Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 138.
-
Αναζήτηση συσκευής
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω
-
Αναζήτηση συσκευής
ΜήνυμαΘελω 5.5"+
-
Αναζήτηση συσκευής
ΜήνυμαΚαλησπέρα μετά απο 6 μήνες με το redmi note 4 (global) μου το ζήτησε ένας φίλος και του το έδωσα οπότε ψάχνω αντικαταστάτη σκεφτόμουν για mi max 2 αξίζει? κάποια πρόταση 200-250€
-
Αν βάλουμε προηγούμενη έκδοση ή άλλη ΡΟΜ διορθώνεται? =============== Ιουλ 27th 2017, 6:33pm =============== Δοκίμασα και έβαλα ένα άλλο λογαριασμό και δούλεψε κανονικά (αφού αφαίρεσα τον πρώτο) μπορούσα να κάνω update σε 3 εφαρμογές και να κατεβάσω κάποια άλλη μόλις προσέθεσα τον πρώτο μου λογαριασμό μου έβγαλε οτι πρέπει να κάνω update σε 15-20 εφαρμογές και δεν με αφηνε να κατεβάσω άλλες εφαρμογές (τα update δεν υπήρχαν στο δευτερο λογαριασμό ούτε και όταν αφαίρεσα τον πρώτο)
-
Έχω το redmi note 4 global (mido) Πρίν λίγες μέρες ξεκλείδωσα bootloader όπως είδα απο τους οδηγούς και πέρασα ελληνική AROMA 7.7.20. Αφού επανέφερα απο το mi backup είδα οτι δεν μπορούσα να κατεβάσω εφαρμογές ούτε να κάνω update και μου έβγαζε σφάλμα 492 δοκίμασα να περάσω την απλή 7.7.20 και δεν μπούταρε το ίδιο και την 7.7.13 πέρασα την 7.7.13 AROMA και ειχα ξανά το ίδιο. τώρα ε΄χω περάσει με fastboot την global developer ξανά τα ίδια. δεν ξέρω τι να κάνω...
-
Παράθεση από demakhs: “Έπρεπε να κάνεις κ clear cache σε όλες τις εφαρμογές που έχουν μέσα τους τη λέξη Google, στις ρυθμισεις-->εφαρμογές... Κανε το σετακι 2 φορές, εμένα με τη δεύτερη έπιανε.. Unfortunately Google Play Services has Stopped Working - GTV 6.5.26 ” Σε ευχαριστώ πολύ. δοκίμασα αλλά τίποτα . μου γραφεί οτι πρέπει να γίνει update στο google play services κατέβασα κάποια αλλά δεν!