πέρασα κιόλας την miu 8.6.12.15/beta. ξανά εκανα τα βήματα να δω τον bootloader και ακόμα μου δείχνει ότι είναι ξεκλείδωτος να προχωρήσω να περάσω πλέον ελληνική ή να κλειδώσω bootloader και να το κάνω με official?
καλημερα , μολις παρέλαβα το redmi pro μετά από έλεγχο είδα ότι μου έχει έρθει με ξεκλείδωτο bootloader . προχωράω να κλειδώσω το bootloader και μετά unlock με τον official τρόπο ή μπορώ να πάω κατευθείαν να περάσω την δικιάς μας ρομ?
δεν ξερω αν φταίει η μπαταριά , έχω ακριβώς το ίδιο θέμα , και σήμερα άπλα το κινητό πέθανε δεν έλεγε να ανοίξει, τελικά μετά απο πολλές προσπάθειες άνοιξε σε fast boot και του περνάω τη ρομ απο την αρχή.
μου έδωσαν ένα κουπόνι για το redmi pro 64gb επειδή δεν θα το χρησιμοποιησω εγώ και έχει ισχύει μόνο για 20 μέρες και είναι για όλους από το gearbest USCKKKP Xiaomi Redmi Pro 64GB ROM 4G Phablet-283.44 Online Shopping| GearBest.com άπλα αν θέλει κάποιος να το πάρει να τον κάνω ρεφερ μεσω fb για να πάρω κάνα πόντο από εκεί μπας και το πάρω και εγώ καποια στιγμή
και στο δικό μου δεν δουλεύουν οι αισθητήρες έχω μέσα την δικιά μας ρομ και κατεβάζω τώρα την kenzo_images_V8.0.1.0.LHOCNDG για να περάσω το persist. ή θέλω την δικιά μας ρομ για να παρω το persist ;
Παράθεση από tkvkp: “@wolfman , με ένα reboot στρώνει το shell. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk ” από reboot άλλο τίποτα, έσβησα όμως το superu και ήδη το κινητό δεν ζεσταίνεται !
παιδιά μετά το πέρασμα της ελληνικής αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, έχω battery drain ,το κινητό υπερθερμαίνεται ακόμα και όταν δεν το χρησιμοποιούμε και στη φόρτιση. gtv 7.5 stable 7.5.2.0 (LHOCNDE) kerner 3.10.73 perf g6f02ad3
επιτελούς έτοιμο το κινητό της γυναικάς , μου έβγαλε την πανάγια με το κωδικό , σχολάω 6 το πρωί σήμερα ερχομαι σπίτι "μωρό μου ήρθε το μήνυμα , φτιάξε το κινητό" , σε πέντε λεπτά το κινητό έτοιμο τώρα μπουταρει με την δικιά μας ρομ!!!!!!
Παράθεση από geoanto555: “Οπότε περιμένεις το sms ή κατεβάζεις το πρόγραμμα και δοκιμάζεις μέχρι να σε αφήσει να μπεις.οποτε οποτε γυρναω σε global μεχρι να μου ερθει το sms γιατι με τη κινεζικη dev και τα αγλλο-κινεζικα απλα δεν γινεται να το δουλεψεις το κινητο. ξερουμε ποσο καιρο περνει να ερθει η επιβεβαιωση?? εγραψα και στο φορουμ τους αλλα ακομα δεν εχω παρει απαντηση! ”
ειχα κανει την αιτηση , μολις εβαλα το miu account μου εβγαλε ενα μυνημα για ξεκλειδωμα πατησα οκ και με εβαλε στο account κανονικα, νομιζω οτι μου το ξεκλειδωσε , τωρα προσπαθω να περασω το twrp αλλα δεν μου ανοιγει ουτε με αυτον που εχουμε εδω ουτε με αυτο που βρηκα εδω [Device Team] TWRP 3.0 Root for Redmi Note 3 Snapdragon 650 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
καλησπέρα, μιας και έχω λίγο μπερδευτεί δώστε λίγο φώτα , έκανα αίτηση να πάρω κωδικό ξεκλειδωματος και περιμένω , το κινητό έκανε update στην miu8.0 stable 8.0.1.0 (LHOCNDG) έχω κατεβάσει την miui_HMNote3ProGlobal_6.8.18_d0da79d09e_5.1 προσπαθώ να τη περάσω στο κινητό μεσώ του update και choose rom αλλά moy βγάζει cant verify ,προσπαθώ από το mi pc suite το ίδιο, τι κάνω λάθος??
i bought 2 Onda V919 Air Tablet PC 32GB ROM both of the tablets have throttling brightness due to thermal event issues here the videos youtube.com/watch?v=50EkCbtvFf4 youtube.com/watch?v=sXs7TFZOUlQ and my ticket that i have open T16072203918
παιδιά παρήγγειλα δυο redmi note 3 pro αλλά όταν πάω για το δω λέει ότι είναι το απλό , στo harware κοίταξα φοράει snapdragon κανονικά με 3 γιγα μνήμη και 32 και το άλλο ειναι με 2/16 πως θα σιγουρέψω ότι έχω το προ και όχι το απλό;ώστε να ξέρω και τη ρομ να κατεβάσω