Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.

• RE: RE:

Thanos1988 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από dfoust: “Παράθεση από Thanos1988: “Σε redmi pro πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, αλλά τώρα αντιμετωπίζω πρόβλημα με το wifi καθώς μετά τα 6 μέτρα περίπου απομάκρυνσης από το ρούτερ χάνει τελείως το σήμα! Σε παλιότερες εκδόσεις του λογισμικού έχανε το σήμα μετά τα 20 μέτρα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” @Thanos1988 στο δικό μου redmi pro αυτή η Ρομ είχε τρελό battery drain τι να πω δεν ξέρω γύρισα στην προηγούμενη και όλα κα…

• Σε redmi pro πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, αλλά τώρα αντιμετωπίζω πρόβλημα με το wifi καθώς μετά τα 6 μέτρα περίπου απομάκρυνσης από το ρούτερ χάνει τελείως το σήμα! Σε παλιότερες εκδόσεις του λογισμικού έχανε το σήμα μετά τα 20 μέτρα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Από το twrp! Και μετά κάνε πάλι εγκατάσταση της rom και θα δουλεύουν όλα ρολόι Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για το redmi pro omega πότε θα έχουμε την V9 stable? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Προβληματα οθονης Omega

Thanos1988 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Το τρεμοπαιγμα οθόνης με χαμηλή φωτεινότητα το έκανε και το δικό μου redmi pro από την πρώτη μέρα! Είχε την μαϊμού Ρομ .. Μόλις πέρασα στο τηλέφωνο μια από τις Ρομ της miui hellas το πρόβλημα λύθηκε Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• redmi pro [SOLVED]

Μήνυμα

Ειρήνη ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σου !!! Πήγαν όλα καλά και εγκατεστησα την ελληνική Ρομ!!!

• redmi pro [SOLVED]

Μήνυμα

Ο οδηγός που χρησιμοποιησα->Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά. Θα δοκιμάσω παλι να εγκαταστήσω το twrp με έναν από τους 2 τρόπους. Και θα ενημερωσω! Ευχαριστώ για την βοήθεια!!

• redmi pro [SOLVED]

Μήνυμα

Ο bootloader είναι ξεκλειδώμενος! Με την διαδικασια που φαίνεται στην σελίδα εγκατεστησα κανονικά το twrp! Έπειτα ενω είναι ακόμα στο fastboot όπως φαινεται και στον οδηγό , γράφω τις εντολές για να εκκινήσει το twrp. Στο cmd λέει ότι η εντολή έγινε αλλά στην οθόνη του κινητού εμφανίζει το MI και κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις! Καθώς έκανα την διαδικασία οι εντολές εμφανίζονταν όπως και στις εικόνες που έδειχνε ο οδηγός! Έλεγξα επειτα για κλειδωμένο bootloader επειδή τον είχα ξεκλειδώσει 3 μήνες …

• redmi pro [SOLVED]

Μήνυμα

Εχω εγκαταστησει κανονικα το twrp.img στο τηλεφωνο οπως δειχνει και ο οδηγος εγκαταστασης flash της ελληνικης rom για redmi pro omega... και μολις παω να εκκινησω το recovery πεφτω σε bootloop.. το κινητο εχει την ψευτορομ που ειναι τα μισα μεταφρασμενα στα ελληνικα