Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 65.
-
Ξεκλείδωτος bootloader
mixbel - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Κάνοντας τον έλεγχο για anti roll back είχα το αποτέλεσμα της φωτό που παραθέτω. Απ'οτι κατάλαβα είναι απενεργοποιημένο. Αν κάνω την αναβάθμιση σε Miui 10 θα ενεργοποιηθεί ή δεν θα'χω πρόβλημα ; Το κατάστημα δεν έχει απαντήσει ακόμη. Αν δεν γίνει μέχρι αύριο θα στραφώ στη λύση του Paypal. Υπάρχει ελπίδα επιστροφής με υπαιτιότητα του καταστήματος καθώς το ίδιο χωρίς να του υποδείξω εγώ άλλαξε τη rom .Ναι έκανα λάθος @NasDriver στην επιλογή της έκδοσης αλλά αν διαβάσεις την εγγ…
-
RE: Ξεκλείδωτος bootloader
mixbel - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “"Δεν είναι Global δεν είναι China" Ένα από τα δύο αναγκαστικά είναι.” Έχεις πάθει το ίδιο που έπαθα κι εγώ . Αγόρασες official global rom με china συσκευή .Την global rom την έχει περάσει το κατάστημα με δικούς του κωδικούς . Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
mixbel - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΜακάρι .Αν ο bootloader δεν είχε ξεκλειδωθει με το mi account μου πρέπει να κλειδώσω και να ξεκλειδώσω με νέο αίτημα τον bootloader ; Αναφέρομαι στο redmi proΠαράθεση από NasDriver: “Μέχρι τώρα που μιλάμε, όχι, δεν έχει παρουσιαστεί πρόβλημα σε προ του 2018 συσκευές :/” Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
mixbel - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αυτό που λέγανε στην σελίδα, αυτό σου έστειλαν, Global ROm, αμφιβάλω εάν γνώριζα το πρόβλημα με τις China Version & Global Version. Αυτό που μπορείς να κάνεις εάν τελικά δεν το στείλεις πίσω, είναι να περάσεις China fastboot rom > να κλειδώσεις τον bootloader > να κάνεις διαδικασία για ξεκλείδωμα > να περάσεις εκ νέου global fastboot rom χωρίς να κλειδώσεις τον bootloader (clean all). Μέχρι στιγμής, σε όσες συσκευές έχει γίνει η παραπάνω διαδικασία δεν έχει παρουσιαστεί …
-
RE:
mixbel - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Σιγά να μην γνώριζε Αέρα πατέρα είναι και αυτοί σαν εμάς, αλλά και να γνώριζε τι θα τους κάνεις μήνυση :lol:” Θα κάνω μια προσπάθεια επιστροφής . Πιστεύω ότι θα το δεχτούν . Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
mixbel - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Παράθεση από Nikos Papadopoulos: “καπου διαβασα οτι περνας αγγλοκινεζικη και το ξανακλειδωνεις.. Δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να το στειλεις πισω.. ” Του εγγυάται κάνεις ότι δεν θα έχει brick μετά ?? Η συσκευή είναι ακριβή το ρίσκο μεγαλο, για αυτό ας αποφασίσει μόνος του” Συμφωνώ απόλυτα για το ρίσκο . Έχει ευθύνη το κατάστημα γιατί ενώ γνώριζε τις τελευταίες εξελίξεις με την πολιτική της εταιρείας ,δεν προειδοποίησε τους αγοραστές της συσκευής ότι υπάρχει αυτή η εξέλιξη κα…
-
Ξεκλείδωτος bootloader
mixbel - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΔεν ζήτησα κάτι ιδιαίτερο εφόσον είδα official global rom B20 μπάντα προχωρήσα στην αγορά του . Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
mixbel - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikos Papadopoulos: “καπου διαβασα οτι περνας αγγλοκινεζικη και το ξανακλειδωνεις.. Δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να το στειλεις πισω..” Τα έχω διαβάσει .Το θέμα είναι ότι αν κάνεις κάποιο λάθος το πήρες στο χέρι. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
mixbel - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Μην κάνεις αναβάθμιση θα έχεις 1000 brick, μίλησε μαζί τους τον τελευταίο καιρό όσα έστειλε το bangood είναι όλα έτσι, επιστροφή πίσω αλλιώς είσαι καταδικασμενος με την Αγγλοκινεζικη rom.” Γνωρίζεις αν δέχονται την επιστροφή ; Όταν λες να μην κάνω αναβάθμιση εννοείς να αλλάξω τη rom ; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξεκλείδωτος bootloader
mixbel - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους . Μόλις τώρα διαπίστωσα ότι έχω ξεκλείδωτο bootloader με περασμένη μαλλον global rom . Διαβάζοντας για τον κίνδυνο που υπάρχει ήθελα να ρωτήσω τα εξής : Το κινητό είναι αγορασμένο από Banggood , παραλαβή πριν λίγες μέρες .Το κατάστημα έγραφε για official global rom που μάλλον έχει περάσει το ίδιο λόγω κουτιού στα κινέζικα χωρίς την ένδειξη global και κινέζικου φορτιστή . Υπάρχει περίπτωση επιστροφής λόγω παραπλάνησης πελατών καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μπρικαρίσματος από κά…
-
Mi mover. Αδυναμία σύνδεσης
ΜήνυμαΠρέπει να μπω στο recovery για να το δω ; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΣτάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vanni: “μετά το σκανάρισμα κωδικό ζητάει το παλιό ή το καινούργιο;” Το παλιό Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Με ποια ρομ είναι το Redmi Pro ?” XTRV 8 .4 .26 Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vanni: “ας τα πάρουμε από την αρχή Στο καινούργιο κινητό ανοίγεις την εφαρμογή και πατάς είμαι παραλήπτης και εμφανίζει ένα QR code μετά ανοίγεις την παλιά επιλέγεις είμαι αποστολέας και σου εμφανίζει να σκανάρεις τον κωδικό σωστά; σε ποια φάση σου ζητάει κωδικό;” Μετά το σκανάρισμα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΔοκίμασα αυτό που είπες @NasDriver χωρίς αποτέλεσμα . Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από EvangeliaK: “Μήπως έχεις ορίσει κρυφά αρχεία/φακέλους στη συσκευή και είχες βάλει κωδικό?” Όχι δεν έχω κρυφά αρχεία Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΌχι η άλλη συσκευή δουλεύει κανονικά χωρίς πρόβλημα με το mi moverΠαράθεση από vanni: “αααα κάτσε μήπως ζητάει να βάλεις κωδικό τον οποίο θα σου ζητήσει να βάλεις μετά στην άλλη συσκευή; να ορίσεις δηλαδή έναν κωδικό” Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΟ κωδικός που ζητάει είναι 8ψηφιος γιατί τότε ενεργοποιεί την επιλογή "σύνδεση" Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Τι κωδικό ? Μήπως ζητάει το mi account ? Αν έχεις κλείδωμα οθόνης διέγραψέ το, επίσης εάν έχεις custom θέμα, γύρνα σε ένα default” Έχω κλείδωμα οθόνης ,θα το διαγράψω και γυρνάω σε default θέμα . Όσον αφορά τον κωδικό δεν είναι του mi account .Το δοκιμάζω και ενημερώνω. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk