Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 112.

• Έκανα μια βλακεία με το τηλέφωνο. Πρόσφατα αγόρασα το Xiaomi Redmi Note 5 Επεχείρησα να το φέρω στα μέτρα μου σιγά σιγά δίχως κάρτα sim μόνο με το WIFI. Όλα εντάξει μέχρι που…..προσπαθούσα να βάλω τη πόλη μου στο καρό και δεν μπορούσα μου έβγαζε κάτι άσχετα μέρη κ φαίνεται πάτησα κάποιο από τα άσχετα μέρη της Ελλάδος. Δεν μπορούσα να το διορθώσω με τίποτα. Πιάνω κάνω απεγκατάσταση της εφαρμογής και χάνετε κ το ρολόι στην επιφάνεια κ μαζί με αυτό χάνεται κ το ξυπνητήρι. Προσπάθησα να βάλω άλλη εφ…

• Δεν φοβάμαι για τις Φώτο… της έχω σε sd κ θα της βρω μέσω υπολογιστή. Απλά ΔΕΝ μπορώ να κάνω αναβάθμιση η αλλαγή ραμ πλέων….. πολλά χρόνια που το πήρα από τον άτομο κ έτσι….. δέθηκαν τα χέρια μου!!!! ΕΣΚΑΣΑ!!! ΔΕΝ ήξερα να του το ζητήσω όταν το αγόρασα…..

• Δεν έχω κρατήσει… τηλέφωνα τα έχω γράψει σε ένα χαρτί Α4 Φώτο τις έχω στην κάρτα sd κ όσες τυχών άλλες Φώτο στιγμιότυπα κλπ… δεν με ενδιαφέρει….. Βασικά ελάχιστα ξέρω από κινητά κ να αναφέρω ότι ηλικιακά πιθανών να έχω την ηλικία του πατέρα σας….. απλά το αναφέρω γιατί δεν πολύ ασχολούμαι με αυτά….. Κατά αρχήν ευχαριστώ θερμά για την απάντηση σου φίλε…. Συγγνώμη αλλά θα σου γράφω όλο το ιστορικό του κινητού μου κ μεταξύ των άλλων ΔΕΝ έχω κάνει συγχρονισμό κ ούτε λογαριασμό mi. ΔΕΝ ΞΕΡΩ όσο κ αν …

• Δεν έχω κρατήσει… τηλέφωνα τα έχω γράψει σε ένα χαρτί Α4 Φώτο τις έχω στην κάρτα sd κ όσες τυχών άλλες Φώτο στιγμιότυπα κλπ… δεν με ενδιαφέρει….. Βασικά ελάχιστα ξέρω από κινητά κ να αναφέρω ότι ηλικιακά πιθανών να έχω την ηλικία του πατέρα σας….. απλά το αναφέρω γιατί δεν πολύ ασχολούμαι με αυτά…..

• Γεια σας! Έχω ένα κινητό παλιό Redmi Note 3G αλλά μέχρι τώρα έκανα την δουλειά μου κ ξαφνικά χάθηκε ο φάκελος που είναι στην οθόνη οι φωτογραφίες…. Ότι φωτογραφίες είχε μέσα προσπαθούσε να τις ανοίξει με το πρόγραμμα οδήγησης syvig. Κ ως γνωστό άνοιγε το πρόγραμμα κ έλεγε κάτι συγγνώμη κλπ…. Σβήνω το πρόγραμμα αυτό (έτσι κ αλλιώς ήταν «μαϊμού» κ τώρα πάω σε οποιαδήποτε φωτογραφία κ μου λέει ότι το αρχείο δεν αναγνωρίζεται…. Τι κάνω;;;; φορώ μια παλιά ραμ miui 5.8.20 developer (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΒΑΖΩ Ρ…

• Μια έτσι εγκυκλοπαιδική ερώτηση…. Τι διαφορά έχει τοchromecastμε το tv box;;;; ασφαλώς το tv box θα είναι καλύτερο (μιλάμε αυτό που έχει 2-3 ραμ μνήμη κλπ…) Τι να πάρω;;;; το tv box;;;;; Τι συμβουλεύετε;;;;;

• Ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για το αναλυτικό «μάθημα»φίλε veloglouδεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο εξάρτημα. Γραμμή πλέων για αγορά chromecast. Είναιεύκολο στην τοποθέτηση κ γενικά στην εγκατάσταση του;;;; Ευχαριστώ, πολύ πιθανόν να πάρωένα από τα Public που είναι σχετικά κοντά μου!!! Ευχαριστώ πολύ

• Όχι η τηλεόραση μου δεν υποστηρίζει wifi κ γενικά δεν είναι smart, είναι μια τηλεόραση πριν 5 χρόνια με μόνο τις συνηθισμένες υποδοχές που έχουν σχεδόν οι περισσότερες στο εμπόριο…… υπάρχει λύση;;;; η περιττό να «σπάζω» το κεφάλι μου;;;;;; Όσο για αυτό «Google chromecast ή κάποια άλλη συσκευή που κάνει Cast» φίλε εννοείς το tv box;;;; φυσικά ΔΕΝ έχω tv box.!!! Πιθανών να έχω την διπλάσια ηλικία σας κ δεν τα πολυκαταλαβαινω…. Θα έχω την ηλικία του πατέρα σας πχ…….

• Γεια σας! Μπορώ να δω βίντεο που είναι γραμμένο στο κινητό κ να το δω στην τηλεόραση δίχως καθόλου μεσολάβηση υπολογιστή;;;; συγκεκριμένα κατέβασα μια ταινία κ το σύνδεσα το κινητό με το καλώδιο στην θήρα USB της τηλεόρασης κ…..δεν το διάβαζε!!!συγκεκριμένα μου έγραφε (πήγα στο μενού της τηλεοράσεως υποδοχές κλπ.... κλπ…. Ότι δεν υπάρχει συνδεδεμένο μονάδα αποθηκεύσεως) το κινητό μου είναι πλασαρισμένο, ρουταρισμενο. Εντάξει λίγο παλιό αλλά κάνει αξιοπρεπώς την δουλειά του. Πως μπορώ να δω το βί…

• ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ. Είστε απόλυτοι κατατοπιστικοί…. Είχα βάλει για οικονομία της μπαταριάς (επειδή έχει γεράσει η μπαταρία μου) εδώ και πολύ καιρό στο 2G το είχα ξεχάσει και με τις οδηγίες σας το έφτιαξα….. Σας ευχαριστώ θερμά….

• Παράθεση από GR_Macedon: “Πόσες κάρτες sim έχεις στο κινητό; Γιατί αν έχεις 2 πρέπει να ορισεις καποια για Internet ωστε να ενεργοποιηθεί το 3G. Δωσε περισσότερα στοιχεία, ποσες sim και ποια θες για δεδομένα. ” Έχω 2 sim στο 1) την Vodafone και στο 2) την win Φυσικά έχω ορίσει για ιντερνετ την νούμερο 1 sim τηνVodafone τι δεν κάνω σωστά;;;;;;;

• Γεια σας εγώ που έχω μείνει στην ραμ NIUI 7.4 by GTV 6.5,19 και επειδή είναι φτωχά τα αγγλικά μου και ο γιος μ ου όσες φορές του είπα μου λέει το γνωστό όπως όλα τα παιδιά « ΟΧΙ τώρα, αργότερα θα το κάνω» και έχει περάσει αρκετός καιρός για να κάνω την εγκατάσταση για το MIUI 8 μιας και θέλουν καθαρή εγκατάσταση κλπ…. Που δεν τα ξέρω…. έχω προσέξει σε οποιαδήποτε περιοχή και να είμαι καθώς και σε πόλη πάντα έχω την ένδειξη για τα δεδομένα το γράμμα «Ε» παλιότερα είχα το Η και Η+ τώρα αυτό….. Ερω…

• δεν έσβησε καλά;;;

1KOSTAS - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ. το εσβησα !!!!! και παλι σε ευχαριστώ.......

• ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ. Το θέμα είναι ΠΩΣ θα το καταφέρουμε να το βάλουμε στο κινητό μας στην εναλλαγή εικόνων όταν πάμε να το ανοίξουμε… Ωραία είναι τα θέματα που έχει η xiaomi αλλά αυτά είναι πανέμορφα και φυσικά είναι…… ΕΛΛΑΔΑ!!!! Υπάρχει τρόπος να περαστούν στο τηλέφωνο μας;;;;;;

• δεν έσβησε καλά;;;

1KOSTAS - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

Γεια σας. στο παρελθόν είχα βάλει μια εφαρμογή gps (την είχα κατεβάσει από το play store) copilot …. Δεν την κράτησα πολύ και την έκανα απεγκατάσταση (αυτό έγινε πριν αρκετούς μήνες) σήμερα καθώς έψαχνα το κινητό μου είδα ότι στην μνήμη του τηλέφωνου είχα μόλις γύρω στα 5 γιγα ελεύθερα και είπα να το ψάξω για να σβήσω τίποτα… είδα ένα αρχείο που έλεγε com. Alk copilot.marviewer και μάλιστα σχετικά μεγάλο!!!! Τι είχε γίνει;;; δεν έσβησε καλά;;;; Να προχωρήσω να το σβήσω το αρχείο αυτό;;;;;; ή είν…

• Δημιουργία φάκελου;;;

1KOSTAS - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το πάλεβα ενα μήνα δίχως αποτέλεσμα..... ευχαριστώ...........

• Την έβαλα κ εγώ και…. Η εφαρμογή mi key την έκανε πάλι στα κινέζικα (μου είχε συμβεί στο παρελθόν αυτό κ λύθηκε με κάποια άλλη νέα αναβάθμιση….) και έτσι κάθε φορά που βάζω τα ακουστικά μου βγάζει σύμβολα στα κινέζικα…. (ευτυχώς ξέρω ότι στα αριστερά το πλήκτρο αυτό που βγάζει με κινέζικα είναι για τα ακουστικά…..)

• Δημιουργία φάκελου;;;

1KOSTAS - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Γεια σας κ χριστός ανέστη! θέλω να σας κάνω μια απλή ίσως «χαζή» ερώτηση γιατί εγώ δεν ξέρω και γενικά είμαι πολύ αρχάριος…. Πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα κενό φάκελο να τον ονομάσουμε στην επιφάνεια της οθόνης του κινητού;;; απλά έχω πολλές εφαρμογές παρόμοιες κ θα ήθελα να τις έβαζα σε ένα φάκελο αυτές και κάποιες άλλες σε άλλο φάκελο κλπ….. πως μπορούμε να το κάνουμε;;;;;;

• Την έβαλα και εγώ σήμερα το πρωί (σχετικά πολύ αρχάριος….) όλα εντάξει μέχρι τώρα θα το «ψάξω» αργότερα το τηλέφωνο γιατί τώρα έχω δουλειά…. Να είστε πάντα καλά που με το έργο σας μας βοηθάτε πολύ….. Σας ευχαριστώ……