Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
1. [edit][/edit] Φίλοι μου καλησπέρα!!! 2. Έχω το redmi 10 note 5g με δύο κάρτες sim μία cosmote και η άλλη είναι Q. Μέχρι πρότινος και οι δύο λειτουργούσαν κανονικά, ώσπου η κάρτα της Q έπαψε να δέχεται επιχειρησιακά μηνύματα (SMS) από την Q. Δηλαδή βάζω χρήματα, θέλω να ενημερωθώ για το υπόλοιπο και οτιδήποτε έχει σχέση με την κάρτα της Q δεν παίρνω κανένα απολύτως αυτοματοποιημένο μήνυμα . Ανέφερα το πρόβλημα στην Q με ενημέρωσαν ότι από μέρους τους δεν υπάρχει πρόβλημα. Άλλα μηνύματα από τρί…
-
Eυχαριστώ για την αμεση απάντηση... με συγχωρείς για την καταχώρηση σε λάθος ενότητα. δου παραθέτω δυο φωτο με τα σχετικά στοιχεία για τη συσκευή. 1. Με το ξυπνητήρι δε βλέπω να γίνεται. Προσπάθησα και από τις πρόσθετες επιλογές αλλά τίποτα. Ευχαριστώ, [spoiler][think][edit][label][/label][/edit][/think][/spoiler]
-
φωτο με τα σχετικά στοιχεία για τη συσκευή
-
Eυχαριστώ για την αμεση απάντηση... με συγχωρείς για την καταχώρηση σε λάθος ενότητα. δου παραθέτω δυο
-
Καλησπέρα σας, στο redmi 4 pro που έχω, είχαν προγραμματισθεί με το πλήκτρο του menou να κλείνει η συσκευή πατώντας το παρατεταμένα και με διπλό χτύπημα να ενφανιζόταν η αριθμομηχανή. Με το πλήκτρο της αρχικής οθόνης (home) χτυπώντας το δύο φορές εμφανιζόταν η η οθόνη για τη λήψη φωτογραφιών και video. Eγατέστησα μία εφαρμογή ( delete app) και μετά που την απεγκατέστησα μου χάθηκαν αυτές οι ρυθμίσεις. Πως θα μπορούσα να επαναφέρω αυτές τις ρυθμίσεις??? Επίσης υπάρχει τρόπος με κλειστή τη συσκευή…