Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-138 από 138.
-
Εφαρμογές αναγνώρισης κλήσης
Μήνυμαναι όλα τα δικαιώματα
-
Μήνυμασε άλλες συσκευές δούλευαν τα παραπάνω. Έχει κάποια ρύθμιση στο miui για να δουλέψουν?
-
Μήνυμακαλησπέρα σας προσπαθώ να εγκαταστήσω και να λειτουργήσει κάποια εφαρμογή όπως το greek caller id ή το 11888 αλλά δεν μου κάνουν αναγνώριση
-
οκ... σε ευχαριστώ!
-
Δεν μου βγάζει αυτό 6wGD9iq.png αλλά γίνεται κανονικά η εγκατάσταση. με το πλαισιο διαλόγου κανονικά. Δοκίμασα να βάλω την dev με την ιδια διαδικασία (mipcsuite) και δεν την περνάει
-
με τον οδηγό που σου εγραψα επάνω απο το myphone
-
Σε αυτόν τον οδηγό δεν μπορώ να κάνω το βήμα 3 "3) Τώρα ένα πολύ σημαντικό βήμα. Πρέπει να απενεργοποιήσεις τους Driver Signature Enforcement in Windows 7/8/10 64-Bit. Αυτό μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρεις στο παρακάτω θέμα." Αλλά απο οτι βλέπω η εγκατάσταση γίνεται κανονικά. για αυτό ειπα να δοκιμασω τον αλλο οδηγό
-
δεν το ειδα.... Εδώ διαβασα ένα οδηγό Xiaomi Redmi Note 3 Pro : Σελίδα 652 :: myphone forum
-
μετά η ιδια διαδικασία δεν είναι να περάσω την ελληνική....
-
Μόλις κατέβασα την 6.8.11 global για φλασαρισμα με miflash να μη το κανω?
-
Το ιδανικό είναι η Ελληνική σωστά? Έχω κάνει τη διαδικασία για ξεκλέιδωμα bootloader αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Οπότε λογικά σε global
-
επανερχομαι Ο έλεγχος έδειξε ότι κλείδωσε ο bootloader Και ή rom που έβαλα είναι αυτή 2eplixk.png
-
Τώρα κάνω την εγκατάσταση 10ene9y.jpg δεν γίνεται μεσα απο την εφαρμογή του κινητού απλά μετονομάζοντας το αρχείο σε update.zip όπως στο redmi note 2?
-
Σας ευχαριστώ.... τώρα κανω με misuite εγκατάσταση της κινέζικης. Από εκεί γίνεται μετά σχετικά εύκολα εγκατάσταση της global?
-
Χτες παρέλαβα το redmi note 3 pro, απο ότι είδα έχει multi επάνο. Με τον έλεγχο που έκανα είδα οτι ο bootloader ειναι ξεκλείδωτος απο το μαγαζί (vickmall) Διάβασα πριν οτι αν έχει γίνει με λάθος τρόπο υπάρχει πρόβλημα, τι να κάνω? 34gxe92.jpg
-
XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 3GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool