Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 112.
-
Παράθεση από caeser: “Αν πριν την αναβάθμιση, είχες κάνει συγχρονισμό με το MiCloud, το μόνο που χρειάζεται είναι να ξανακάνεις και θα "στρώσουν" τα πάντα... Εάν (κακώς!) δεν είχες κάνει, τότε βρες και κατέβασε την εφαρμογή "contact photo finder" (ή κάποια αντίστοιχη... κυκλοφορούν πολλές) και συγχρόνισε και πάλι τηις επαφές σου με τις αντίστοιχες φωτογραφίες. Επίσης, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, πρόσθεσε το +30 μπροστά απο όλες τις ελληνικές σου επαφές (είτε σταθερά, είτε κινητά) με την εφαρμογή …
-
Γεια σας! Μετά την αναβάθμιση του κινητού μου (που και πάλι ευχαριστώ θερμά όλοι όσοι με βοήθησαν μέσα από εδώ μιας και είμαι αρχάριος σε αυτά… ) λοιπόν έβαλα την προηγούμενη (μιας και την είχα κάνει χθες το μεσημέρι… ΈχονταςΈχω το Redmi Note 3G πλέων όταν με καλούν στα άτομα που έχω βάλει κάποια φωτογραφία τους. ΔΕΝ μου την βγάζει πλέων…. Απλά βγάζει το όνομα τους και η φωτογραφία ΟΧΙ!!!! ΔΕΝ πείραξα καθόλου τις ρυθμίσεις παρά μόνο ευλαβικά την αναβάθμιση έκανα…. Τι να κάνω;;;;;; σος έχει συμβε…
-
Παράθεση από Bodai: “Ορίστε @1KOSTAS η rom που θέλεις => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…2-wet-jb9-GTV-6-3-24-zip/ και ακολουθείς τις οδηγίες του @NasDriver ” Κατά αρχήν ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ για τις απαντήσεις σας και την ΠΟΛΥΤIΜΗ βοήθεια που μου προσφέρατε…. Ειλικρινά μένω κατά υποχρεωμένος…..!!!!! Βλέπετε τελείως αρχάριος και σήμερα το μεσημέρι με πολύ φόβο και ευλαβικά ακολουθουμενος τις οδηγίες σας τα κατάφερα!!!!! Μια ερώτηση. Το αρχείο της αναβαθμίσεως το πέρασα στην κάρταSD και από εκεί έκανα τ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από 1KOSTAS: “Φίλε γεια σου κ ευχαριστώ για την απάντηση σου. Όταν λέω παλιά για την αυτόματη αναβάθμιση μιλώ περίπου το φθινόπωρο και πριν…… (χοντρικά μιλώ) δηλαδή πλέων θα πρέπει στο εξής ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΟΥ να κάνω από εδώ Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery) ;; ; ” Κατεβάζεις την rom από το "Download"Την αντιγράφεις χύμα στον εσωτερικό χώρο του κινητού. Πας στην αναβάθμιση (όπως πήγαινες και πριν) Πατάς πά…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από 1KOSTAS: “Παλιά φίλε πατούσα έλεγχος ενημέρωσης μέσω από το μενού αναβάθμιση και …… αυτόματα έλεγχε αν υπήρχε κάτι και την έκανε αντίστοιχα, ” Για να καταλάβουμε φίλε Κώστα Θες να έχεις αναβάθμιση αυτόματη ή θες απλά να αναβαθμίσεις χωρίς να χάσεις τα πράγματα σου? Σε ρωτάω γιατί είναι 2 διαφορετικά πράγματα. Αν θες το πρώτο τότε θα πρέπει να πας σε ξέρες Ρομ. Οι ελληνική δεν έχει OTA. Παλιά είχε... αλλά μιλάς για πολύ παλιά. Όχι πριν 3-4 μήνες. Αν θες το 2ο…
-
Παράθεση από NasDriver: “Δεν υπάρχει OTA update στις ελληνικές GTV developer και GTV Stable ROMs. Η εγκατάσταση νέας έκδοσης γίνεται χειροκίνητα ” Παλιά φίλε πατούσα έλεγχος ενημέρωσης μέσω από το μενού αναβάθμιση και …… αυτόματα έλεγχε αν υπήρχε κάτι και την έκανε αντίστοιχα, τώρα …..τίποτα!!! μήπως δεν έκατσε καλά η τελευταία αναβάθμιση που είχα κάνει;;;; Τώρα τι πρέπει να κάνω;;;; απλά δεν θέλω να χάσω τα προγράμματα που έχω βάλει…..
-
Φίλε ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! Αλλά είμαι από την Χαλκίδα, (δεν ξέρω εσύ από πού είσαι) και το θέμα της αναβαθμίσεως είναι για μένα βουνό αφού δεν μου την κάνει αυτόματα…… πάντως αν είναι μένεις Αθήνα …..μπορώ να κανονίσω να έρθω κάποια στιγμή…. Δεν ξέρω από αυτά, φοβάμαι μη κάνω βλακεία…. Ο γιος μου σπουδάζει και έρχεται αραιά και όταν έρχεται λέει το γνωστό « καλά άστο για αργότερα…. « και έτσι περιμένω μήνες……
-
Γεια σας!! Μετά από απουσία λόγο προβλημάτων υγείας αρκετών μηνών προσπαθώ να βρω την αναβάθμιση του κινητού μου και δεν μπορώ να την βρω Εγώ γνώριζα ότι έχω το Xiaomi Redmi Note 3G Στις μενού ´σχετικά με το τηλέφωνο» γράφει…… (δεν ξέρω αν είναι το ίδιο… ) Συγκεκριμένα γράφει Μοντέλο HM NOTE 1W Έκδοση 4.4.2 KOT 49H ΕΚΔΟΣΗ android MIUI 7 by xiaomi miui gr GTY 5.11.12 Develop Ποια είναι η αναβάθμιση για το κινητό μου σας παρακαλώ πολύ;;; το ξέρω έχω μείνει αρκετά πίσω και τώρα που σε λίγες μέρες θ…
-
Γεια σας και Χρόνια Πολλά! έχω το Redmi note 3g (άσχετο βεβαία απλά το αναφέρω με έκδοση MIUI 7 by xiaomi miuigr GTV 5.11.12 developer ) Έχω ένα πρόβλημα με το εξωτερικό μεγάφωνο και γενικά με τον ήχο. Βασικά δεν το είχα δώσει σημασία από την αρχή ότι έχω πολύ χαμηλό ήχο στο κουδούνισμα όταν με παίρνουν τηλ. Όταν έβαζα gps φυσικά δεν άκουγα ΤΙΠΟΤΑ μέσα στο αμάξι ενώ σε κλειστό χώρο ακούγεται (το στρίψε δεξιά-αριστερά σε 200 μέτρα στροφή κλπ…. ) το συνδέω με εξωτερικό καλώδιο από την θύρα των ακο…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από 1KOSTAS: “Μια ερώτηση και συγγνώμη αν είμαι σε διαφορετικό θέμα…. Το λινκ που μου αναφέρεται γραφεί ότι όταν γραφούμε με μικρά γράμματα αυτόματα γυρίζει στους 70 χαρακτήρες ενώ με κεφάλαια στους 160. Ωραία! Και ΠΩΣ μπορούμε ΜΟΝΙΜΑ να γράφουμε κεφαλαία;;;; αφού όταν γράφω κεφαλαία το πρώτο γράμμα αυτόματα με πάει σε μικρό , πατώ το πλήκτρο κεφαλαία γράφω ένα γράμμα, ξανά μικρό…. Τι κάνω;;;; αυτό το προγραματακι κάνει να γράφω ΣΥΝΕΧΕΙΑ κεφαλαία;;;;;;;; Έχω το κιν…
-
Μια ερώτηση και συγγνώμη αν είμαι σε διαφορετικό θέμα…. Το λινκ που μου αναφέρεται γραφεί ότι όταν γραφούμε με μικρά γράμματα αυτόματα γυρίζει στους 70 χαρακτήρες ενώ με κεφάλαια στους 160. Ωραία! Και ΠΩΣ μπορούμε ΜΟΝΙΜΑ να γράφουμε κεφαλαία;;;; αφού όταν γράφω κεφαλαία το πρώτο γράμμα αυτόματα με πάει σε μικρό , πατώ το πλήκτρο κεφαλαία γράφω ένα γράμμα, ξανά μικρό…. Τι κάνω;;;; αυτό το προγραματακι κάνει να γράφω ΣΥΝΕΧΕΙΑ κεφαλαία;;;;;;;; Έχω το κινητό ΗΜ ΝΟΤΕ 1W (δηλαδη αυτό;;;note 3g) πιο πρ…
-
Έχω την έκδοση MIUI 7 by xiaomi miuigr GTV 5.11.12 developer έχω μεγάλο πρόβλημα με τους χαρακτήρες στο SMS! Μου βάζει κάπου στους 67 χαρακτήρες και με πάει σε 2ο μήνυμα και μετά 3ο κλπ…. Δηλαδή κάπου στους 60 χαρακτήρες. Τελικά βγαίνει ΑΣΥΜΦΟΡΟ να στέλνω ένα sms!!!! Τι μπορεί να γίνει;;;; υπάρχει κάποια ρύθμιση να κάνω;;;;;