Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από ChiLongQua: “τις xiaomi ενώ τα είχα ενημερωμένα original της google χωρίς το άσχημο τετράγωνο πλαίσιο.. ” Ειναι προτιμότερο να κάνεις την ρύθμιση παρά να προσπαθήσεις να γυρίσεις τώρα στην 6.1.χ.χ Εκτός και εχεις nandroid backup ” Ποια ρύθμιση αδερφέ?
-
Πως μπορώ να γυρίσω στην 6.1 ρε παιδιά?
-
Φίλοι μου εχω ενα πρόβλημα με τα εικονίδια της google Είχα την 6.1 και μετά την αναβάθμιση αυτή όλα τα εικονίδια της google γύρισαν στα παλιά άσχημα εικονίδια τις xiaomi ενώ τα είχα ενημερωμένα original της google χωρίς το άσχημο τετράγωνο πλαίσιο.... 6bFmqryX4= Δεν είχα εγκαταστήσει κανένα πακέτο με εικονίδια. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? δείτε πως έγιναν Screenshot by Lightshot
-
Να ρωτήσω. Πως μπορώ να βάλω αυτά τα εικονίδια? Εμενα το δικό μου είναι με τα παλιά μετά απο την καινούρια ρομ που έβαλα σήμερα.
-
Φίλοι μου εχω ενα πρόβλημα με τα εικονίδια. Είχα την 6.1 και μετά την αναβάθμιση αυτή όλα τα εικονίδια της google γύρισαν στα παλιά άσχημα εικονίδια τις xiaomi ενώ τα είχα ενημερωμένα original της google χωρίς το άσχημο τετράγωνο πλαίσιο.... Δεν είχα εγκαταστήσει κανένα πακέτο με εικονίδια. Νομίζω είχα βάλει κάποιο θεμα αλλα δεν θυμάμαι ποιο είχα. Μπορεί να μου πει κάποιος?
-
Επιλογή Φορτιστή
ΜήνυμαΤέλειο! Που το βρίσκω αυτό?
-
Επιλογή Φορτιστή
ΜήνυμαΜπορεί να μου πει κάποιος αν αυτοί η φορτιστές απο ebay είναι αξιόπιστοι? Επειδή κατα καιρούς ακούμε ατυχήματα απο φτηνούς φορτιστές κτλ. Θέλω να αγοράσω εναν σαν αυτό απο ebay με διπλό usb. Dual USB 2 Port 2A US EU Plug Travel Wall Power Adapter Charger for Mobile Phone | eBay Ο πωλητής μου έστειλε αυτό. Screenshot by Lightshot Εκτός το ότι είναι ότι πιο άσχημο εχω δει σε φορτιστή, είναι τεράστιο, και όταν το βάζω στη πρίζα βγάζει φωτιές!!
-
Παράθεση: “” Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από ChiLongQua: “Μετά την 51022 δεν λειτουργεί ο φακός. Όταν παω να το ενεργοποιήσω απτο τοπ μενου δεν κάνει τπτ. Τι φάση πάλι? ” Να ξέρετε πως κατα ΠΑΣΑ πιθανότητα όταν συμβαίνουν τέτοια περίεργα σημαίνει οτι δεν έχει κάτσει καλά η rom.Αυτό σημαίνει πχ οτι μπορεί να μην έχουν γίνει τα σωστά wipes ή απλά να θέλει ξανά πέρασμα απο πάνω η rom μια φορά ακόμα. Δοκίμασε να δεις εαν μπαίνει στο φακό απο εκεί που σου λέει ο Βαγγέλης-@'caeser' . Μετά δοκίμα…
-
Όλα οκ. Ευχαριστώ Caeser.
-
Τέλεια.. τώρα δεν το αναγνωρίζει το pc.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από ChiLongQua: “Ναι φίλε μου κόλλησε το miflash... 5000s και συνεχίζει στο 0% δεν κάνει τπτ.” Καλά δεν έχει νόημα να το αφήνεις εκεί... Κάνε ένα refresh και αν δεν ανταποκριθεί, κάνε την διαδικασία και πάλι από την αρχή! Μην ανησυχείς... δεν παθαίνει κάτι. Ηρέμησε και όλα θα πάνε καλά. Πρόσεχε μόνο να χρησιμοποιείς τις σωστές roms για τη συσκευή σου και να δίνεις στο MiFlash την σωστή διαδρομή για το που να βρει την rom...” Πως το να το κάνω απτη αρχή τώρα. Κόλλησ…
-
Ναι φίλε μου κόλλησε το miflash... 5000s και συνεχίζει στο 0% δεν κάνει τπτ.
-
Κόλλησε στο fastboot..... 4000s Τι κάνω τώρα???? ΕΠΕΙΓΟΝ.