Καλησπέρα χθες πήρα το mi9 προερχόμενος από το mi note 3 Έχω παρατηρήσει ότι κάνει συνεχώς κάποιες ενημερώσεις του fb Συνεχώς όμως Και τώρα ξανά. Μπαίνω στο playstore και δεν δείχνει τίποτα
Παράθεση από cacau: “edit: Με το Buildprop editor από google play Και ειδικά για το δικό μας στην miui 11 γράφεις: persist.vendor.camera.HAL3.enabled=1 persist.vendor.camera.stats.test=5 persist.vendor.camera.eis.enabled=1 save, πας properties βάζεις τα δικαιώματα όπως λέει ο XiaoPST και μετά reboot. Check με το camera 2 api ότι είσαι εντάξει και εγκατάσταση το .apk ” Απλα στο τέλος του κωδθκα? Ή πρέπει να βρω τις γραμμές της κάμερας?
Παράθεση από cacau: “Βάλε το camera2 probe από google play και δες αν το api2 είναι ενεργό (level3 πράσινο). Αν ναι απλά εγκαθιστάς την gcam, μερικές που παίζουν σίγουρα με καλά αποτελέσματα είναι εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=748464#post748464 ” Δεν ήταν ενεργό... Έβαλα τον κωδικό που μου είχες γράψει κ έγραψε ότι ενεργοποιήθηκε. Έκανα επανεκκίνηση αλλά τα ίδια... Δεν ενεργοποιείται μέσα και από το megisk?
Παράθεση από makis1024: “Δοκιμάζει και βλέπει ή αυτό ή fastboot mode, fastboot rom και καθαρή εγκατάσταση. @geoanto555 μήπως έχει να κάνει με miui11; Να περιορίζει το twrp σε κάτι; ” Λογικα όχι γιατί μου το πέρασε κανονικά αλλά μόλις κατέβασα κάποια module για τον 660 δεν άνοιγε
Παράθεση από geoanto555: “Μπουταρει λεει το κινητο χωρίς το magisk οπότε κατι αλλο παιζει. Δοκίμασε ενα πιο παλιο twrp μπας και .. Μπορει να το δοκιμασει και αυτο μετα το magisk βεβαια... ” Ειχα twrp 3.2 και πέρασα χθες 3.3
Παράθεση από makis1024: “Ποιό Magisk περνάς ; Δοκίμασε άλλο... Releases · topjohnwu/Magisk · GitHub ” Παράθεση από geoanto555: “Βάλε μια όλη την ρομ και μετά πέρνα το magisk. ” 19.3 Να περάσω χωρίς wipe data την προηγούμενη rom?
Περασα μόνο το boot.img ξανά και άνοιξε Όταν πέρασα το magisk ξανά τα ίδια... Κολλάει εκεί που δείχνει το android και φορτώνει Οπότε ξανά μόνο το boot.img παρόλο που δείχνει το magisk να το περνάει κανονικά
Όλα καλά τα κατάφερα Απλά μετά πάτησα στο magisk εγκατάσταση των drivers για τον SD 660 και μετά την επανεκκίνηση δεν ανοίγει το κινητό Edit. Με τον ίδιο τρόπο ξαναπέρασα το boot και άνοιξε Τώρα για να βάλω την Gcam πώς γίνεται? Edit 2. Δοκίμασα να περάσω με flash το magisk όλα ξανά δεν ανοίγει