Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-12 από 12.

• Οριστε

• Καλησπερα, εχω κοντα στους 7-8μηνες ενα xiaomi redmi 4. Ενω μεχρι πριν 1μηνα το τηλεφωνο φορτιζε κανονικα σε 1,5 με 2 ωρες τωρα ο χρονος φορτισης εχει αυξηθει δραματικα (γυρω στις 4ωρες). Τι να κανω? Χρειαζομαι επειγοντως βοηθεια

• Ειναι σοβαρο? =============== Σεπ 6th 2017, 10:38pm =============== οκ ευχαριστω πολυ =============== Σεπ 6th 2017, 10:49pm =============== Τελικα χρειαστηκε λιγοτερο απο 2-3 ωρες

• Κοκκινο

• Καλησπερα στην κοινοτητα, σημερα πριν βγω εξω αφησα το xiaomi μου να φορτιζει αλλα μολις γυρισα ειδα το ledd που εχει για ειδοποιησεις να αναβοσβηνει και το κινητο να μην ανοιγει. Τι να κανω? Χρειαζομαι βοηθεια διοτι χρειαζομαι το κινητο μου γισ τις επομενες μερες!

• Updates

Giwrgos Mantzanas - - RedMi 4 (Prada)

Μήνυμα

Οκ ευχαριστω για την βοηθεια!

• Updates

Μήνυμα

Το android ομως? Θα παιρνει updates?

• Updates

Μήνυμα

Αυτο ειναι

• Updates

Μήνυμα

Καλησπερα μελη της Ελληνικης Κοινοτητας της Xiaomi! Εδω και λιγο παραπανω απο ενα μηνα εχω αγορασει το Xiaomi Redmi 4. Το κινητο μου εχει βγει μια χαρα αλλα θα ηθελα να ρωτησω κατι. Το κινητο παιρνει updates στο android και στη Ρομ?

• Οντως στα 2000 ειναι

• Παιδια σας ευχαριστω για την αψογη εξυπηρετηση και τελικα οντως δν ηταν συμβατος ο φορτιστης. Δοκιμασα με αλλον και δουλευε μια χαρα. Αυτον θα χρησιμοποιω μεχρι να παρω εναν ανταπορα. Κατι τελευταιο. Θα επηρεασει κατι το γεγονος οτι χρησιμοποιω δικο μου φορτιστη?

• Καλησπερα σας, Πρόσφατα πήρα το αναφερομενο στον τίτλο κινητό και έχω ένα σοβαρό πρόβλημα. Με την παραλαβή της συσκευής δν βρήκα κάποιον ευρωπαϊκό ανταπτορα και έτσι αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω δικό μου φορτιστη. Άφησα την συσκευή για 1 ώρα ώστε να φορτίσει αλλά αντί η μπαταρια να ανέβει έπεφτε. Εάν χρειαστεί η έκδοση ΡΟΜ μου είναι η miui 8. Θα σας παρακαλούσα να απαντήσετε άμεσα διότι χρειάζομαι το κινητό αύριο!!! Σας ευχαριστώ, Καλή Συνέχεια.