Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.
-
Ευχαριστω πολυ... με βλεπω να μενω με την china μεχρι να ξεκαθαρισει το θεμα, οχι οτι με ενοχλει ιδιαιτερα στ αγγλικα, το ενοχλητικο ειναι οτι κ οι εφαρμογες μπαινουν στ αγγλικα... Εφοσον περιμενεις μια φορα για το ξεκλειδωμα μετα το κανεις αμεσα χωρις αναμονη οσες φορες θελεις σωστα? Και τελευταιο και σορυ που ζαλιζω κ ειναι ψιλο οφφ δεν μπορω να βαλω china stable να κλειδωσω μονο την dev?
-
Παιδια καλησπερα, περιμενω σε κανα δυο μερες να μου ρθει το mi 8 μου (china version με global rom και unlocked bootloader) Μετα απο τις χρησιμες πληροφοριες σας κατεληξα στο οτι πρεπει να φλασαρω την china dev να κλειδωσω και μετα να ξεκλειδωσω με δικο μου account... Θελω να ρωτησω το εξης αφου ξεκλειδωσω με δικο μου account και ξαναπερασω την global, σε περιπτωση brick μεσω update η οτιδήποτε αν θα μπορω χωρις ιδιαιτερο θεμα σε καθε περιπτωση να το επαναφερω!? Ευχαριστω...
-
δυστυχως οπως ανεφερα το κινητο μου το εδωσε ενα φιλος σε αυτην την κατασταση οποτε δεν μπορω να σου απαντησω, υποθετω κατι σε global/china official γιατι του το παρηγγειλε καποιος απο κινα, αρα αν δεν υπαρχει κατι αλλο να διαβασω και να προxωρησω σε deep flash? ευχαριστω και για το link και αν υπαρχει τροπος σε αυτην την κατασταση να καταλαβω ποια εκδοση του 4 ειναι.. μεχρι τωρα υποθετω το prime γιατι μου ειπε οτι σιγουρα εχει 3gb ram
-
Καλησπερα και απο μενα θα γραψω εδω για να μην ανοιγω καινουργιο thread για παρομοιο λογο... ενας φιλος μου δωσε ενα redmi 4 το οποιο και αυτο κολλαει στο logo, με τις οδηγιες σας ειδα οτι ο bootloader ειναι κλειδωμενος και δεν μπορει με τιποτα να μπει σε edl... (ουτε vol +/- η μεσω cmd μεχρι και σκριπτακι ετρεξα αλλα κανει reset παλι στο logo) με fastboot το miflash βλεπει το κινητο πλην ομως εχω "flash tz error" γιατι οπως ειδα δεν φλασαρεις με fastboot και κλειδωμενο bootloader, μετα απο ψαχι…