Σαν το καλοκαίρι δεν έχει αλλά και τώρα που αργεί να νυχτώσει σε συνδυασμό τις καλές θερμοκρασίες μια χαρά είναι. Στάλθηκε από το IN2020 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποια επικαιρότητα? Για την βία, άστο καλύτερα, Η κατάντια της κοινωνίας μας. Για την ακρίβεια το είπε υπουεγός κυβέρνησης στηρίζετε η οικονομική πολιτική στους φόρους. Για την πανδημία κατάντησε κουραστικό. Το μόνο που μένει είναι την επόμενη Πέμπτη να πάμε στην Τούμπα να γουστάρουμε τον αγώνα ανεξάρτητα του αποτελέσματος.
Παράθεση από GEORGE13: “Στειλε μας να δουμε τον καιρο στην Καβαλα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μια ψιλό ήταν μετά τις 12.00 χαρά θεού και εξήγα σε τσιπουράδικο
Εντάξει δεν τον λες και ευλογημένο. Μην ξεχνάμε πέρσι με δύο πόντους χιόνι το μποτιλιάρισμα έφθασε στην πόλη μου, Καβάλα. Εδώ έχετε κίνηση στην τρύπα βλέπω αλλά εγώ δεν το αντιλήφθηκα. Στάλθηκε από το Mi 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Instail twrp 3.4 Format data Factory reset Σύνδεσε το κινητό με τον υπολογιστή (η συσκευή να είναι στο 100%) βάλε την rom Και Εγκατάσταση εγώ αυτή την διαδικασία ακολουθώ απλά εσύ που έχεις θέμα με την μπαταρία μην το αποσυνδέσεις από τον υπολογιστή. Και για rom ξεκίνησε με την gemini