Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.

• Παιδιά άκυρο, ακόμα κι έτσι όπως είπα απλά κράτησε παραπάνω με το dark theme κι αργότερα ξαναγυρίσαμε στην πρότερη κατάσταση, πιστεύω πως μόνο με το λευκό φόντο μένουν κι όταν γυρνάς στο σκοτεινό απλά δεν.

• Χμμ τελικά έφταιγε το dark mode, γιατί όμως; Θα πρεπε; Η είναι bug που πρέπει να το δει η xiaomi και να το διορθώσει στην επόμενη αναβάθμιση; Ακυρο, βρήκα τον τρόπο, απενεργοποιείς το dark mode, βάζεις την φωτό επαφής που θες και μετά γυρνάς σε dark mode και το κρατάει, δηλαδή δεν πρέπει να ορίζεις φωτό επαφής όταν είσαι σε dark mode γιατί δεν την κρατάει.

• Παράθεση από NasDriver: “έχεις google dialer & google contact.... Μάλλον πρέπει να ρυθμίσεις τις επαφές με φώτο εκ νέου στο 9T ” Το χω κάνει απ την πρώτη μέρα αυτό, έσβησα όλες τις φωτό και πέρασα απ την αρχή, τίποτα. Μετά από λίγη ώρα απλά μένουν ως μικρογραφίες, μεγάλη εικόνα στο πάνω μέρος δυστυχώς δεν.

• Παράθεση από amavroudis: “Στις τελευταίες global roms η xiaomi αντικατέστησε το miui dialer και sms messaging με τα αντίστοιχα της google. ” Δηλαδή εννοείς στο 9Τ πέρασαν της google γι αυτό έγινε αυτό; Και τι κάνουμε τώρα; Αυτό δε λειτουργεί όπως πρέπει ή όπως θα θελα εγώ.

• Παράθεση από amavroudis: “Μήπως έχει να κάνει ότι έχουν διαφορετικούς dialer; Το ένα έχει miui και το άλλο Google; ” Σ ευχαριστώ για την απάντηση αλλά αν μπορείς σε παρακαλώ για κάντο πιο λιανά, τι εννοείς διαφορετικούς dialer, miui δεν έχουν και τα δύο;

• Ευχαριστώ καλώς σας βρήκα.

• Γειά σας φίλοι, έχω δύο xiaomi ένα προσωπικό mi 9T κι ένα εταιρικό 8A. Συνηθισμένος απ όταν είχα samsung σ όλες τις επαφές μου έχω φωτό για διάφορους λόγους, ενώ λοιπόν στο 8Α όταν μπαίνω σε μία επαφή βγάζει πάνω πάνω τη φωτό κι από κάτω με μεγάλα γράμματα το όνομα της επαφής, στο 9Τ γίνονται διάφορα κουφά. Καταρχήν όταν επιλέφω φωτό επαφής μετά από λίγο μένει μόνο ως στρογγυλό εικονίδιο αριστερά απ το όνομα, μεγάλη εικόνα πάνω πάνω στην οθόνη δεν την κρατάει. Δεύτερον, μία σέλφι που έβγαλα και …