Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 65.

• RE:

mixbel - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από vanni: “όχι το apk κατεβάζεις και το περνάς χειροκίνητα” Πάντως το mi 8 μεταφέρει κανονικά στο redmi pro με την υπάρχουσα εφαρμογή . Από το redmi pro προς το mi 8 έχω το πρόβλημα και ζητάει κωδικό . Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vanni: “για κατέβασε και στα 2 αυτήν την έκδοση και δοκίμασε” Βρίσκεται στο Google play ή όχι ; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Για κάνε μία δοκιμή να την κατεβάσεις από το play store και στο xiaomi” Το χω δοκιμάσει ήδη με αρνητικό αποτέλεσμα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Το γνωρίζω δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα Παράθεση από NasDriver: “Τώρα είδα ότι δεν το βλέπεις, αλλά αν πας απάνω δεξιά στο θαυμαστικό έχει μερικές ερωτήσεις-απαντήσεις που μπορεί να βοηθήσουν :)” Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Είναι ίδια η έκδοση του mi mover και στις δύο συσκευές ?” Πώς το βλέπω αν είναι ίδιες ; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi mover. Αδυναμία σύνδεσης

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους. Προσπαθώ να στείλω αρχεία και εφαρμογές από το redmi pro στο νέο μου τηλέφωνο mi 8 και δεν δουλεύει το mi mover .Μου βγάζει αδυναμία σύνδεσης και ζητάει κωδικό . Δοκίμασα με το mi drop χωρίς αποτέλεσμα .Τι μπορεί να πηγαίνει λαθος ; Το mi mover του mi 8 λειτουργεί άψογα . Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Είναι γεγονός ότι οι οθόνες τύπου amoled όπως του omega, υποφέρουν από αυτό το φαινόμενο. Πιστεύω ότι από τη στιγμή που προέκυψε, δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να του διορθώσεις. Αν προτίθεσαι να αγοράσεις οθόνη, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις aftermarket οθόνες για το Redmi Pro καθώς στην αγορά δεν κυκλοφορούν γνήσιες οθόνες xiaomi και ενδέχεται η ποιότητα των υπαρχουσων οθονών να είναι κακή. :)” Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου @George Kaggelaris . Πιστεύεις ότι α…

• Καλησπέρα .Αν είναι όντως burn in υπάρχει σωτηρία ή πάμε για οθόνη ; Μπορεί κάποιος να μου πει όσο φαίνεται από τις φωτό τι ακριβώς συμβαίνει ; Οι φωτογραφίες δεν απεικονίζουν την πραγματικότητα .Το πρόβλημα. είναι εντονότερο . Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η οθόνη είναι oled .Στις φωτογραφίες δεν είναι και τόσο ευδιάκριτο . a2c63b5263abe856fb23e6eddf65c00a.jpg3d14288aa4abd54fd33c9681675d0102.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σε όλους . Εδώ και λίγο καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με την οθόνη του κινητού μου . Εμφανίζεται κάτω από την μπάρα της μπαταρίας η ένδειξη LED ή LCD (πιο πολύ κλείνω προς την λέξη LED ) ,με κόκκινα γράμματα . Πληροφοριακά έχω την 8.4.19 . Η ένδειξη φαίνεται όταν στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει λευκό χρώμα στην οθόνη . Δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει και δεν φαίνεται σε στιγμιότυπο οθόνης . Παρακαλώ τα φώτα σας Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi redmi pro

Μήνυμα

Οι τελευταίες κινήσεις ήταν να περάσω πρώτα την official china και στη συνέχεια αυτή που έχει τώρα . Όλα πήγαν μια χαρά χωρίς πρόβλημα .Πως έχει χαθεί το recovery και τι ενέργειες ακολουθώ για να διορθωθεί το πρόβλημα ; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi redmi pro

Μήνυμα

Έχει . Δοκίμασα και με update και αυτό χωρίς αποτέλεσμα . Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi redmi pro

Μήνυμα

Volume up+power button μου βγάζει κινέζικα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi redmi pro

Μήνυμα

Παιδιά μου βγάζει κινέζικα .Να προχωρήσω με τον δεύτερο τρόπο μέσω update ή προτείνεται κάτι άλλο ; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi redmi pro

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ . Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi redmi pro

Μήνυμα

Μιλάμε για την 8.3.29. ή αναμένεται η 8.3.22 και στο redmi pro ; Με ποιόν τρόπο την περνάω ; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi redmi pro

Μήνυμα

Καλημέρα . Υπάρχει καινούργια rom που να λύνει τα προβλήματα μπαταρίας στο Redmi pro ; Παιδιά είχα κι ένα θέμα με το ημερολόγιο το οποίο περνώντας μια υπενθύμιση στην εμφάνιζε την επόμενη μέρα . Ευτυχώς λύθηκε με επανεκκίνηση . Καλημέρα και καλή Ανάσταση σε όλους . Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 972b4e24fbfe92c0dbc05a6444e472be.jpg

• Πολλά συγχαρητήρια σε όλους !!! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πολλά συγχαρητήρια σε όλους !!! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οκ ευχαριστώ . Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk