Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 138.
-
Παράθεση από 8anos: “Παιδιά καλησπέρα, Υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει να εγκαταστήσει το lineageOS στο Mi note 3 (jason); Info about jason | LineageOS Wiki Αν το έχει κάνει κάποιος θα με ενδιέφερε η εμπειρία του. Ευχαριστώ ” Αν έχει βγάλει για το συγκεκριμένο μοντέλο (δεν έχω ψάξει καθόλου γιατί με βολεύει τι miui) τότε την περνάς κανονικά όπως και την miui μέσω twrp
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από Malachaskos: “Καλησπέρα σας Κατέβασα σήμερα τη λν αναβάθμιση και όταν πήγα να κάνω install από recovery είδα ότι η recovery δεν βλέπει κανείς τα αρχεία του κινητου ” Τι έχεις επάνω; Είχες κάνει τα απαραίτητα wipes όταν εγκατέστησες την πρώτη φορά;Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot από το about phone; ” YXdM9h.png
-
Καλησπέρα σας Κατέβασα σήμερα τη λν αναβάθμιση και όταν πήγα να κάνω install από recovery είδα ότι η recovery δεν βλέπει κανείς τα αρχεία του κινητου
-
ρωτάω επειδή βλέπω οτι εινια απο τον κώδικα των κινέζικων... και αν αξίζει να περιμένω Εu
-
Καλημέρα έχω το mi note 3 (Jason) με global για να περάσω 10 πρέπει να ξεκλειδώσω σωστα? αξίζει να το κάνω τώρα ή να περιμένω ?
-
Καλησπέρα σας αυτή την περίοδο φτιάχνω ένα site που μέσα απο το site (που θα λειτουργεί και σαν eshop) θέλω να πουλάω αυτά τα δύο προϊόντα μίλησα με την info-quest και μου είπαν οτι δεν μπορώ να πάρω σε τιμή χονδρικής και θα πρέπει να τα πάρω απο το you.gr σε τιμή 39€ που στο skroutz τα πουλάνε 22€. και το ερώτημα μου είνα μετά δηλαδή εγώ πόσο θα τα δώσω? ξέρουμε κάποιον άλλο προμηθευτή?
-
Επιλογή συσκευής
ΜήνυμαΣήμερα παρέλαβα! Ποιότητα φαίνεται πολύ καλή!!! Και οθόνη και εξωτερική υφή και όψη Τα υπόλοιπα σε λίγο!
-
Επιλογή συσκευής
ΜήνυμαΗ αλήθεια είναι οτι με κάτι νόμους το έχουν δυσκολέψει αρκετά το τιμολόγιο για κινητά αλλά αφου μπόρεσα οκ... Να σας πω την αλήθεια σκεφτόμουν το mi5s plus για τον επεξεργαστή και το μέγεθος αλλά τον επεξεργαστή δν θα τον καταλάβω και αν παω στις 5,7 μετά με βλέπω να μένω εκεί και αν δεν αλλάξει κάτι στα κινητά να μένω εκεί (5,7-6)