Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.
-
Mi 8 lite (Γενική συζήτηση)
ΜήνυμαΔοκίμασε το ( HiSuite). Σε εμένα δουλεύει. Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά έκανα ένα λάθος! Πως σβήνω κάποια απάντηση;
-
Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης tethering σε όλες τις συσκευές Xiaomi
Akrit - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ για τον οδηγό! Μόλις το έκανα σε ένα mi8 lite. Πάντως πολύ περίεργο μου φαίνεται 2018 μοντέλο να έχει ακόμη αυτά τα προβλήματα! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61729/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61729/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61729/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61729/
-
Και εγώ μετά από αλλαγή οθόνης, δουλεύει το WiFi αλλά δεν πιάνει σήμα κινητής! Και το μικρόφωνο και το ηχείο, δουλεύουν κανονικά! Μόνο κοντά σε κεραία κινητής πιάνει σήμα! Ποια είναι τελικά η κεραία να την αλλάξω; Η αν μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα link που να δείχνει όλα τα κομμάτια του xiaomi mi3, και τι κάνει το καθ΄ένα.Ευχαριστώ!
-
θα ήθελα να πάρω το: Xiaomi Mi4S Dual SIM 4G LTE Phone MSM8992 Hexa Core 5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 13MP 3260mAh Android Smartphone
-
Ευχαριστώ πολύ.
-
Καμιά άλλη να προτείνεις χωρίς προβλήματα;
-
Γνωρίσει κάποιος να μου πει που θα βρω να κατεβάσω την: miui -4.11.7 στα Ελληνικά; Ευχαριστώ.
-
Γνωρίζει κάποιος να μου πει που θα βρω να κατεβάσω την : miui -4.11.7 ROM; Ευχαριστώ.
-
Μόλις τον έριξα και εγώ, τον ψήφο!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Η ROM δεν έχει προβλήματα σε όσα δοκίμασα (Σχεδόν Όλα).... Σας το ξαναλέω, είναι άλλο Compile με διαφορετικά Sources, και νέα libs στα Gapps. Πρέπει να απαλαγείτε από παλιές Cache για να τρέξει απροβλημάτιστη. Εφ'όσον ειδικά σε Mi-3W συσκευές έχετε CWM Recovery κάνετε τα ακόλουθα. - Bάλτε την [lexicon]ROM[/lexicon] στην συσκευή - Μπείτε στο CWM - Πάρτε Nandroid Backup - Πηγαίνετε στα Mounts - Format System 1 ή 2 (Αυτό που είναι Active) - Format Data 1 ή Data 2 (Αυτό που ε…
-
Παράθεση από gem: “πριν λίγες ημέρες παρέλαβα το Hongmi με EMS Speedpost στην αγγλία (από το to2c) και είχαν γράψει επάνω αξία $250... πλήρωσα ΦΠΑ, κ.α. έξοδα $80... Το λάθος έγινε μάλλον από το κατάστημα που δεν έγραψε σωστά την τιμή, αν και οι ίδιοι κατηγορούν την EMS.” Παράθεση από asos105@gmail.com: “ευχαριστώ για την απάντηση φιλε μου το έστειλαν 9/6 μετά από 9 ημερες ! ετσι γίνετε πάντα ? ψιλό αργήσανε αν δεν το πάρω μέχρι παρασκευη ανοίγω claim με paypal και πληρωσα 18 usd για ems φιλικα …
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
Akrit - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από SomniusX: “κάνε ενσωμάτωση των επαφών με google contacts και μετά απλά κατέβασε ότι σου αρέσει στον υπολογιστή σου που συνεργάζεται με google contacts” Καμιά πρόταση για πρόγραμμα που συνεργάζεται με το google contacts; Συγνώμη αλλά άσχετος.
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
Akrit - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΕρώτηση, ποιο πρόγραμμα να βάλω στο PC για διαχείριση επαφών εικόνων κ.λ.π. Έχω το Xiaomi Mi3. Ευχαριστώ.