Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.

• Παράθεση από spideman3: “Δώσε αποτέλεσμα περιμένουμε φοβερέ συμφουριτη. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μολις ανοιξει θα σας ενημερωσω, ακομα περιμενω συμφουριτης ειναι ο συμφορουμιτης που προξενει συμφορα στις συσκευες του; =============== Οκτ 30th 2017, 8:35pm =============== καιι... ειναι μαζι μας επιτελους ειδα και παλι το σιχαμερο Baidu πληκτρολογιο! Παω παλι να flashαρω TWRP και να κανω restore... Τελικα ειναι πολυ σκληρα για να πεθανουν Τι υπεροχη κοινοτητα ειμαστε

• λοιπον, δοκιμασα το deep flash cable και δεν εγινε τιποτα βεβαια αλλου διαβαζα πως ενωνεις το πρασινο με το μαυρο καλωδιο, αλλου το μαυρο με το ασπρο και δοκιμασα το ενα απο τα δυο σε λιγο θα δοκιμασω και τον δευτερο συνδυασμο... Μια χαρα σκληρα ειναι τα Xiaomi, αυτο που τους εκανα ηταν υπερβολικα σκληρο ομως Να 'στε καλα, ξερω οτι ειμαι φοβερος EDIT: Δοκιμασα μαυρο ασπρο και τα windows φαινεται να εγκαθιστουν drivers καιιιιι γυρισε σε Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 παναφλασαρωτωρα EDIT2: Μολις τ…

• και επειτα MiFlash Tool;; Καπου πρεπει να 'χα διαβασει για αυτο Ευχαριστω!

• οχι, και στο device manager αναγνωριζεται ως: qualcomm hs-usb diagnostics 900e (com6)

• Γεια σας! Λοιπον δεδομενου οτι η Xiaomi δεν εβγαλε MIUI 9 σε Nougat για το Redmi 4 Prada, πως δεν υπαρχει αντιστοιχο Custom Nougat ROM, και εχοντας διαβασει τις ομοιοτητες μεταξυ του Redmi 3S land και του Redmi 4 Prada, σκεφτηκα με το λαμπρο μυαλο μου να φλασαρω το Lineage 14.1 του Land στο Prada με μικροαλλαγες (δεν ηξερα τι εκανα, ισως φταιει αυτο) Αρχικα αντικατεστησα το boot.img του zip του ROM με το boot.img του Prada, πειραξα το build.prop (οπου εγραφε land εγραφα prada και στο fingerprint…

• No network available...[SOLVED]

andrewgeo - - RedMi 4 (Prada)

Μήνυμα

Γεια σας miuioκοινοτητα, Λοιπον, τον φεβρουαριο ηρθε το redmi 4 prada και αφου φοραγε μουφα ρομ, περασα την κανονικη (ξεκλειδωσα bootloader, flashαρα twrp...), αλλα συνειδητοποιησα πως η Sim μου εμφανιζε No network available στην θεση 1 (nano) οταν προσπαθουσα να καλεσω καποιον, και δεν μπορουσα να δεχθω κλησεις. Προσωρινη λυση ηταν να βαλω τη Sim (ναι την ιδια, σπαει απο μεγεθος nano σε micro) στη 2η θεση. Αφου περασε αρκετος καιρος, προφανως, και ηθελα να χρησιμοποιησω την SD μου στη θεση 2, β…