Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 331.

• έκανα το τεστ δεν ακούγεται τίποτα εβαλα κ την 8.1.4.0 μήπως ηταν απο αυτό αλλά τίποτα ξέρετε που μπορω να βρω ακουστικό γιατί ξέρω να τα ανοίγω μόνος μουaf7bc210744b1a6350f3078a148a6e84.jpg93e33b811810a62540d2d7dfa16f51c5.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• πιο απ'ολα είναι 92347a5fed65316cc76a97b733b69dc5.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• είμαι με 8.2.6.0 και ξαφνικά σήμερα παρέδωσε το ακουστικό του τηλεφώνου δεν ακούγεται τίποτα καθόλου...έκανα κλήση κ από messenger τα ίδια.....λέτε να φταίει η rom που αποσύρθηκε??αν κ δεν νομίζω...έχει τύχη σε κανέναν δυστυχώς μπορώ να ακούσω μόνο από hands free

• RE:

scorpio3 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από scorpio3: “τι έγινε ρε παιδιά αλαξαν τα μεταφορικα στο euglobal??? παω να κανω παραγγελία κ εχει μονο τα 22 ευρω Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• τι έγινε ρε παιδιά αλαξαν τα μεταφορικα στο euglobal??? πανω να. κανω παραγγελία κ εχει μονο τα 22 ευρω Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

scorpio3 - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Προχθές έπεσε στα χέρια μου κινητό με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αλλαξα μητρική και έστρωσε , οπότε το θέμα είναι εκει.” ποσο σου στοίχισε φίλε Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα γνωρίζει κανείς αν το Priority Direct Mail στο Banggood είναι με τριγωνική?

• καλησπέρα στην παρέα εχω κ εγω ενα redmi 3s με το ίδιο πρόβλημα... έκανα κ update σε 8.2.4.0 κ το πρόβλημα παραμένει.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επιτέλους!!! Για να δούμε πόσο θα βγει το κασέρι.... 152cf30448dc774f042ac68a9c14b6d8.jpgee8958239b08592832e8caa5ca14a4e0.jpg Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• το κασέρι να πέφτει..... Στάλθηκε από το SM-G935F μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Τελωνείο Διεθνού Αερολιμένα Αθήνας - Γραμματεία; 21 0354 2122; 21 0354 2181;” ευχαριστώ πολυ γιατρέ μολις μιλησα μαζι τους κ μου ειπαν οτι προχθές εκτελωνιζαν 5-6 Φεβρουαρίου οπότε εχω ακόμη κ να μην ανησυχώ... τωρα ποσο ίσχυει αυτό δεν ξέρω...ειναι λεει γύρω στα 1700 δέματα συστημένα σαν δώρο... με ρώτησε πιο κινητό ειναι το mi4?? Ξερουν πλέον κ της μάρκες Της ειπα πιο ειναι κ ποσο το πήρα κ ειπε γύρω στα 48 το κλασσικό Τα xiaomi πρέπει να κάνουν πάταγο... :p :p :p Στάλ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από doctor13: “το redmi note 4 έπρεπε να είχε βγει , έχω φίλο με εισαγωγή τέλος Φεβρουαρίου που παρέλαβε τις προηγούμενες ημέρες. Δεν παίρνεις κάνα τηλ ,ότι ήταν να πάθεις το επαθες .” έχουμε κάνα τηλ? Στάλθηκε από το SM-G935F μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zisistil: “Υποβολή αιτήματος / καταγγελίας στην ΕΕΤΤ Για παν ενδεχόμενο!” λες ρε φίλε?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου

• θα σκουριασουν εκει μέσα.... Στάλθηκε από το SM-G935F μου

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από SteveO: “Ψάχνω για το redmi note 4 global, δεν το έχει εκεί δυστυχώς...” honorbuy υπάρχει στο eu warehouse κ σε μαύρο βαρα να τελειώνεις 225 το κασέρι κομπλέ με γυαλι, θηκη κ μεταφορικά

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από SteveO: “Καλημέρα φίλοι, μπαίνω πρώτη φορά στη διαδικασία να παραγγείλω κινητό από κινεζομάγαζο κι έχω καταλάβει οτι είναι σπάνιο φαινόμενο πλέον να αποφύγεις τελωνείο. Σωστά? Για τι ποσό μιλάμε στη περίπτωση που το μαγκώσουν εκεί και γενικά δεν παίζει κάποιος άλλος τρόπος αποφυγής?....διάβασα εδώ για τις λεγόμενες τριγωνικές αποστολές, υπάρχει κάποιος φίλος Κινέζος που να το κάνει ακόμη αυτό?” καλημέρα φιλε μου παιξε μπαλα με το eglobalcentral κ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα....

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από billfot: “Δε στελνει. Αλλα ετσι οπως το γραψες μου ρθε λιγουρα για τριγωνα πανοραματος” Γρήγορα στον ελενιδη ψηλέ να στανιαρεις.. ευχαριστώ

• γνωρίζει κάποιος αν το μπανγκγκουντ στέλνει τρίγωνα?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Johny89: “Επιτελους μετα απο 44 μερες βγηκε απτο τελωνειο το κινητο υπαρχει 8εος :P” σου εβγαλε ειδοποίηση για να παραλαβεις απο ταχυδρομείο?

• - Την επωνυμία της επιχείρησης: eglobalcentral - Την Διεύθυνσή της (URL): DSLR, Lens, Mobile, Camera, Tablet- Electronics Best Deals | eGlobal Central - Tι ακριβώς αγοράσατε: 2 Xiaomi Redmi Note 4 Nikel - Την ημερομηνία αγοράς: 28/02-02/03 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 15 μέρες - Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: Όχι (DPD) - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε. - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνη…