Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 60.

• Bootlooping - locked

wolfman - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

miui.Hellas

• Bootlooping - locked

Μήνυμα

έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα τώρα τελευταία με το να κάνει επανεκκινήσεις το τηλεφωνώ σε άσχετες στιγμές . miuii 11 v11.0.1.0 QFGCNXM stable

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αν δεν βάλεις custom rom, με το που κάνεις reboot to system, διαγράφει το TWRP και επανέρχεται το εργοστασιακό, κατάλαβα καλά ” χμ..σίγουρο αυτό? ναι αλλά έτσι δεν υπάρχει τρόπος να περάσω τη ρομ μέσα απο το twrp αναγκαστικά πρέπει να την κάνω φλας και αυτήν μεσώ adb.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από drivth: “Παράθεση από wolfman: “Παράθεση από NasDriver: “Μπες με volume up + power πατημένα μετά την εγκατάσταση με εντολές του TWRP ” αυτό έκανα, δούλεψε την πρώτη φορά, το σεταρα , έκανα reboot και πλέον δεν με ξανά βάζει. ” Τι σεταρες ακριβώς? Κια ποια ρομ προσπαθείς να ξεκινήσεις? ” δεν προσπαθω να ξεκινήσω κάποια ρομ, όταν λέω ότι σεταρα, εννοώ οτι ακολούθησα της οδηγίες εγκαταστήσεις του twrp μιας και μου έβγαζε ότι θέλει κωδικό λόγο του decrypt , όποτε wipe-format - reboot-re…

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Μπες με volume up + power πατημένα μετά την εγκατάσταση με εντολές του TWRP ” αυτό έκανα, δούλεψε την πρώτη φορά, το σεταρα , έκανα reboot και πλέον δεν με ξανά βάζει.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Βάζεις το τελευταίο TWRP που θα βρεις εδώ ---> TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI Αλλά κατεβάζεις ΧΤRV rom, όχι ΑΡΩΜΑ ” το πέρασα , έκανα wipe και όλα τα υπόλοιπα για να βγάλω το password, άλλα όταν προσπαθώ να ξανά μπω με βγάζει στο factory που έχει.....

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Καλησπερα, έγινα και εγώ κάτοχος του redmi note 7 lavender edition Global Edition επιτελούς έφυγα απο το εξαιρετικό Redmi pro που το πήρε η σύζυγος φεύγοντας από το άλλο υπέροχο redmi pro 3 . Η ερωτήσεις μου έχουν ως εξής μιας και δεν βρίσκω άκρη τόση ώρα. Δεν μου ανοίγει το adb, ανοίγει και κλείνει χωρίς να αναγνωρίζει το κινητό. Debuging mode ειναι οκ. Drivers οκ. ποια εκδοση ειναι η σωστη για το twrp έχω κατεβάσει αυτή. twrp_lavender_3.3.1_27-06-2019_blue_ss_busybox_internal Έχω ήδη το κινητό…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από dbeast: “Καλησπέρα. Έβαλε κανένας τη Miui 10? Εντυπώσεις; Εχω ένα Mi6 με τη stable 9.5 aroma Ελληνική. περνάω τη 10 οπως είναι ή χρειάζεται factory reset? ” Αν και ένα FR είναι καλό όταν αλλάζουμε MIUI Version (από 9 σε 10), παρ'όλα αυτά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι απαραίτητο, και μπορείς να την περάσεις από επάνω.Αν αντιμετωπίσεις προβλήματα, μόνο τότε κάνε FR και Flash πάλι την ROM. ” και εγω εχω την ιδια ερωτηση , εχω xrtv arωma 9.5 stable 9.5.2.…

• Μόλις τι πέρασα και εγώ. Έκανα δυο προσευχές και μια δέηση , αλλα τσιφος. Το κινητό δεν αναγνωρίζει της δυο κάρτες , πέρασα το patch μετά την εγκατάσταση. Άσο προσπαθούσα να βάλω τα πιν και το κωδικό ξεκλειδωματος κολλούσε και μου ξανά εμφανίζεσαι να βάλω πιν. Ξανα περναω τωρα και ο θεος βοηθος , Υγ, Έχω κάνει μόνο Dalvik cache οχι factory πολλά πράγματα για εγκατάσταση πάλι από την αρχή

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Η ROM είναι official. Ti σφάλμα σου βγάζει το Mi Unlock Tool? ” για καποιο έλεγε Phone is not supported αλλά τελικά μου πήρε την αίτηση απο web site!περιμένω τώρα

• Παράθεση από jgougos: “@wolfman δες αν έχει ξεκλειδωτο bootloader. Ένα που πήρα από gearbest ήταν ξεκλειδωτο με custom global! ” είναι κλειδωμένος ο bootloader το τσέκαρα ήδη. επίσης πήγα να κάνω και αίτηση ξεκλειδωματος και ούτε αυτό μου επερνε. (μήνυμα ότι το κινητό δεν χρειάζεται.)

• καλησπέρα ,πήρε μια φίλη μου το.ιδιο κινητό και ήρθε με global rom . προσπάθησα να βρω fasttboot dev αλλά δεν βρίσκω.βρηκα μόνο την dev china official και όταν πάμε να κάνουμε κλασικά μέσα από το κινητό το update δεν το δέχεται. (δε πήρε το screenshot με τι πρώτη )

• θα πάω κάνω μια μέτρηση. καποια ρομ που να είναι καλύτερη για μπαταρία?

• ναι εκανα factory reset. ναι οπού και αν βρίσκομαι.

• καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή ανάσταση σε όλους! Μιας και έχω και εγώ το πρόβλημα με τι μπαταρία που το κινητό απλά ξεφορτώζει σε χρονο dt και κλεινει μόνο του σε ανυποψίαστες στιγμές ( ρομ 8.01 gtv ). είπα να περάσω την xtrv 7.4.6 το οποίο μου κάνει ακριβώς τα ίδια και επίσης το κινητό άπλα δεν ανοίγει αν δεν είναι πάνω στη φορτίσει και κλείνει μόνο του πάλι. προσπαθώ να βρω μια ρομ η οποία να κάνει την καλύτερη δουλειά με τη μπαταρια και έχω ηδη παραγγείλει και καινούργια μπαταρία.

• Redmi pro 64gb κολλήματα

wolfman - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Ορίστε

• Redmi pro 64gb κολλήματα

Μήνυμα

το κινητό ώρες ώρες κολλάει και ανοίγει εφαρμογές μόνο του, ακόμα και όταν προσπαθώ να το κλείσω δε μπορώ να πατήσω κουμπί ή κάποιες στιγμές δεν δουλεύει το δακτυλικό.μολις καταφέρω να του κάνω reboot δουλεύουν όλα πάλι. Καμιά ιδέα;

• παμε γερα για αλλη μια χρονια!!!ας ελπισουμε φετος να μην μας φανε οι ινδοι με ηλιθιες δικαιολογιες!!

• redmi pro 64gb unlock boot loader

Μήνυμα

όλα τελεία πέρασα και την ελληνική αλλά μου βγάζει συνέχεια error bug the process android.......ξανά περνάω τη ρομ βρήκα το λάθος , όταν κάνω wipe μου τα βγάζει όλα fail μετά όταν περνάω ρομ και ανοίγω αρχίζουν τα bug και τα failed =============== Δεκ 16th 2016, 1:56pm =============== όσο και αν έχω προσπαθήσει , οταν πάω να κανω wipe μου τα κανει ολα error και δεν βρισκει την internal memory ,την sd κάρτα τη βρίσκει μια χαρά όταν την βάζω πάνω , install τη ρομ από εκεί και μου την βγάζει failed…