Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 207.

• Μια βοήθεια ρε παιδιά.... Έμπλεξα εδώ με τις επαφές μου και .....μπουρδούκλωσα τους δύο λογαριασμούς mi και gmail υπάρχει κάποιος σίγουρος τρόπος να το κάνω με ασφάλεια?

• Παράθεση από dimi1982: “Πας επαφές πατάς παρατεταμένα το αριστερό πλήκτρο κάτω(3 γραμουλες)και σε βάζει στο μενού των επαφων,πας οργάνωση επαφών και ομαδική διαγραφή. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” να 'σαι καλά φίλε......!!!! Το έκανα κιόλας...... Τώρα πάω για τον συγχρονισμό με το gmail

• συγχρόνισε μόνο του με τον λογαριασμό mi....που δεν είναι πολύ ενημερωμένος..... Ξέρει κανείς πως μπορω να σβήσω όλες τις επαφές μαζεμένα?

• Ωχχχχχχχχ.... Λες να με περιμενουν καινούργια βάσανα?

• Κι εγώ δεν το κουνάω από εδώ αν δεν ξεκλειδώσω bootoader...... Για τις επαφές λέω να συγχρονίσω με το gmail

• Παράθεση από arist1976: “Πωπω, κόλλημα που έχω! Ποια ρομ πέρασες, ακου ερώτηση. Sorry. ” με κλειδωμένο bootloader δεν είχα πολλες επιλογές

• Έβαλα την multi-eu stable 7.1.6.0 Περνάω τώρα τις εφαρμογές μου...και σε λίγο ελπίζω να καταφέρω και τις επαφές μου

• Το κατάφερα.....!!!!!!!!! Κερνάω καπουτσίνο στην Αρετσού........για όποιον φίλο είναι στην Θεσσαλονίκη.....!!!! Το εννοώ.....δεν το λέω για αστείο

• Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από kynegeiros: “Λες να παίζει ρόλο η ΡΟΜ που φοράω??? Φοράω την stable 7.1.8.0.... ” Δοκίμασε να συνδεθείς στο mi pcsuite. Αυτό περνάει από μόνο του όλους τους drivers. ” Φίλε μου τα ξαναέκανα όλα από την αρχή και μου έβγαλε την παρακάτω οθόνη.... Λες να είμαι σε καλό δρόμο???...Τώρα περιμένω να δω αν θα ανοίξει η συσκευή

• Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από kynegeiros: “Απεγκατέστησα αυτόν τον Lenovo usb driver και κατόπιν πάω να τρέξω το ΜΤΚ driver ως διαχειριστής ......και μου βγάζει αυτή την οθόνη...όπου με ενημερώνει πως θα εγκαταστήσει και πάλι τον .....Lenovo usb driver..... Δεν μπορώ να καταλάβω η LENOVO πού κολλάει σε όλα αυτά!!!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10250/ ” Δεν πειράζει, και σε εμένα έτσι το έβγαζε, σαν lenovo drivers και όλα πήγανε μια χαρά. Ξαναδοκίμασε, μάλλον κάτι κάνεις λα…

• Απεγκατέστησα αυτόν τον Lenovo usb driver και κατόπιν πάω να τρέξω το ΜΤΚ driver ως διαχειριστής ......και μου βγάζει αυτή την οθόνη...όπου με ενημερώνει πως θα εγκαταστήσει και πάλι τον .....Lenovo usb driver..... Δεν μπορώ να καταλάβω η LENOVO πού κολλάει σε όλα αυτά!!!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10250/

• Παράθεση από efkolo: “θέλει να μελετήσεις λίγο ένα θέμα των windows 10. unsigned drivers και μετά αφού εγκαταστήσεις τους Drivers της συσκευής σου, όλα είναι εύκολα. ” Σε πρώτη φάση δεν τα κατάφερα.... Έκανα την διαδικασία όπως την περιγράφεις και στο τέλος......πάτησα volume down και σύνδεσα άμεσα το μανίσιο usb αλλά δεν εμφανίστηκε καμμιά κόκκινη μπάρα. Κρατησα σχεδόν ένα λεπτό το πλήκτρο πατημένο αλλά μπάρα κόκκινη δεν εμφανιστηκε .....κι έτσι το άφησα και πάτησα στοπ στο sp flash tool. Στο τ…

• Παράθεση από efkolo: “Πρέπει να είσαι πολύ απρόσεκτος για να μην τα καταφέρεις. ” Λοιπόν απέκτησα νέο λάπτοπ και λέω να ξεκινήσω για την ρομ. Ξέρει κάποιος να μου πει αν μπορώ να το κάνω με windows 10?

• Για Θεσσαλονίκη κι εγώ μέσα .....!!!!

• @dimi1982 ευχαριστώ για την διευκρίνιση φίλε.... Θα δοκιμάσω να βάλω την stable multi EU που μετέφρασε ο φίλος συμφορουμίτης κι εύχομαι να μην το μπρικάρω. Αν αντιμετωπίσω προβλήματα θα έρθω εδώ και θα ζητήσω βοήθεια από σας.

• να είσαι καλά φίλε.... Θα δοκιμάσω σύντομα αυτήν που μετέφρασες διότι μοιάζει με το nick σου...:)

• αυτή η stable είναι διαφορετική από αυτήν του thread? [Un-Official] Redmi Note 3 Multilanguage Rom [6.1.29] [hennessy] MIUI 7 - 5.0.2 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile

• Όσοι από εσάς έχετε περάσει την multi EU παρακαλώ δείτε την εικόνα και πείτε μου αν με αυτήν την multilingual rom θα απαλλαγώ από τις κινεζιές που βλέπω μετά το τρέξιμο της εφαρμογής cleaner.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10131/

• αυτό πώς το βλέπετε;;; [Redmi Note3] SphinX v2b - MIUI 7.1 V7.1.3 G… | Xiaomi Redmi Note

• Παράθεση από geoamr: “Τα μπλουζακια μου φαινεται καλο σαν ιδεα , δε ξερω ομως το κατα ποσο θα ηταν εφικτο . Ποιος θα αναλαμβανε το κοστος ? Πολλοι απο εμας θα ειχαν αντιρρηση σε αυτο το κοστος . Το φορουμ ? Δε γνωριζω αν υπαρχουν ποροι οποτε δε μπορω να ξέρω . Καποιος σπονσορας ισως ... Οπως ειπα ειναι καλο σαν ιδεα αλλα πιστευω οτι τα ταμπελακια ειναι πιο εφικτο . Με ενα μικρο κοστος παίρνεις ταμπελακια που δεχοντε απλο χαρτι στο οποιο μπορεις να εκτυπωνεις το nick η εστω και να το γραψεις χειρ…