Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.

• Καλησπέρα Έχω βάλει την επίσημη version 12 μόλις με ενημέρωσε το κινητό Όλα καλά αλλά όταν συνδέω το κινητό με το laptop για να πάρω αρχεία από την κάμερα εμφανίζονται όλες οι φωτογραφίες κανονικά με εικονίδια μικρογραφίες της φωτογραφίας μέχρι την ημέρα που έγινε το update. Όλες οι άλλες μέχρι και σήμερα δεν έχουν μικρογραφία μόνο εικονίδιο των windows και έτσι δεν μπορείς να δεις ποια είναι. Τις κάνεις διπλό κλικ και ανοίγουν κανονικά. Το έχει κάποιος άλλος αυτό ή έχω κάνει κάποια ρύθμιση περί…

• Έχει έρθει από έξω ως Κ20/PRO και πήρε ρομ από το site όπως και πολλοί άλλοι. Απο ότι έχω καταλάβει για να βάλω την 11 πρέπει να τα εγκαταστήσω όλα από την αρχή κάτι που δεν θέλω αυτήν την στιγμή Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα Μόνο εγώ το έχω αυτό ???

• MIUI 10 V10.3.17.0.PFKCNXM (STABLE)

• Όχι και γιαυτό το ρωτάω. Χρόνος αδράνειας όπως αναφέρω παραπάνω χωρίς το ΠΟΤΕ

• Καλημέρα. Ξέρει κανείς εάν γίνετε να μένει η οθόνη πάντα ανοιχτή χωρίς να κλείνει από τους χρόνους αδράνειας ?? Έχει χρόνους 1,2,5,10 λεπτά & 15,30 δευτερόλεπτα. Δεν έχει επιλογή off του χρονικού διαστήματος Πρέπει μια εφαρμογή που έχω να φαίνεται συνέχεια και να μην χρειάζεται να ξεκλειδώνω το τηλέφωνο κάθε φορά και η εφαρμογή δεν έχει κάποια επιλογή ώστε να παρακάμψει το χρονικό κλείδωμα. Μια άλλη παρόμοια εφαρμογή που έχω το κάνει από μόνη της, δηλαδή όταν ξεκινήσει δεν επηρεάζεται από την χρ…

• Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά ποιο είναι το path για να φτάσεις εκεί ?? Τελικά το βρήκα στο παρακάτω σημείο Πάω Ρυθμίσεις --> Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης --> Ειδοποιήσεις εφαρμογών --> Μηνύματα --> Άλλα --> Ringtone --> (Επιλογή) Δηλαδή ποιος το σκέφτηκε και το έβαλε εκεί και δεν μπήκε στην αρχή ?? Τέλος πάντων ευχαριστώ πολύ

• Καλημέρα. Έχω το K20 Pro και όλα δουλεύουν καλά. (MIUI BY XIAOMI.EU 10.3.17 STABLE PFKCNXM) Το άλλαξα μετά από το Redmi Note 7 (συνεχίζω να το έχω) Κάνοντας τις απαραίτητες ρυθμίσεις και αλλάζοντας τον ήχο κλήσης του κινητού βλέπω πως απουσιάζει η επιλογή της αλλαγής ήχου στα μηνύματα. Τα εισερχόμενα μηνύματα "χτυπάνε" με τον standar ήχο του κηνιτού. Στο red note 7 υπάρχει η επιλογή ήχος ειδοποίησης μηνυμάτων Εδώ --> Ρυθμίσεις --> Ήχος & δόνηση --> (Επιλογές) μόνο Ήχος κλήσης τηλεφώνου -Ήχος ημε…