Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 60.
-
εχουμε κανενα νεο για το remdi note 2 ?
-
R8 RK3368 Octa Core 1GB RAM 8GB ROM Android 5.1 4K x 2K H.265 WiFi Smart TV Box Support Google Play & APK Install online - coolicool καλη τυχη παιδια!!!
-
Παράθεση από Tasos12koufales: “ ” Παράθεση από wolfman: “εγω πηγα να κανω update κανω το update κανονικα και με βγαζει πλεον recovery και δεν εχω κινητο.τι κανω; ” εγώ βρήκα τελικά τι έφταιγε, για καποιο λόγο , όλα τα dowloads απο ρομς της καινούργιες της είχε κατεβάσει ημιτελής χωρίς καποιo εμφανή λόγο,το κινητό έδειχνε και έλεγε οτι δεν υπάρχει εγκατεστημενη ρομ όταν πέρασα τη καινούργια. πέρασα την παλιά που είχα αποθηκευμένη μεσώ recovery και έχω πάλι κινητό. πάλι καλά που είχα κάνει backup.
-
εγω πηγα να κανω update κανω το update κανονικα και με βγαζει πλεον recovery και δεν εχω κινητο.τι κανω;
-
εγώ θέλω να δω συγχαρητήρια στους διαχειριστές και στους developers για την απίστευτη προσπάθεια εδω για να βοηθησουν εμας τους απλους χρηστες. Lost_Animal θέλω και εσένα να δω στη λίστα για τα δώρα γιατί σίγουρα το αξίζεις μαζί με τους υπολοίπους. η xiaomi και η κάθε xiaomi θα είχε αυτή την αντιμετώπιση παιδιά είναι το μόνο σίγουρο.
-
παμε γερα και καλα παιδια ,με το νικ wolfman13 ειμαι!!!
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
wolfman - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από wolfman: “εδώ και μέρες είμαι με τη καινούργια ρομ ” Εννοείς την Ελληνική? Έκανες τη διαδικασία που λέει στη σελίδα 1 αυτού του τόπικ? ” σαφώς και μιλάω για την ελληνική με την διαδικασία που υπάρχει. έχω όμως battery drain με το 68% της κατανάλωσης να το έχει η οθόνη και προσπαθώ να βρω μια λύση.
-
wolfman - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαμετά από πολύ ξύλο με καποιο μαγικό τρόπο είπε το κινητό να κάνει το πρώτο βήμα. μέχρι εδώ όλα καλά. στο δεύτερο και εύκολο βήμα αντιμετωπίζω το εξής το κινητό δεν κάνει update μπαίνει σε recovery mode και μένει εκει.
-
wolfman - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαχχαχχααχχαχαχα προφανώς , άπλα δεν ανέφερα στην απεγκατάσταση το Miu κάτσε να το κάνω επεξεργασία!:P
-
wolfman - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@caeser αυτή κατέβασα, έχω κάνει unιstall τα παντα τωρα και τα κατεβαζω ολα απο την αρχη και βλεπω.
-
wolfman - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαεμeνα καπια στιγμη τη πηρε, πηγα να περασω την καινουργια και μου εβγαλε signature fail, τωρα προσπαθω να κανω ολοι την διαδικασια απο την αρχη και δεν μου το κανει. αλλαξα θυρες , εκανα και restart αλλα ballocks!
-
wolfman - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαλησπερα εγω περνω συνεχεια αυτο το error.