καλησπέρα σας... Μετά από αρκετά χρόνια με miui (από το redmi note 2) σκέφτομαι να δοκιμάσω να περάσω σε ένα από τα κινητά μου για δοκιμή (mi9 και mi 10t) κάποια rom με stock android. Έχει δοκιμάσει κανείς κάποια αξιόλογη rom; Θέλω να δοκιμάσω γιατί έχω ξενερώσει που παρόλο που τα καλύτερα ξηρά από hardware είναι τούμπανα τρώνε κάτι χαζά κολλήματα πχ την ώρα που απαντάς σε μια κλήση.
Καλημέρα σας... Μετά από αντικατάσταση του κινητού από την info Quest (όπως είχε γράψει τα Χριστούγεννα είχα παρατηρήσει ότι δεν λειτουργούσε η μία κάμερα) Χθες πήρα στα χέρια μου το νέο κινητό. 1.5 μήνα σχεδόν μετά Πολύ κακή εμπειρία από συνδιασμό πλαίσιο και info Quest που ο ένας έριχνε το βάρος στον άλλο.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά Μολις παρατήρησα ότι μου έχει ένα θέμα οταν πατάω την επιλογή πορτρέτο και παγώνει η οθόνη Με την Google camera μου βγάζει το παρακάτω πρόβλημα
Το διάβασα σε μια αναζήτηση που έκανα αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω.... Σε όλα μέχρι τώρα είχα βάλει την Ελληνική αλλά από ένα σημείο κ μετά νόμιζα ότι είχε σταματήσει η εβδομαδιαία υποστήριξη
Καλησπέρα παιδιά. Παρέλαβα χθες το συγκεκριμένο μοντέλο που πήρα προσφορά. Έρχομαι από το mi9 που πραγματικά ένα χρόνο τώρα έβγαλε τα χρήματα του με το παραπάνω και από το mi note 3 που για μένα ήταν ότι καλύτερο έχει βγεί. Τέλος πάντων στην ερώτηση μου. Παρατηρώ ότι δεν έχει μέσα το application mi phone και έχει αντικατασταθεί από το στοκ android, το οποίο και δεν έχω συνηθίσει. Δοκίμασα να κατεβάσω την αντίστοιχη εφαρμογή από το apkmirror αλλά κάνει FC όταν πάω να πάρω τηλέφωνο
Άλλο άλλο ένα bug που παρατήρησα είναι όταν έχω ένα tab ανοιχτό και πάω να επιλέξω κάτι στο κείμενο μόλις πάω να το επιλέξω μου πετάει ένα άλλο παράθυρο μπροστά... Δεν μου έχει ξανατύχει σε κανένα κινητό αυτό. Επειδή δεν θα καταλάβετε τι εννοώ το έβγαλα ένα βίντεο εκεί που αλλάζει το tab είναι μόλις πήγα να επιλέξω μία λέξη Chrome - Google Drive
Παράθεση από NasDriver: “Γενικά με την 11, υπάρχουν πολλά παράπονα σε αρκετές συσκευές, κάποια διορθώθηκαν με factory reset αλλά αρκετά άλλα δεν έστρωσαν ” Με το mi note 3 που είχα δεν είχε κανένα θέμα με την "ελληνική". Για να αλλάξουμε στην "ελληνική" θέλει και εδώ αναμονή και όλα αυτά?