Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.

• προβλημα με καμερα

jor1ge - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

page1 Μάλλον εδώ είσαι. Πρέπει να φλασαρεις το persist image που περιλαμβάνει τους αισθητήρες και κάμερα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν ξέρω γιατί αλλά μετά από την σταθερή 10.0.5.0 eu xiaomi στην 10.0.6.0 και στην 10.0.8.0 χάλασε ο ήχος σε όλο το φάσμα. Ελαφριά παραμόρφωση άκρως ενοχλητική ειδικά σε μένα που τα αυτιά μου πονανε σε κάθε παραμόρφωση του ήχου. Σώθηκα βάζοντας τον sphinx kernel του φίλου μας εδώ και ο ήχος επανήλθε στη πρωτέρα ποιότητα. Τουλάχιστον αυτή ειναι η αρχική μου εντύπωση Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ το ξεκλείδωμα bootloader το έκανα για να περάσω global rom γιατί το είχα πάρει με κινεζική. Μετά δοκίμασα και την eu rom που την κράτησα επειδή έχει βάση την κινέζικη ρομ που έχει πιο δυνατό ήχο απ' τα ακουστικά. Προφανώς στην global rom υποχρεούνται από το νόμο να βάλουν κάποιο είδος κόφτη στην ήχο;;;; Υποθέτω. Ένας λόγος που θα ξεκλείδωνα τον bootloader ούτως ή άλλως θα ήταν για να το κάνω ρουτ, να ενεργοποιήσω το camera api 2 και να παίξουν όλα τα μοντάκια της Google camera που κυκλοφορού…

• Το τηλέφωνο είναι πολύ δυνατό. Το έχω από Νοέμβριο, ξεκλείδωσα bootloader και έχω περάσει eu rom. Ενδιάμεσα αγόρασα το OnePlus 5t αλλά το έδωσα γιατί δε μου φάνηκε τόσο smooth όσο το mi mix. Πήγα να κάνω και το οικονομικό έγκλημα να πάρω iPhone x. Το είχε ένας φίλος, μου το έδωσε για 2 μέρες. Επειδή είχα και ολα σχεδόν τα iPhone στο παρελθόν το x δε με ενθουσίασε. Στη τιμή αυτή που το πουλάνε υπερτιμημένο. Έμεινα λοιπόν στο mi mix που αν εξαιρέσω κάπως τη κάμερα που σίγουρα παίρνει βελτίωση, είμ…