Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-17 από 17.

• Καλησπέρα σε όλη την ομάδα! Είμαι ο μόνος που δεν έχω λάβει το MIUI 12 σε Redmi note 6 pro?

• MIUI 12

sakis04 - - RedMi Note 6 Pro (Tulip)

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολύ!

• MIUI 12

sakis04 - - RedMi Note 6 Pro (Tulip)

Μήνυμα

Καλησπέρα δεν έχω πάρει ακομα το MIUI 12 σε Redmi note 6 pro γνωρίζει κάποιος γιατί? Η αν πρέπει να κάνω κατι?

• Σας ευχαριστώ πολύ όλους!

• το εχω απ το Μάρτιο του 2019. Για να πω την αλήθεια το έριξα απ τα χέρια μου εχθές. Και ίσως έχει πάρει υγρασία λόγο της δουλειάς μου. Έχεις να μου προτείνεις κάποια λύση;

• Καλησπέρα. Κάτοχος redmi note 6 pro. Απο σήμερα το μεσημέρι το κινητό μου άρχισε να κάνει συνέχεια επανεκκίνηση ασταμάτητα καπου στα 45 λεπτά. Γνωρίζετε τι μπορεί να συμβαίνει;

• Refurbished

sakis04 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολύ πιστεύω είναι αξιόπιστο. Καλή συνέχεια!

• Refurbished

Μήνυμα

Αν όντως είναι έτσι θα δοκιμάσω να το πάρω. Η σελίδα που το πουλάει ειναι αρκετά γνωστή στην Ελλάδα. Την βρήκα στο Facebook

• Refurbished

Μήνυμα

Πρόκειται για ενα iPhone 7 plus για να το έχω ως δεύτερο. Στην Ελλάδα σε Σκρουτζ παίζει 399 και refurbished στα 250 για Κίνα δεν γνωρίζω πόσο κοστίζει. Εσυ τι λες; Αξίζει;

• Refurbished

Μήνυμα

Δίκιο έχεις παίζει και αυτό ρόλο... Δυστυχώς ΔΕΝ αναφέρουν τι προβλημα είχε.. πάντως η διαφορά τιμής ειναι καπου στα 150€ γι αυτό και το κοιτούσα.

• Refurbished

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους! Αξίζει να αγοράσω refurbished (ανακατασκευασμένο) κινητό; Γιατί βλέπω κάποια διαφορά στην τιμή με τα καινούργια. Αν έχει αγοράσει κάποιος η αν γνωρίζει θα με βοηθούσε! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Φόρτιση redmi note 6 pro

Μήνυμα

amavroudis σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!

• Φόρτιση redmi note 6 pro

Μήνυμα

Καλησπέρα έχω το redmi note 6 pro και έχει χαλάσει ο φορτιστής μου. Θα ήθελα να μου προτείνετε τι να αγοράσω κατα προτίμηση γρηγορότερο στη φόρτιση απ' αυτόν που έχει στο κουτί.

• Mi 9t vs mi 9t pro

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Είμαι ανάμεσα στο mi9t και mi9t pro. Τι διαφορές έχουν μεταξύ τους γιατί τα βλέπω εξωτερικά ίδια. Υπάρχει λόγος να πάω στο pro και όχι στο απλο;

• Σύνδεση Xiaomi Earbuds

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολυ ! Θα το επιδιώξω και ότι γίνει γιατι το λάπτοπ ετσι και αλλιώς παει για απόσυρση..

• Σύνδεση Xiaomi Earbuds

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Αγόρασα σήμερα τα ασύρματα ακουστικά της xiaomi (earbuds) αλλα συνειδητοποίησα ότι το λάπτοπ μου δεν έχει Bluetooth! Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα συνδέσω; Ακομα και με αγορά ανταπτορα η κατι τετοιου παρακαλώ αν γνωρίζετε πείτε μου γιατί δεν γνωρίζω και πολλά . Ευχαριστώ!!

• Πρόβλημα σε MI 9T PRO

Μήνυμα

Καλημέρα! εχω ενα προβλημα εδω και λιγες μερες με το MI 9T PRO μου. Δεν μπορω να στειλω SMS! Τηλεφωνα μπορω να δεχτω και να κανω κανονικα αλλα SMS με τιποτα με αποτελεσμα να μη μπορω να παω ουτε στο σουπερ μαρκετ! εχει καποιος ιδεα τι μπορει να φταιει; Ευχαριστω εκ των προτερων καλη σας μερα!!