Νομίζω δεν με πιάνει αλλαν θα το ρωτήσω εννοείται. Αλλά σε πρόβλημα firmware μου μοιάζει. Αλλού δουλεύει αλλού κολλάει αλλού πιάνει τον μισό κτλ. Μήπως δοκίμαζα hard reset για αρχή
Απο skroutzαδικο. Αθήνα γιατί; Το έχω λιγότερο από χρόνο. Μου είχε βγάλει και πρόβλημα με πλακέτα και το έστειλα έξω και μου έφεραν καινούργιο πριν 2 μήνες περίπου
Καλησπέρα σας. Πριν λίγες μέρες ξεκίνησε ένα πρόβλημα στο τηλέφωνο στο κάτω μέρος της οθόνης και χωρίς να έχει πέσει ή βραχεί το τηλέφωνο. Ενώ μπορώ να πατήσω το εικονίδιο της κλήσης ή του μηνύματος ή της κάμερας όταν μπαίνω σε μια εφαρμογή το τμήμα αυτό δεν λειτουργεί. Δεν μπορώ να γράψω μήνυμα (ούτε σε Viber/Messenger κτλ) καθώς η μπάρα για να γράψεις είναι κάτω κάτω. Έτσι για να γράψω ουσιαστικά πατάω απάντηση σε συγκεκριμένο μνμα ώστε να εμφανιστεί το πληκτρολόγιο πιο ψηλά και να γράψω. Περι…
Καλησπέρα σας, Έχω το Mi8 από τον Σεπτέμβριο του 18 και μου είχε τύχει από τότε καμιά δεκαριά φορές όταν το ξεχνούσα στην φόρτιση όλο το βράδυ να ξυπνάω και να είναι στην οθόνη που ζητάει το PIN. Άρα έκανε επανεκκίνηση φαντάζομαι... Μία φορά λοιπόν δεν άνοιξε (άρα δεν χτύπησε το ξυπνητήρι άρα άργησα να ξυπνήσω άρα δεν πήγα για δουλειά ) και άνοιξε μόνο του (αν θυμάμαι καλά) μετά από έξι εφτά ώρες. Προχτές λοιπόν δεν συνέβη αυτό. Απλά δεν άνοιξε ποτέ από τότε. Μία μέρα πριν μου έκανε ένα μικρό up…