Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 138.
-
Επιλογή συσκευής
Μήνυμαναι απλά πόσο αξιόπιστο είναι αυτό ? Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από Malachaskos: “Τελικά σήμερα έκανα την παραγγελία από Ελλάδα το mi note 3. ” Καλορίζικο! Από που αν επιτρέπεται; ” Απο το δευτερο μαγαζί που βγάζει το skroutz (δεν γράφω για να μη κάνουμε και διαφήμιση) 370€ απλά το πήρα με τιμολόγιο και δεν θα πληρώσω ΦΠΑ βγαίνει περίπου 305€ ~50€ πάνω απο κίνα, στηρίζουμε και ένα ελληνικό μαγαζί και θα το έχω Τετάρτη!
-
Επιλογή συσκευής
ΜήνυμαΤελικά σήμερα έκανα την παραγγελία από Ελλάδα το mi note 3.
-
Επιλογή συσκευής
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Ε ενταξει δεν ειναι κάτι φοβερό. Έχει μεν 235,5 ευρώ αλλά για την ασφάλεια του τελωνείου θες άλλα 6 ευρώ. Άρα πας στα 242. Με άλλα 14 ευρώ το παίρνεις από banggood χωρίς αναμονή του τελωνείου. Δεν είναι καμια υπερευκαιρία. Το μονο καλό είναι ότι χρηματικά είσαι εξασφαλισμένος στη περίπτωση που την πατήσεις (βεβαια εδώ ειναι σχεδόν σίγουρο) ενώ στο αλλο αν στο πιάσουν πληρώνεις. Στο bg το έχει ως preorder ”
-
Επιλογή συσκευής
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “παρατήστε τα όλα και ΤΡΕΧΑΤΕ!!!! xiaomi mi note3 5,5 ιντσών 4g smartphone (6gb + 64gb 12mp dual camera snapdragon 660 3500mah) 6214630 2017 – €235.52 Αυτό είχα βρει πριν 3-4 μέρες αλλά κατά πόσο ειναι αξιόπιστο το κατάστημα και η επιλογή για να σου επιστρέψει τους φόρους ”
-
Παράθεση από Ionlab: “73,60 για κάθε συσκευή (39 εκτελωνιστικά και 24% ΦΠΑ επί της τιμής αγοράς). Υποψιν ότι αν το κόστος ΜΑΖΙ με μεταφορικά είναι πάνω από 150Ευρώ τα εκτελωνιστικά είναι 54Ε και εκτός από το ΦΠΑ πληρώνεται και δασμός (δεν ξέρω πόσο % είναι). ” παρόλο που είναι το φθηνότερο σε σχέση με άλλα καταστήματα για το mi note 3 το φοβάμαι γιατί το τελωνείο θα είναι βαρύ... \ Επίσης το gearbest σε 2-3 κινητά που είδα έχει βγάλει την επιλογή priorityline
-
Παράθεση από Ionlab: “Καλησπέρα, από lightinthebox αγορασα singles day 11.11 ΔΥΟ Xiaomi Note 4 Global (αυτό με την 800αρα) προς ~170USD έκαστο ΜΕ ασφάλεια τελωνείου. Ήρθαν με DHL στις αρχές του μήνα, η οποία με ειδοποίησε τηλεφωνικά για τον εκτελωνισμό. Έστειλα μήνυμα στο LITB αναφέροντάς τους το κόστος (επισύναψα τον τιμοκατάλογο της DHL και τον υπολογισμό του ΦΠΑ). Σε 1 μέρα με ενημέρωσαν ότι εγκρίνεται το αίτημά μου και μετά από 5εργάσιμες είδα τα λεφτά στο PAYPAL (ως partial refund)Στο μεταξ…
-
Επιλογή συσκευής
Μήνυμαναι απλά πόσο αξιόπιστο είναι αυτό ?
-
Επιλογή συσκευής
ΜήνυμαΛέει ότι έχει επιλογή για ασφάλεια τελωνείου
-
Επιλογή συσκευής
ΜήνυμαΣήμερα είδα αυτό Lightinthebox: Xiaomi Mi Note 3 τώρα στα 246€, Redmi 4A σε προσφορά! - GizChina Greece Δεν ξέρω τι γίνεται με τελωνείο, εγγύηση και χρόνο αποστολής...
-
Επιλογή συσκευής
Μήνυμαευχαριστημένος με το Α1?
-
Επιλογή συσκευής
Μήνυμα#Xiaomi #MiNote3 6GB RAM, 64GB ROM, Black Color Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α: ‼️ 254,25€ ‼️ ΚΟΥΠΟΝΙ: ☑️ GBGR120105 ☑️ +23,55€ PriorityLine:EuExpress (Εκτελωνισμένο) ⏩ http://gearb.es/9jYsT ⏪ #gearbest #deals #greece #budget #shopping #lowprice =============== Δεκ 5th 2017, 2:44pm =============== Δοκίμασα και δεν έχει επιλογή για ppriorityline
-
Επιλογή συσκευής
ΜήνυμαΜολις είδα μια διαφήμιση για 258€ + μεταφορικά από gearbest για το note 3
-
Επιλογή συσκευής
ΜήνυμαΤο note 2 είναι αακριβότερο από το 3... Πάντως το mi5s plus με τραβάει περισσότερο. Και έχω βάλει στο παιχνίδι και το mate 10 lite
-
Επιλογή συσκευής
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Στα 250-300 κοιτάς τότε για mi5s ή mi5s plus ή για mi6 (με κάτι λίγα παραπάνω) Επίσης υπάρχουν τα Mi Note 2 και Mi note 3 Τέλος πλησιάζει η εποχή που θα βγει το Redmi Note 5, αν έχει καλό επεξεργαστή ίσως να είναι καλή επιλογή και αυτό ” Σε αυτά προσανατολίζομαι απλά ψάχνω να βρω απο που ώστε να γλιτώσω τελωνείο
-
Επιλογή συσκευής
Μήνυματο note 3 pro το εχω ως που να παρω αλλο και εχει σπασμένη οθόνη οπότε δεν έχω σκοπό να μείνω με αυτό. φοράει την ελληνική miui 8
-
Επιλογή συσκευής
ΜήνυμαΘελω απλά να μη νιώθω ότι κολλάει όπως το redmi note 3 pro που τρώει κάτι σκαλωματα και να έχει λίγο καλύτερη κάμερα από το note 4... Μια μικρή αναβάθμιση...
-
Επιλογή συσκευής
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Εσυ ξέρεις λοιπόν τι θα πάρεις. Τι περιμένεις να σου πει κάποιος; Ποια είναι τα κριτήρια σου;;; Για καλή κάμερα πάρε μια φωτογραφική μηχανή. ” κατατοπιστικότατη απάντηση....
-
Επιλογή συσκευής
ΜήνυμαΚαλησπέρα είχα όλα τα redmi note απο το 2 και μετά. τελευταίο ήταν το 4 global που το έδωσα και πήρα το le 3 pro elite και τελικά το έδωσα και αυτό και είμαι τώρα με το redmi note 3 pro... Αρα είμαι σε αναζήτηση συσκευής... μέχρι 250€-300€ ξεκίνησα απο Α1 και mi5x αλλά δεν ξέρω αν θα με ενθουσιάσουν με τη κάμερα τους...
-
Αναζήτηση συσκευής
ΜήνυμαΚαι ανάλογη τιμολόγηση