Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 50.
-
Πολυ ωραίος και κατατοπιστικός οδηγος.
-
Σε kenzo όλα καλά....
-
Παράθεση από recep: “Παίδες πιθανότατα μετά την τελευταία αναβάθμιση (μπορεί να προέκυψε και νωρίτερα όμως, δεν είμαι βέβαιος), μου προσθέτει το +30 σε κάθε κλήση που κάνω σε τηλέφωνα του εξωτερικού!, με αποτέλεσμα να είναι λάθος το νούμερο και να μη μπορώ να κάνω κλήση! Οκ το έλυσα... ” πες μας τι έκανες να ξέρουμε.....
-
Παράθεση από Alex89: “Γειά χαρά σε όλους. Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ. Έχω ένα πρόβλημα με το xiaomi redmi note 3 pro ττης φίλης μου ξαφνικά άρχισαν να μην δουλεύουν τα ακουστικά για να δουλέψουν έπρεπε να μην είναι το βύσμα μέχρι μέσα αλλά όταν τα κουνουσα σταματούσαν να δουλεύουν . βάζοντας όμως τα ακουστικά με έξω σσυνέχεια τα ακουστικά πλέον φαίνονταν συνέχεια συνδεδεμένα πάρα όλου που δεν τα έχω συνδέσει πάνω στο τηλέφωνο και η λειτουργία ήχου του κινητού είναι μόνο σε ακουστικά…
-
σε Kenzo εγκατασταση με το νέο twrp όλα τέλεια..
-
ολα καλά σε Kenzo Ευχαριστω όσους εργάζονται αφιλοκερδώς....για να έχουμε κάθε βδομάδα την νέα Ρομ.....
-
εγκατασταση σε kenzo από 7.4.13 με wipe cache και wipe davlik cache και όλα τελεια....Χωρίς κλειδώματα...
-
Παράθεση από derveni: “@bilis41 Αν δες μας πεις τι έγινε δεν μπορεί κανείς να σε βοηθήσει, και μην γράφεις με κεφαλαία Καρντάση. =============== Απρ 20th 2017, 12:52am =============== @bilis41 Πες μας αν έχεις ξεκλειδώσει? Αν έχεις twrp περασμένο, δώσε πληροφορίες. ” Παράθεση από derveni: “@bilis41 Αν έχεις TeamViewer στείλε σε προσωπικό μήνυμα τους κωδικούς να μπω να το δω. ” =============== Απρ 20th 2017, 1:54am =============== Παράθεση από bilis41: “Παράθεση από derveni: “@bilis41 Αν δες μας …
-
εχω ξεκλειδωσει εχω περασμενο twrp =============== Απρ 20th 2017, 1:03am =============== Παράθεση από George Kaggelaris: “Ενδεχομένως να κλείδωσε ξανά ο Bootloader. Κάνε έναν έλεγχο και ξεκλειδώσε τον ξανά αν όντως είναι έτσι ” πως ελεγχω τον bootloader?
-
ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΧΩ ΜΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΟ =============== Απρ 20th 2017, 12:49am =============== μετα απο αποτυχημενη εγκατασταση kenzo 7.4.13 χωρις fr μπρικαρισε και μπαινει μονο σε fastboot τι να κανω
-
Σε kenzo η εγκατάσταση έγινε με απλά wipe?
-
nikosp Kenzo εγκατέστησε χωρίς fr?
-
Για να κάνω fr στα wipe τσεκαρω και data δηλ?
-
Nα ρωτήσω κάτι? Όταν λέμε εγκατάσταση με factory reaset σε kenzo πως γίνεται? Τα βήματα μπορεί κάποιος να γράψει? Ευχαριστώ....
-
σε kenzo οποσδηποτε fr? Δεν υπάρχει κάποιος που έκανε εγκατάσταση χωρίς fr να μας πει εντυπώσεις?
-
εκανες fr η την έβαλες με απλά wipe?
-
καλη επιτυχία!!!!!
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
bilis41 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμααν πάρω back up απο το twrp μπορώ μετά την εγκατάσταση να το χρησιμοποιησω για να επαναφερω το τηλ όπως είναι τώρα? Αν ναι πως γίνεται αυτό?