Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 112.
-
Το GPS μέχρι πριν από λίγο το είχα ΣΥΝΕΧΕΙΑ ανοιχτό!!! Τώρα το εκλεισα!ΑΧΧΧΧΧ. κάτι δεν κάνω σωστά! Τώρα είμαι στην δουλειά και μου βγάζει ότι δεν έχει σήμα για GPS το έκλεισα πλέων και…..ΘΕΛΩ να ελπίζω να βρω κανέναν να ξέρει έστω και λίγο από gps να μου πει κάποια βασικά να μου δείξει τι πατάμε!!!!! Το έκανα φίλε αυτό που μου έδειχνες στο βιντεακι (αν και την ενεργοποίηση στην αρχή δεν χρειάζονταν γιατί ήταν ανοιχτό για εβδομάδες….)και δεν κατάφερα τίποτα!!!! Έχω πει στον γιο μου να φέρει ένα …
-
Φίλε Bodai….μακάρι να καταλάβαινα τι μου λες!!!! Βλέπεις είμαι αρχάριος και μου φαίνονται κινέζικα αυτά!!!!! Και επειδή δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω άκρη και….(είμαι σε μια κρίσιμη ηλικία που σέρνονται και εγκεφαλικά…) αποφασίζω από εδώ μέσα να βάλω κάποια μορφή «αγγελίας» Ζητώ άτομο από την Χαλκίδα, από την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας και από την Αθήνα τον παρακαλώ να βρεθούμε, τον κερναω καφέ μπύρα ή ότι θέλει να μου δείξει!!!! Πιθανών για αυτόν που ξέρει να είναι υπόθεση 2 λεπτών! Για μένα ε…
-
Για πλοήγηση έχω αυτά….. HERE, sygic, και Local και δεν μπορώ σε κανένα. Ίσως ΠΡΩΤΗ φορά ασχολούμαι με πλοήγηση!!!!!! Αυτός ο γνωστός μου που μου έκανε την αναβάθμιση μου έβαλε το sygic και συνέχεια δείχνει το σπίτι του!!!! Εκεί που μου την έκανε!!! Στο Here ήμουν στο σταθμό Λαρίσης και το πασπατευα και συνέχεα εκεί δείχνει λες και είμαι εκεί!!!! Ο γιος μου 18 χρονών…..δεν ξέρει!!!!! Δεν έχω κανέναν εδώ κοντά (έστω και λίγο μακριά) να μου πει μερικά πράγματα δείχνοντας μου!!!
-
Σας! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ για τις απαντήσεις σας…. εγκατέστησα την εφαρμογή gps test και ….αν και δεν ξέρω ΚΑΘΟΛΟΥ να την διαβάζω σας στέλνω κάποιες φωτογραφίες από άλλο κινητό!!! Το κινητό το έβγαλα να κοιτάζει στο Νότο έξω από στο σπίτι μου (Χαλκίδα) ….. Τι λέει;;;; βγάζεται καμία άκρη;;;; 6StD4J.jpg yfrog | Share, Converse and Connect ybPsuX.jpg yfrog | Share, Converse and Connect v2lxbS.jpg yfrog | Share, Converse and Connect
-
Γεια σας! πριν από μια εβδομάδα έκανα την αναβάθμιση σε 4.4.2 ΚΟΤ 49 Η ΜΙUI 5.3.20 μοντέλο HM NOTE 1W Είμαι ΑΡΧΑΡΙΟΣ και λίγα ξέρω από GPS. Έχω 2 προγράμματα και δυστυχώς σε κανένα δεν μπορώ να μπω!!!!! Τι δεν κάνω σωστά;;;; πάω στο πρόγραμμα και ….περναει 4-5 λεπτά και ακόμη δεν βρίσκει δορυφόρο!!!! Νευριάζω και κλείνω την εφαρμογή!!!! Θυμάμαι ότι πριν κάνω την αναβάθμιση που λίγο το είχα ψάξει….πάλι δεν μπορούσα να βρω δορυφόρο!!!!! Μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να μου πείτε τα βήματα για να μπορ…
-
Γεια σας! Με την ουσιαστική βοήθεια κάποιου γνωστού μου τόλμησα και έβαλα την έκδοση 4,4,2 KOT android και έκδοση MIUI 5.3.20 ! Μπορώ να πω ΘΕΤΙΚΑ όλα ήταν δίχως τίποτα το ιδιαίτερο και παρατράγουδο…… Έγινε πιο εμφανίσιμο το ρολόι κα γενικά όπως σας στέλνω φωτογραφίες που τράβηξα από κάποιο άλλο κινητό. Το μενού της φωτογραφίας…. Μπήκαν κάποια νέα «καλούδια» δεν το έψαξα πολύ…., η επαφές το ίδιο δεν είδα αλλαγή. Προσπάθησα να μπω στο gps αλλά δεν ξέρω κάτι δεν έκανα καλά, κάτι δεν πήγαινε καλά κ…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από 1KOSTAS: “Να του πω να βάλει το MIUI V5 Android 4.4.2 KitKat” Φίλε μου δεν υπάρχει περίπτωση να εγκαταστήσει Miui v5 4.4.2!!! Απλά γιατί δεν υπάρχει.. όταν τελειώσει ... θα δούμε ποιά rom είναι αυτή η 4.4.2 Kit Kat που σου έβαλε...” Πια υπάρχει;; η miuiV6 ;;;; αυτή δεν έχει ακόμη προβλήματα;;;;;
-
Γεια σας! Εχω το κινητό xiaomi Redmi Note 3g και εχει την έκδοση android 4.2.2 JDQ39Έκδοση MIUI MIUI- stable37- Hellas-GTV-4.11.14Κάποιο φιλικό μου άτομο (που ασχολείται με αυτά γιατί εγώ τελείως ΑΡΧΑΡΙΟΣ) μου είπε ότι μπορεί να μου βάλει την έκδοση Αndroid 4.4.2 Kit-Kat με ελληνικά pure Android η οποία κάνει και αναβαθμίσεις μέσω wifi.Δεν με ενδιαφέρει αν αλλάξει περιβάλλον και γενικά το μενού του κινητού. Με ενδιαφέρει να έχει Ελληνικά και να είναι πιο λειτουργικό μιας και μου είπε ότι θα κάνε…
-
Προσπαθώντας να περάσω την λήψη από το ΟΤΑ updater μου εμφανίζει αυτές τις δυο ακόνες και μάλιστα η μια μου λέει αλλαγές για την έκδοση GTV-5.2.10 sourseROM από Κίνα (stable40) Περνώντας την λήψη αυτή θα χάσω τα Ελληνικά μου και θα μου γίνουν Κινέζικα;;;;; ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ στο μενού μου….. Τι να κάνω;;;;; Μια μικρή βοήθεια!!!
-
Έβαλα την εφαρμογή Handcent SMS προσπαθώντας να παίρνει 160 χαρακτήρες sms. Παίρνει τώρα περίπου 60!! Τίποτα!!!!! Εγκατέστησα την εφαρμογή Go sms Pro αλλά ΤΙΠΟΤΑ φυσικά κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής του είπα να δεχτεί όλα όσα μου ζηταγε περί sms, mms, κάτι για τοποθεσίες κλπ…. Όμως ξανά το ίδιο!!!! Έχω την GTV 4.11.14 έκδοση MIUI φυσικά Ελληνικά!! 2) Πάω στο ΟΤΑ updated και μου βγάζει αυτές τις εικόνες… (συγγνώμη για την φωτογραφία που αντανακλά το φως του φωτιστικού της οροφής….) και μου λ…