Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-112 από 112.
-
Έχω 2 προβληματάκια…. Προσπάθησα να βάλω το Flash για το Android για να παίζει κάποια παιχνίδια ο γιος μου…φυσικά στις ρυθμίσεις είναι ανοιχτό η εισαγωγή εφαρμογών εκτός από play store και ενώ έδειχνε ότι την έβαλε… (την έκανα μεταφορά από υπολογιστή στο κινητό) εν τούτης ΤΙΠΟΤΑ! σαν να μην έγινε εγκατάσταση. Τι να κάνω;;;; Και προσπαθώ να στείλω sms το πώς να στείλω με παίδεψε πολύ γιατί ήταν η πρώτη μου φορά…. Όμως αντί για 160 χαρακτήρες που τα κάνει 60 (αν δεν κάνω λάθος) δηλαδή κάπου στην μ…
-
Παράθεση από geobas: “Παράθεση από 1KOSTAS: “ Το βρήκα μεταχειρισμένο σε μικρές αγγελίες υπερβολικά αψεγάδιαστο με πάρα πολύ λίγο χρήση του έκανε…. Σχεδόν ολοκαίνουργιο…. ” Ήθελα ένα δεύτερο Note 3G και βρήκα να διατίθεται εδώ ανακαινισμένο (refurbished) και επίσημα πιστοποιημένο (certified) από την Xiaomi με $ 189.99 , αλλά ..... το σκέπτομαι honorbuy.com/73-xiaomi-hongmi-…reen-13mp-smartphone.html” Αν επιτρέπεται, γιατί δεν κοιτάζεις σε μεταχειρισμένο;;;; Υπάρχουν άμα ψάξεις ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ πο…
-
Παράθεση από geobas: “Αφού έχεις υπολογιστή με W7 , ποιός ο λόγος να ψάχνεσαι ..... αλλά πες μας που το βρήκες το Note 3G και το αγόρασες” Το βρήκα μεταχειρισμένο σε μικρές αγγελίες υπερβολικά αψεγάδιαστο με πάρα πολύ λίγο χρήση του έκανε…. Σχεδόν ολοκαίνουργιο…. Τα win xp τα έχω στη δουλειά (αδύνατον να αλλαχτούν –αναβαθμιστούν σε 7ρια- λογω παλιού εμπορικού προγράμματος… ) και τα 7ρια τα έχω στο σπίτι. Πιο πολύ κάθομαι στα xp στην δουλειά…… Δεν το διαβάζει τα xp το κινητό μου…..
-
Ευχαριστώ για την πληροφορία….σε κάποιο άλλο γνωστό φόρουμ μου είπαν ότι μερικές φορές λειτουργεί η εφαρμογή play.google.com/store/apps/det…lling.proximitysmartcover και μερικές φορές όχι. (το ίδιο τηλέφωνο είχε αυτός που το έγραψε….) άρα δεν είναι και τόσο αξιόλογη η εφαρμογή αφού υποστηρίζει περίπου το 50% των χρήσεων….Σκέπτομαι τώρα το κουμπάκι “Mi key” αυτό που μπαίνει πάνω στη υποδοχή των ακουστικών…….. δεν με πολύ γοητεύει αυτό, αλλά πρέπει να «σώσουμε» το πλαϊνό κουμπάκι της ενεργοποιήσεω…
-
Ευχαριστώ για την πληροφορία για αυτή του «γκαττσετ» την είχα δει σε κάποια μικρή αγγελία αν δεν κάνω λάθος κάπου προς την Νίκαια…. Αλλά δεν μου έκανε ιδιαίτερη «αίσθηση» να το πάρω… σκέπτομαι να πάρω μια θήκη για προστασία του κινητού (προτιμώ από εδώ από την Ελλάδα αντικαταβολή και να μην περιμένω ένα μήνα από το εξωτερικό) και να βάλω αυτήν την εφαρμογή και ο Θεός βοηθός!!!! Και εγώ σκέπτομαι….πόσο θα αντέξει αυτό το κουμπάκι με το πέρασμα του χρόνου;;;;;
-
Αυτήν την εφαρμογή κάνει και στο Xiaomi Redmi Note 3G ;;;; έχω αυτό το κινητό και θέλω να μου ανοίγει η οθόνη (ενεργοποίησης) δίχως να πατώ το κουμπί στα πλαϊνά του…..Είμαι ΑΡΚΕΤΑ αρχάριος και αν την βάλω θα λύσω το πρόβλημα μου; είναι απλή;;; (συγγνώμη αλλά λίγα ξέρω από τα smartphone. Έχω την rom 4.11.14 (φυσικά Ελληνικά)
-
Γεια σας! έχω εδώ και λίγες μέρες το κινητό Xiaomi Redmi Note και έχω κωλύσει σε κάτι πολύ απλό. Πως μπορώ να ανοίγει το κινητό (ενεργοποίηση οθόνης) όταν είναι στο στατ μπάι ;;;;;; αναγκάζομαι να πατώ το κουμπί λίγο αυτό που ανοιγοκλείνει στα πλαϊνά και είναι δύσκολο κάθε τόσο. Πως μπορούμε με απλό άγγιγμα στην οθόνη να ενεργοποιείτε;;;; Να "ξυπνήσει" η οθόνη;;;;;Κάποια βοήθεια;;;;
-
Σε λίγες μέρες θα έχω το XIAOMI HONGMI NOTE αυτό με 2 ram και 2 sim…. Τελικά ποια rom ΕΛΛΗΝΙΚΗ είναι μέχρι τώρα πιο σταθερή με τα ΛΙΓΟΤΕΡΑ προβλήματα;;;;; επειδή δεν ξέρω να κάνω αναβαθμίσεις στις rom, ποια μου λέτε να πω σε ένα φιλαράκι μου να εγκαταστήσει;;;;;; σας παρακαλώ πολύ πες μου για να του πω γιατί μετά……το βλέπω χλωμό για να τον ξανά αγγαρέψω!!!!!