Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.
-
Καλησπέρα. Για το Mi Box S με το οποίο έχω πρόβλημα με την ανάγνωση του αρχείου των υποτίτλων srt. Το αρχείο των υπότιτλων είναι ελληνικά. Εννοείται ότι έχω εγκαταστήσει το VLC player. Εχει επιλεγεί από το μενού η γλώσσα των υπότιτλων ελληνικά. Και όταν παίζει η ταινία, οι υπότιτλοι δεν εμφανίζονται στα ελληνικά αλλά σε σύμβολα. από αυτό καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να διαβάσει τα ελληνικά του αρχείου των υποτίτλων (επισυνάπτω φωτό) Εχω δοκιμάσει στο laptop με το VLC και οι υπότιτλοι εμφανίζονται …
-
Βρήκα τελικά λύση..... Χρησιμοποίησα το πρόγραμμα iSkysoft iMedia Converter Deluxe 11.5.2.1 και το μετέτρεψα σε avi. Το ανοίγει κανονικά και θα κάνω και τη δουλειά που θέλω με το κόψιμο του βίντεο. Μέσω Καλαμπάκας η λύση για την ώρα.... Πρέπει όμως να δω τι θα κάνω με τα βίντεο που γενικά γράφει το κινητό
-
Γεια σας. Το καλοκαίρι του 2019 αγόρασα το Redmi Note 7 και πριν λίγο καιρό ξεκίνησα να χρησιμοποιώ την κάμερά του για λήψη βίντεο. Παρατήρησα όμως ότι τα βίντεο δεν μπορούν να αναπαραχθούν στον υπολογιστή ούτε με windows media player ούτε με VLC ούτε με το Splash. O media player των windows δεν τα ανοίγει καθόλου. Ενω με το VlC και το SLPASH ακούγεται μόνο ο ήχος Μπορείτε να με βοηθήσετε;