Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-14 από 14.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Όχι και μάλλον δεν θα το τολμήσω ... ήταν εφιαλτική η κατάσταση..

• Ναι φίλε μου. εάν δεν κάνω λάθος τα screenshot που ποσταρα (αρχικά) ήταν με xtrv (και με aroma και χωρίς) ... όχι απλά δοκίμασα roms.. - ολες τις κινεζικες dev Και μη - CM - πειραματικές χρηστών - modems - όλα τα παραπάνω και με fastboot και με custom recovery Installation Δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιγε τελικά.. αλλά συνάντησα αρκετούς στο διαδίκτυο που είχαν απελπιστεί. Θα ψαξω και στο φορουμ ενα παλικάρι που ανέφερε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα να του δώσω την λύση. Αλήθεια θα το έσπαγα ...

• Honorbuy ήταν το κατάστημα. Έλυσα το πρόβλημά μου... Αφού λοιπόν δοκίμασα τα ΠΑΝΤΑ.. και λέγοντας τα πάντα.. εννοώ οτιδήποτε κυκλοφορεί σε αγγλικό, ελληνικό, κινέζικο και ισπανικό forum. 1. Βρήκα έναν χρήστη που παραπονιόταν ότι δεν έχει official rom και εψαξα να βρώ τα αρχεία αυτής της rom. 2. Εντόπισα και πέρασα την rom prada_images_V8.0.3.0.MCECNDG_20160805.0000.29_6.0_cn_9d40097001 (fastboot) 3. Άνοιξα το κινητό με 2 κάρτες επάνω (το πρόβλημα υπήρχε ακόμα) 4. Το κινητό για πρώτη φορά ζήτησε …

• Ναι.. Και από ότι τους έγραψα στάθηκαν στο ότι αναφέρθηκα στην rom τους ως "μαϊμού" και μου απάντησαν "εμείς βάζουμε μόνο official" Θα αρχίσω να φλασαρω modems από διάφορες roms του redmi 4

• Θύρα εννοείς την την υποδοχή των sim; Να το κάνω και αυτό.. εάν και μου φαίνεται περίεργο να είναι θέμα hardware καθώς ανάλογα τις ρυθμίσεις στο phone info 1/2 λειτουργεί η sim 1 ή sim 2. Το χειρότερο είναι ότι βλέπω πολλούς που έχουν αυτό το πρόβλημα (στο forum της xiaomi) χωρίς λύση. Όπως και να έχει ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

• Δεν νομίζω να είναι θέμα hardware.. εκτός εάν χάλασε κάτι.. κατά την διαδικασία αναβάθμισης από μαιμού σε official. Παράθεση από zt654: “σίγουρα δεν είναι θέμα hardware; ” Θα δοκιμάσω να περάσω παλιότερη έκδοση και θα ενημερώσω σχετικά. xiaomi-miui-hellas-6.0_prada_V8_XTRV_arΩma_7.5.25.zip

• Δυστυχώς δεν έχει αλλάξει τπτ.. συνεχίζω να μην έχω sim 2. Επίσης δοκίμασα να πειράξω Phone info 1 και Phone info 2 το μόνο που κατάφερα είναι να κόψω την sim 1 και να έχω μόνο sim 2 .. δεν καταλαβαίνω.. Έκανα ολικό flash. και η πρώτη κάρτα που εισήγαγα ήταν η 2 (που παρουσιάζει το No service) παρόλο που την εκανε activate.. το no service καλα κρατεί.

• Να περάσω με fastboot μία από τις 2; : Redmi 4 Latest China Developer Version Fastboot File Download Redmi 4 Latest China Stable Version Fastboot File Download Ποιά θα έλεγες να προτιμήσω; dev η stable?

• Ναί υπαρχουν και είναι τα σωστά.

• Καλή σου μέρα φίλε μου, μόλις την ξαναδοκίμασα, καθώς θυμήθηκα ότι δεν είχα προσπαθήσει να flasharo modems με την ελληνική rom. Το αποτέλεσμα πλέον είναι να έχω 4G στην Sim 1 (Vodafone) και no service στην Sim 2 (wind). Είναι progress όπως και να έχει! τωρα ψάχνω λύση για no service στην sim 2..

• gQp5Xk Link πίσω μέρος κουτιού : IMG 20170620 233735 — imgbb.com Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

• Έχω 2. Μια Vodafone και μια wind. Όχι δεν είναι κομμένες. Και έχω δοκιμάσει να βάλω και άλλη κάρτα ενός συναδέλφου.. Πάλι edge μόνο.

• erX6oQΚαλησπέρα και πάλι, Αρχικά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω το ότι φυσικά ΔΕΝ φταίει η greek rom και σε καμία περίπτωση δεν φταίει κανένας από τους developers. Εαν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ! Link της photo : Screenshot 2017 06 20 15 28 27 916 com android settings — imgbb.com

• Καλησπέρα σε όλους, αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Έσβησα την μαϊμού ram για να βάλω official και την πάτησα. Έχω δοκιμάσει CM, official rom, experimental miui, Greek rom, Developers rom. Επίσης έχω δοκιμάσει να flasharo άλλα modems τπτ.. to EDGE δεν λέει να φύγει. Το κινητό πλέον είναι άχρηστο.. και ταλαιπωρούμε πάνω από 2 μήνες. Μάλλον δεν θα ξανα εμπιστευτώ ανατολίτικο κινητό. (και όχι η αναβάθμιση δεν θα βοηθήσει... έχω κάνει downgrade πάνω από 5 φορές) Και το κακό είναι ότι μιλάς με τα κατα…