Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΟχι, δεν εβγαλε android κατω απο το logo..Να δοκιμασω αυτο που ειπες..
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΔυστυχώς δεν προχωραει, ειμαι στο Μι logo ακομη..Υπάρχει τροπος να περασω την rom μεσω adb στην εσωτερικη μνημη και να την τρέξω με twrp?
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΝομιζα οτι κατι δεν εκανα σωστα μεχρι που μου απάντησες απότε το ξαναflashαρα..Ωραια, θα το αφήσω να δω αν ανοίξει τελικα στην ελληνική rom..Σε ευχαριστώ παρα πολύ και ευχομαι ολα να πανε οκ..
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαFlashαρα την rom, μου εβγαλε successful, εκανα reboot μεσα απο το recovery, τωρα ειμαι σε MI logo, ποση ωρα θα χρειαστει?
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ για την βοήθεια, το δοκιμάζω και επανέρχομαι!
-
Mi max miui 8
ΜήνυμαΚαλημέρα, το ιδιο θεμα ειχα και εγω, fake rom αλλα η συσκευή ξεκλείδωσε..Περασα τελικά την official global stable rom..Το προβλημα τωρα είναι οτι δεν μπορώ να μπω σε recovery mode, για να περάσω την ελληνική.Το φλασάρω μεσω fastbook, δείχνει ΟΚ αλλα όταν παω να μπω στο κινητό μου βγάζει μια εικόνα του κινητού και ενα USB καλώδιο χωρίς να κάνει κατι..Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, θέλω την ελληνική rom οπωσδήποτε..Αν καταφέρω να μπώ σε recovery τοτε απλά μου μένει ενα zip flashάρισμα της ελληνική…
-
Xiaomi Mi Max Rom using
ΜήνυμαΚαλησπέρα, μολις αγορασα ενα Xiaomi Mi Max και διαβάζοντας σχετικά με αναβαθμίσεις και ROΜ, μπερδευτηκα περισσότερο. Επισυνάπτω photo απο την ROM που υπάρχει περασμένη απο το μαγαζι που το αγορασα, μπορεί κανένας να με βοηθήσει βημα-βημα αναλυτικά να περάσω την MIUI 8 με ελληνικά? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας..