Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-12 από 12.

• Έχω την global stable 8.1.1.0. Δεν αναπαράγει βίντεο, ξέρει κανείς ττιποτα

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από harisarhos: “μια ερώτηση παιδιά? Σημαντικό για μένα. ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ NOVA GO στις ελληνικές Ρομ? ” Σε Stable χωρίς Root & Super User πρέπει να είναι οκ. ” με ποιο τροπο προτείνεις να περασω την official global stable? Με Fastboot Update?η με update του κινητού? Το εχω ξεκλείδωτω με την τελευταία China stable.

• Παράθεση από makisfz: “Αν θέλεις να περάσεις global staple με αυτό τον οδηγό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) (κλειδώνει ο bootloader) Αν θέλεις ελληνική Staple με αυτό τον οδηγό Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi Το Novago δεν παίζει σε συσκευές που είναι root οι Staple Rom δεν είναι root μόνο η developer Rom Redmi note3 pro ” ευχαριστω ,ελληνική stable φιλε ειναι ροοτ? Εσύ ποια θα πρότεινες? Ποιά ειναι ποιο απροβλημάτ…

• Παράθεση από zanos: “Παράθεση από harisarhos: “Παράθεση από geoanto555: “Μπορέις και χωρίς ξεκλείδωμα αλλά είναι πιο επικίνδυνη η διαδικασία.. ” μπα αστο καλυτερα θα προσπαθήσω απο τον "ΣΙΓΟΥΡΟ ΔΡΟΜΟ"δεν μου αρέσουν τα "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ. σε ευχαριστω παντως. ” Για καλό και κακό κάνε ένα ξεκλείδωμα του bootloader για παν ενδεχόμενο και αστω να είναι ξεκλειδωτος γιατί ποτέ δεν ξέρεις. ” το ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΑ σημερα φιλε μου. Μηπως μπορεις να μου συστήσεις καποια rom ,που να δέχεται το novago? (Τι να κ…

• Παράθεση από geoanto555: “Μπορέις και χωρίς ξεκλείδωμα αλλά είναι πιο επικίνδυνη η διαδικασία.. ” μπα αστο καλυτερα θα προσπαθήσω απο τον "ΣΙΓΟΥΡΟ ΔΡΟΜΟ"δεν μου αρέσουν τα "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ. σε ευχαριστω παντως.

• Παράθεση από geoanto555: “Στο πρώτο πήρες απάντηση ... δεν μπορείς.. Καλά είναι να ξεκλειδώσεις πρώτα και αν θέλεις global stable να την περάσεις με miflash. ” O. K σε ευχαριστω

• Παράθεση από geoanto555: “Αν θες official η global stable έχει ναι.. Εγώ έλεγα για την Ελληνική βέβαια. ” η global stable εχει ελληνικα, ?και περναει ευκολα μεσω του update του κινητού? Και κατι αλλο μπαινει στο κλειδομενο μου bootloader? Πολλα ρωτάω sorry

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από harisarhos: “Θαλω να βαλω official με ελληνικα αν υπαρχει. Για να μην χασω το Nova go, που δεν παιζει σε πειραγμενες. ” Καλά δεν έχει να κάνει με Ελληνική αυτό..Απλά δεν πρέπει να είναι root οπότε πας σε stable. ” εχει stable με ελληνικα φιλε? Και εάν ναι, μπορεις να μου προτείνεις κάποια? Ευχαριστω.

• την εβαλα στο προφιλ. Ευχαριστώ. Xiaomi_Redmi_Note_3 Pro εχω παντως. Θαλω να βαλω official με ελληνικα αν υπαρχει. Για να μην χασω το Nova go, που δεν παιζει σε πειραγμενες.

• Μια βοήθεια γιατί είμαι άσχετος. Εχω την τελευταία επίσημη China stable. Μπορω κατευθείαν μεσω του update του κινητού να περασω την τελευταία global official stable 8.1.1.0: ?μια απαντησουλα please .και εάν γίνεται ,εχει ελληνικη γλώσσα? frown.gif

• Παράθεση από spideman3: “@harisarhos Στις stable γιατί δεν είναι Root. Εκτός και αν έχεις γνώσεις και αφαιρέσεις το root από την developer. Ή βάλεις official rom global που δεν είναι root. ” σε ευχαριστω φιλε.

• μια ερώτηση παιδιά? Σημαντικό για μένα. ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ NOVA GO στις ελληνικές Ρομ?