Κάτι είναι περίεργο. Ενώ κάνω ταπ ταπ και μου λέει ειμαι προγραμματιστής, πάω να μπω και μου λέει ότι οι επιλογές για προγραμματιστές δεν ειναι διαθέσιμες για αυτόν το χρήστη
Αυτά δεν δούλεψαν, δεν τα βλέπει για autorestart - Google Services Framework - Google Account Manager - Google Play services - Google Play Store Πάω για format data... Ούτε αυτό. Αλλά ξανακάνω στη φρέσκια κατάσταση εγκατάσταση τις 4 ανω εφαρμογές και δεν μου κάνει εγκατάσταση το google playservices. Τα άλλα τα κάνει...Χμμμμ
Τώρα δεν βγάζει κανένα μήνυμα, απλά κατεβάζει εις το διηνεκές και δεν ολοκληρώνει ποτέ. Έχω σύνδεση κανονικά σε όλες τις εφαρμογές...ΜΈΧΡΙ ΧΘΕς ΝΟΜΊΖΩ ΈΒΓΑΖΕ 963 ΣΦΆΛΜΑ
Σωστή η διαδικασία, αλλά δεν με άφηνε με τίποτα να ξεκλειδώσω την οθόνη και να παραμείνουν κλειδωμένες οι εφαρμογές. Τελικά χρειάστηκε να δώσω την εντολή "Απαιτείται αριθμός πρόσβασης -Ποτέ". Πολλά ευχαριστώ πάντως...
Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά για να καταλάβω. Γίνεται να έχω ξεκλείδωτη την οθόνη και κλειδωμένη την εφαρμογη? Να κλειδώνει δλδ η εφαρμογή μόλις κλείνει η οθόνη, οκ, να χρησιμοποιω το τηλέφωνο ξεκλείδωτο και αν χρειαστεί να μπω σε εφαρμογή, να ζητάει δακτυλικό, αυτό θα με βόλευε
Θα ήθελα να εκφρ'ασω τις ευχαριστίες μου στα μέλη που με βοήθησαν να περάσω τη Ρομ στο Redmi pro μου. Η νεα ρομ έιναι καταπληκτική, αξίζει τον κόπο. Ερώτηση μόνο έχω για το αν μπορώ να κλειδώσω app με δακτυλικό αποτύπωμα, χωρίς να είναι ταυτόχρονα κλειδωμένη και η οθόνη. Έκανα πολλές προσπάθειες και δεν το κατάφερα...
YESSS!!!!! Νομίζω ότι θα γίνει τώρα, περιμένω το boot... =============== Ιουν 18th 2017, 12:52pm =============== Απεριοόριστα ευχαριστώ και στα δύο μέλη που με βοήθησαν!!!