Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 35.
-
Help
Μήνυματι να κανω...? τα εχω παιξει το αφησα χωρις εφαρμογες χωρις τπτ 60% μεχρι της 1.30 το μεσημέρι απο το πρωί =============== Φεβ 22nd 2017, 10:20pm =============== ακόμα έχω πρόβλημα τόσους μήνες το έχω πάει σε τεχνικό και ψαχνω πλακετα τι να κανω...
-
Help
ΜήνυμαΤα καταφερα τλκ εβαλα stable rom αλλα παλι τα ιδια αλλα περισσότερο τρ μου γραφει οτι τρωει μπαταρια το android +αλλαξα και μπαταρια και φτανει μεχρι 98 μετα πρεπει να βγαλο το φορτιστή για να παει 99 και ξανα για 100
-
Help
Μήνυμαέστω τουλάχιστον καποια βοηθεια για να περάσω την ελληνική rom
-
Help
Μήνυμαδεν ξρ... ειδα μια απότομη διάφορα απο εκει που κραταγε η συσκευη ανετα μια μερα τρ πρεπει να το φόρες 2 φόρες την ημερα δεν φτανει ουτε απο το πρωι μεχρι το μεσημέρι με την ίδια ακριβός χρήση
-
Help
Μήνυμαδεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο ρε παιδιά...?
-
Help
Μήνυματο δοκίμασα και από εκεί δεν το έχει καν...
-
Help
Μήνυμαhp pavilion dv7 1030ev
-
Help
Μήνυμαουτε με το Laptop γίνεται
-
Help
Μήνυμαστην τελική αν περάσω cwm ή twrp και να περάσω μία custom rom ή και την ελληνικη miui?
-
Help
Μήνυμαδεν μου λέει και πολλά...ότι λέει και από το λειτουργικό
-
Help
Μήνυμαεεε... 10 έχει και αυτό...
-
Help
Μήνυμαμια asus am3+ τρ μοντέλο δεν θυμάμαι ακριβώς γτ έχω φύγει από το σπίτι μετά έχω και ένα hp λάπτοπ 8αιτιας με έναν core 2 duo
-
Help
Μήνυμαειναι να σε θέλει αλλιώς αν συνεχίσω θα μπρικαρει?
-
Help
Μήνυμαεχω asus μητρική αλλά μπαίνω εκεί που λέει για secure boot και δεν έχει πουθενά να το κάνω απενεργοποίηση
-
Help
Μήνυμαουτε και εκεί έχει τπτ
-
Help
Μήνυμαδεν βρήκα τπτ για να το απενεργοποίησω στο bios
-
Help
Μήνυμαμου βγαζει αυτο και το εχω κανει και με τον προσωρινό αλλα τπτ
-
Help
Μήνυμαναι για windows 10
-
Help
Μήνυμαμια φορα και να μην φαω σκαλομα δεν παιζει τρ δεν μπαινει σε Test Mode...
-
Help
Μήνυμαοκ ξεκιναω και ο θεος μαζι μμ