Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Απο Ελλάδα, skroutz, νομίζω πρέπει να είχε global πάνω. Με fastboot oem lock θα δουλέψει έτσι; Μη κάτσω και να flash πάλι. Έχω την εντύπωση πάντως ότι αφού πέρασα fbe twrp πρέπει να έγινε ζημιά, λογικά κάποιο partition πρέπει να έκανε encrypt και από τη στιγμή που η rom της miui δε παίζει σε fbe αλλά fde απλά δε μπαίνει στον κόπο καν να flashαρει καν εκείνο το partition το miflash.
-
Παράθεση από NasDriver: “Σε ποια συσκευή ? Δοκίμασες να μπεις σε fastboot mode ? Μπαίνει ? ΟΚ...μπαίνει και κάνεις unlock κανονικά για να ανοίξει...σωστός μέχρι εδώ...το πρόβλημα είναι στην version συσκευής που έχεις σε συνδυασμό με την official rom που πας να περάσεις...δεν ταιριάζουν... ” Και τωρα μετα απο τοσα flash πως μπορω να βρω με τι εκδοση rom ηρθε η συσκευη; Τωρα τι εννοεις version που εχω στη συσκευη; εχω custom rom, για partitions δε μιλαμε καν μπας και εχεις μεινει κανενα απο το sto…
-
Παιδια καλησπερα, πρωτο μου θεμα εδω στο φορουμ αλλα δε μπορω αλλο εχω κανει τα παντα. Λοιπον το προβλημα μου εχει ως εξης εχω κανει flash στο κινητο μπολικα rom και gsi, τελευταιο εκανα flash ενα backup του MIUI 12 και το δουλεψα για λιγο καιρο, υστερα αποφασισα μια μερα να κανω flash το stock miui 11 με το MiFlash συνηθως επιλεγω clean all and lock, επελεξα λοιπον αυτην την επιλογη και αφου τελειωσε μου βγαζει ενα μηνυμα πριν καν bootαρει "Your system is destroyed" εχω κανει flash vbmeta, pers…