Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 34.

• Φίλε Germak δεν είχα κάνει κάτι περίεργο. Στάλθηκε από το Pixel 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Germak: “Να σαι καλά σευχαριστω για τις πληροφορίες. Για την havoc για να την περάσουμε από xtrv χρειάζεται κάτι συγκεκριμένο η απλά κάνουμε όλα τα wipe και format και μετά την περνάμε? ” Όπως λέει και ο amavroudis το καλύτερο είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες του δημιουργού. Τα βήματα που ακολουθώ από rom σε rom είναι: Wipe - Format Data - yes και από Advanced Wipe επιλέγω Dalvik - Data - Internal Storage - Cache - System και ύστερα Reboot Recovery Copy το zip file και flash από tw…

• Havoc ROM είναι αρκετά παραμετροποιησημη με σχετικά συχνές επιδιορθωσεις. RR και Revenge os και αυτές με αρκετές δυνατότητες να τις φέρουμε στα μέτρα μας αλλά όχι όσο η Havoc. H Havoc είναι πραγματικά παιδική χαρά. Pixel experience, είναι αυτό που λέει, σου μεταφέρει την Pixel εμπειρία στο τηλέφωνο σου με απλότητα χωρίς πολλά πολλά Pixel 3 ROM είναι Pixel port από το 3 XL, σταθερή, γρήγορη. Δεν λειτουργούν τα IR Face unlock και το tele lens x2 στην κάμερα μιας και η Pixel συσκευή δεν τα έχει. Όλ…

• Ευχαριστώ πολύ παιδες!! Στάλθηκε από το Pixel 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Υπάρχει κάποιο link για την eu dev; Στάλθηκε από το Pixel 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω δοκιμάσει Pixel experience, Havoc, Revenge, Resurrection Remix, Pixel 3 ROM. κατέληξα στην τελευταία ότι είναι πιο κοντά στα γούστα μου και στον τρόπο χρήσης μου. Ένα πολύ βασικό είναι η δυνατότητα μεταφοράς της κλήσης σου σε οποιαδήποτε Bluetooth συσκευή θελεις (αυτοκίνητο, headset η smartphone). Όλες οι άλλες έχουν μονο επιλογή Bluetooth και όχι μια μια τις συσκευές. Στάλθηκε από το Pixel 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Υπήρχε κάποτε εφαρμογή για συγχρονισμό outlook και google contacts, αν θυμάμαι καλά λεγόταν Go Contact sync Mod. Google λογαριασμό έχεις συνδεδεμένο στο τηλέφωνο οπότε κάντο λίγο μέσω Λαμίας. Στάλθηκε από το Pixel 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από papaflessas: “καλημερα εφτιαξα ενα thread στο νεο φορουμ της xiaomi και τους κραζω για τα πορβληματα τησ συσκευης εαν θελετε μπορειτε να υποστηρίξετε αυτί την προσπάθεια mi 8 problems ” Εγραψα και γω καποια θεματάκια....βεβαια θα πανε στον βρόντο και αυτην την φορά οπως και ολες οι προηγουμενες αναφορές .

• Παράθεση από komatoza: “Με το I bank pay έχω και εγώ πρόβλημα αλλά το έχω από τότε που ήμουν στην global Dev με κλειδωμένο bootloader γιατί δεν ξέρω αλλά σαν εφαρμογή δεν είναι καν στις επιλογές πατήστε και πληρώστε που είναι στις ρυθμίσεις του NFC. Ενώ τις alpha Bank το my wallet είναι και δουλεύει. Μόλις μίλησα με την εθνική τράπεζα σχετικά με το contactless και μου είπαν ότι δεν υποστηρίζει τις πληρωμές με NFC αλλά έχει δικό της σύστημα με Bluetooth και πρέπει και το POS να το υποστηρίζει. ” …

• Δοκίμασα πριν μερικές μέρες να πληρώσω ανέπαφα χωρίς όμως επιτυχία, xtrv rom και i-pay εφαρμογή της Εθνικής.

• Καλησπέρα στην παρέα. Μια απορία. Εχω συνδέση σε mi8 ενα ρολόι gear s3 και ενα ζευγάρι hands-free Bluetooth. Eγκατεστημένη ρομ ειναι η XTRV Beta 9.3.7 αν και δεν μομιζω να εχει ιδιαίτερη σημασία η έκδοση. Η απορία μου είναι σχετικά με την εναλλαγή των Bluetooth συσκευών σε κληση. Οταν ειμαι σε τηλεφωνική κλήση υπάρχουν φορές που πρέπει να αλλάξω απο το hands free στο ακουστικό του τηλεφώνου και ξανά πισω στο hands free. Πατάω λοιπόν πανω στο εικονίδιο που ειναι σαν αυτί (κατω αριστερά) και εμφαν…

• Καλησπέρα και απο μένα. Πρώτα απο ολα ενα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που μας πρσφέρουν αυτην την όμορφη rom. Απλά για ενημέρωση και οχι με υφος παραπόνου, παρόλο που ακολούθησα τα βηματα του φίλου BanditGR απο προηγούμενο post το πρόβλημα στο mi8 παραμένει. Λάθος ονομασίες και στις ρυθμίσεις επολογή αλλου θέματος η εφαρμογη απλά κλέινει. Προς το παρόν πηγα στην προηγουμενη έκδοση και ολα καλα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62063/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62062/

• Τελικά όλα καλά. Εκανα διαγραφή δεδομένων εφαρμογής και διαγραφή δεδομένων cache. Απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση των εφαρμογών. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα στην παρέα. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον ήχο ειδοποιήσεων στα emails. Χρησιμοποιώ το outlook και είπα να δοκιμάσω την Gmail εφαρμογή μετά τις τελευταίες αλλαγές. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι 1. Στο outlook δεν αλλάζει ο ήχος μέσα από την εφαρμογή (αν θυμάμαι καλά είναι γενικό στα xiaomi) αλλά και στις ρυθμίσεις που αλλάζω τον προκαθορισμένο ήχο ειδοποιήσεων επιμένει στο δικό του. 2. Η Gmail εφαρμογή δεν έχει καθόλου ηχο ειδοποίησης παρόλο που είναι όλα ενεργοποιημένα. Έχετε καμία ιδέα …

• RE:

tandro - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από Murderous: “Δεν υπάρχει επιλογή” Πάτα 10 φορές πάνω στο νούμερο 10 και θα εμφανιστεί. Είχα το ίδιο πρόβλημα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παίδες καλησπέρα. Μια ερωτηση. Που βρίσκει κανείς τις φωτογραφίες (απο stock camera) όταν είναι συνδεδεμένο στο pc; Ήξερα ότι τις βρίσκεις στο DCIM αλλά εκεί δεν υπάρχει τίποτα. Τι κάνω λάθος; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να περάσω απο Global stable σε Global Beta και εχω μια απορία σχετικά με το restore απο google cloud. Θα φέρει το τηλέφωνο όπως είναι τώρα; Δηλαδή με τους φακελλους που έχω φτιάξει κλπ κλπ η όλα απο την αρχή;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60698/

• Κανε μια εκκαθαριση την cache της κάμερας μηπως στρώσει.

• RE:

tandro - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από botontsi: “Παράθεση από Maniataros: “Πήγα τώρα πριν λίγο να κάνω την αναβάθμιση την v10.1.2.0 που βρήκα wifi και τώρα δεν μου την βγάζει ενώ το πρωί μου την έβγαλε κανονικά σαν ειδοποίηση .Τι έγινε? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και γω εχω το ιδιο θεμα...τωρα δεν μου την εμφανιζει διαθέσιμη ακομη και αν αλλαξω χωρα” Εχει συμβεί στους περισσότερους οπότε κατέβασε την full έκδοση από το παρακάτω λινκ miui_MI8Global_V10.1.1.0.PEAMIFI_60a2522efd_9.0.zip η την ΟΤΑ έ…

• Πήγαινε περισσότερα-ρυθμισεις-συνθετες ρυθμίσεις-FIX- και ενεργοποίησε το BSG Fix και πάλι όμως η κάμερα αργεί να "τραβήξει" την φωτογραφία. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk