Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Ναι αυτό ήταν τελικά ευχαριστώ πολύ. Γνωρίζετε μήπως γιατί συμβαίνει; μονο με το προεπιλεγμενο θέμα είναι όκ.

• Καλησπέρα ξέρει κάποιος τι είναι αυτό και πως φεύγει;

• Χάθηκαν οι επαφες

Nikol7 - - RedMi 4 (Prada)

Μήνυμα

Όχι δεν έχω mi account. Επίσης τώρα πήγα να προσθέσω κάποιες επαφες εφόσον δεν εχω καμιά και μου λέει ότι προέκυψε σφάλμα. .

• Χάθηκαν οι επαφες

Μήνυμα

Παράθεση από dfoust: “μπες στο gmail σου να δεις αν είναι εκεί , στα καλά καθούμενα δεν χάνονται κάτι άλλο παίζει. και μην αφήνεις το τηλέφωνο να κλείνει από μπαταρία την καταστρέφεις και είναι δύσκολο να βρεις γνήσια μπαταρία. ” Δυστυχώς δεν είχα κάνει συγχρονισμο. Πάντως το πρόβλημα να χάνεται το όνομα και να μένει μόνο το νούμερο το είδα και αλλού αναφερουν κάτι για clean install αλλά δεν ξέρω καθόλου από αυτά. ...

• Χάθηκαν οι επαφες

Μήνυμα

Ήταν όλα μια χαρά, έκλεισε από μπαταρία και όταν το ξανά άνοιξα οι επαφες ήταν χωρίς όνομα. Μετά χάθηκαν εντελώς. Δεν έκανα κάτι

• Χάθηκαν οι επαφες

Μήνυμα

Καλήσπερα έχω το εξής προβλήμα. Αρχικά στις επαφές χάθηκαν τα ονόματα και έμειναν μόνο οι αριθμοι. Μετα από λίγο χάθηκαν όλα και έμεινε μόνο μια επαφή που είχα αποθηκεύσει πρόσφατα. Γνωρίζει κάποιος πως και αν διορθώνεται; ευχαριστώ!