Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.

• Καλησπερα σε ολους παιδια! ακομη δεν εχω φτιαξει το κινητο... παραμενει το ιδιο προβλημα. εχω κατεβασει china dev και mi flash ακολουθω ολες της οδηγίες το κινητο ειναι σε fastboot, με το που πατάω refresh να βρει την συσκευη ακουω τον θορυβο που κανει το laptop οταν μια συσκευη συνδεεται/αποσυνδεεται, παραυτα την βρισκει την σησκευη, ξαναβαζω το κινητο σε fastboot και με το που παταω flash παλι το ιδιο, το κινητο εκεινη την στιγμη γραφει στα αγγλικα any key to shotdown με πολυ μικρα γραμματα πα…

• Καλησπερα σε ολους παιδια! ακομη δεν εχω φτιαξει το κινητο... παραμενει το ιδιο προβλημα. εχω κατεβασει china dev και mi flash ακολουθω ολες της οδηγίες το κινητο ειναι σε fastboot, με το που πατάω refresh να βρει την συσκευη ακουω τον θορυβο που κανει το laptop οταν μια συσκευη συνδεεται/αποσυνδεεται, παραυτα την βρισκει την σησκευη, ξαναβαζω το κινητο σε fastboot και με το που παταω flash παλι το ιδιο, το κινητο εκεινη την στιγμη γραφει στα αγγλικα να πατησω οποιοδηποτε κουμπι για ενεργοποιηση…

• Καλημέρα! επειδη αυριο το πρωι θα προσπαθησω με ενα φιλο να κανω την διαδικασια οπως μου ειπατε... η Official China dev εχει Αγγλικα και play store κανονικά?

• ναι εχετε δικιο δεν το ηξερα αυτο... απλα τωρα που τα διαβασα μου φαινονται λιγο κινεζικα ολα αυτα... απο ενα βιντεο οδηγο προσπαθησα και εκανα οτι εκανα... μαλλον θα το αφησω οπως εχει να μην κανω κατι λαθος και κλαιω... σας ευχαριστω πολύ.

• ναι το κινητο ανοιξε κανονικα σαν να μην εγινε τιποτα...

• Καλησπερα σας! Λοιπον, εχω το εξης προβλημα. Εχω το mι8 με ψευτορωσικη rom που μου περασε το gearbest και δεν περνω αναβαθμισεις. Το κινητο να τονισω οτι εχει ηδη ξεκλειδωτο bootloader απο το καταστημα. Θελω να βαλω την official global αλλα εχω ενα προβλημα. Κατεβασα το αρχειο απο το xd developers forum, κατεβασα το flash tool, εκανα αποσυμπιεση την rom, βρηκε το προγραμμα το κινητο και εκει αρχιζει το προβλημα. Το κινητο δεν μενει σε fastboot για να κανω το flash. με το που παταω flash το κινητ…