Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-17 από 17.
-
Δεν έχω λάβει ακόμη το MIUI 12
sakis04 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλη την ομάδα! Είμαι ο μόνος που δεν έχω λάβει το MIUI 12 σε Redmi note 6 pro?
-
MIUI 12
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ πολύ!
-
MIUI 12
ΜήνυμαΚαλησπέρα δεν έχω πάρει ακομα το MIUI 12 σε Redmi note 6 pro γνωρίζει κάποιος γιατί? Η αν πρέπει να κάνω κατι?
-
Refurbished
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ πολύ πιστεύω είναι αξιόπιστο. Καλή συνέχεια!
-
Refurbished
ΜήνυμαΑν όντως είναι έτσι θα δοκιμάσω να το πάρω. Η σελίδα που το πουλάει ειναι αρκετά γνωστή στην Ελλάδα. Την βρήκα στο Facebook
-
Refurbished
ΜήνυμαΠρόκειται για ενα iPhone 7 plus για να το έχω ως δεύτερο. Στην Ελλάδα σε Σκρουτζ παίζει 399 και refurbished στα 250 για Κίνα δεν γνωρίζω πόσο κοστίζει. Εσυ τι λες; Αξίζει;
-
Refurbished
ΜήνυμαΔίκιο έχεις παίζει και αυτό ρόλο... Δυστυχώς ΔΕΝ αναφέρουν τι προβλημα είχε.. πάντως η διαφορά τιμής ειναι καπου στα 150€ γι αυτό και το κοιτούσα.
-
Refurbished
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους! Αξίζει να αγοράσω refurbished (ανακατασκευασμένο) κινητό; Γιατί βλέπω κάποια διαφορά στην τιμή με τα καινούργια. Αν έχει αγοράσει κάποιος η αν γνωρίζει θα με βοηθούσε! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Φόρτιση redmi note 6 pro
Μήνυμαamavroudis σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!
-
Φόρτιση redmi note 6 pro
ΜήνυμαΚαλησπέρα έχω το redmi note 6 pro και έχει χαλάσει ο φορτιστής μου. Θα ήθελα να μου προτείνετε τι να αγοράσω κατα προτίμηση γρηγορότερο στη φόρτιση απ' αυτόν που έχει στο κουτί.
-
Mi 9t vs mi 9t pro
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλη την παρέα! Είμαι ανάμεσα στο mi9t και mi9t pro. Τι διαφορές έχουν μεταξύ τους γιατί τα βλέπω εξωτερικά ίδια. Υπάρχει λόγος να πάω στο pro και όχι στο απλο;
-
Σύνδεση Xiaomi Earbuds
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ πολυ ! Θα το επιδιώξω και ότι γίνει γιατι το λάπτοπ ετσι και αλλιώς παει για απόσυρση..
-
Σύνδεση Xiaomi Earbuds
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλη την παρέα! Αγόρασα σήμερα τα ασύρματα ακουστικά της xiaomi (earbuds) αλλα συνειδητοποίησα ότι το λάπτοπ μου δεν έχει Bluetooth! Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα συνδέσω; Ακομα και με αγορά ανταπτορα η κατι τετοιου παρακαλώ αν γνωρίζετε πείτε μου γιατί δεν γνωρίζω και πολλά . Ευχαριστώ!!
-
Πρόβλημα σε MI 9T PRO
ΜήνυμαΚαλημέρα! εχω ενα προβλημα εδω και λιγες μερες με το MI 9T PRO μου. Δεν μπορω να στειλω SMS! Τηλεφωνα μπορω να δεχτω και να κανω κανονικα αλλα SMS με τιποτα με αποτελεσμα να μη μπορω να παω ουτε στο σουπερ μαρκετ! εχει καποιος ιδεα τι μπορει να φταιει; Ευχαριστω εκ των προτερων καλη σας μερα!!