Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 29.
-
την πρωτη φορα που το περασα μπηκα κανονικα. τωρα το απογευμα που πηγα να περασω xtrv τιποτα. τεσπα θα το προσπαθησω παλι
-
προσπαθησα να μπω σε twrp recovery και μπηκε στο recovery της xiaoimi. τι ακριβως εγινε;;;;
-
εχθές μου έγινε αναβαθμηση σε miui global 12.0.1 για να περασω xtrv πρεπει να κανω wipe και το system;;; εννοειτε unlock και twrp εχουν γινει
-
ευχαριστώ @amavroudis το μενού όταν σύρουμε απο κάτω προς τα πάνω για να σβήσουμε τις πρόσφατες εφαρμογές κι έχει την εκκαθάριση, βαθιά εκκαθάριση και άλλα κάνα δυο, πως το επαναφέρουμε;
-
Εχθες μου ήρθε αναβάθμιση από miui11 σε miui12. Όλα καλά αλλά έχω ένα θέμα με τις ταπετσαρίες. Δεν εμφανίζεται όπως πραγματικά είναι αλλά τις αλλοιώνει. Εδώ πως πραγματικά είναι : Και πω τις κάνει: Κάνω κάτι λάθος εγώ ή μαμιεται το σύμπαν;;;
-
Τα έχω κάνει αυτά.
-
Εχω mi10pro με global 11.0.12. θέλω να το κάνω miui 12 και δικαρτο. Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι ακριβώς τα link, δηλαδή λινκ από twrp και Ρομ. Ευχαριστώ
-
Για το redmi note 7 ποια κατεβάζω;
-
μετα απο εγκατασταση μου ζηταει κωδικο android αλλα δεν εχω βαλει ποτε τιποτα. μπηκα στο recovery αλλα κι εκει παλι μου ζητα κωδικο. τι γινετε;
-
Στο εστειλα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάτσε να το κάνω εγκατάσταση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κωδικό teamviewer θελεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ξέρω αν πρέπει. Θα πρέπει να αλλάξω κωδικό σε χίλια αλλά μετα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φίλε δεν μπορώ να κάνω rollback. ΔΕΝ έχω δεύτερο αρχείο για rollback Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με τι; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk