Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 331.

• mi8 ολα κυλούν ομαλά..... επιτέλους

• RE:

scorpio3 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από papaflessas: “Παράθεση από scorpio3: “Παράθεση από papaflessas: “Παιδεία έχω παρατηρήσει ότι χωρίς να κάνω συνεχείς καθαρισμούς από την ασφάλεια δηλαδή μια φορά την ημέρα το έχω αφήσει μια εβδομάδα χωρίς καθαρισμούς και βλέπω ότι το τηλέφωνο είναι ποιο στρωτο στην λειτουργία του ισχύει κάτι τέτοιο η απλά είμαι κατά φαντασία ασθενής?? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ο καθαρισμός είναι ψυχολογικό.... δεν χρειάζεται ξεπέρασε το ” ναι πλεον το παραταω ετσι χωρις μα κ…

• Παράθεση από Sim: “Υπάρχει κάπου οδηγός για επαναφορά του κινητού από xtrv σε global stable? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” xda-developers.com/xiaomitool-windows-mod-xiaomi-smartphone/

• Παράθεση από papaflessas: “Παιδεία έχω παρατηρήσει ότι χωρίς να κάνω συνεχείς καθαρισμούς από την ασφάλεια δηλαδή μια φορά την ημέρα το έχω αφήσει μια εβδομάδα χωρίς καθαρισμούς και βλέπω ότι το τηλέφωνο είναι ποιο στρωτο στην λειτουργία του ισχύει κάτι τέτοιο η απλά είμαι κατά φαντασία ασθενής?? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” ο καθαρισμός είναι ψυχολογικό.... δεν χρειάζεται ξεπέρασε το

• Βλέπω πως η san1ty εχει πιο ψυχρό white balance σε ολα τα σετ... εσυ θα μας πεις ποιά είναι πιο κοντά.... το mod lib θα το έκλεινα εγω απο san1 γιατι λέει γενικά τ'ανεβαζει όλα gamma κ noise με αποτέλεσμα ν' ανεβαζει κ iso πάντως η san1 σε όλα τα σετ εχει καλύτερο iso σε σχέση με beta 20...

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από papaflessas: “Παράθεση από scorpio3: “Παράθεση από spideman3: “Που το λέει αυτό? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” στο xda δες αυτός που την δημοσίευσε επίσης μεσα έχει ρυθμισεις για μοντα με ονομασία f1... επισης γυρισε σε στανταρ το πισω φακό σε pixel 3 (βέβαια το αλλάζεις).....νεες αλχημείες πάλι... ” το Pixel 3 ηταν και πριν στανταρ και στις προηγουμενες f1 το ενεργοποιησα και σε λιγο θα ανεβασω ενα τεστακι που εκανα βεβαια ειναι τεστ εργαστιριου θα καταλάβετε …

• Παράθεση από spideman3: “Που το λέει αυτό? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” στο xda δες αυτός που την δημοσίευσε επίσης μεσα έχει ρυθμισεις για μοντα με ονομασία f1... επισης γυρισε σε στανταρ το πισω φακό σε pixel 3 (βέβαια το αλλάζεις)..... νεες αλχημείες πάλι...

• τι έγινε εδω τώρα δεν κατάλαβα.... την έδωσε ο san1ty σε αλλον ν'ασχοληθει με βάση το poco που δεν έχει κ ois....

• νέα san1ty san1ty: F1v9.2_6.2.030.apk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από papaflessas: “@scorpio3 στο νημα του san1ty στο xda για την gcam του εστειλα οτι εχει θεμα η καμερα @spideman3 συμφωνώ λογικα καποια στιγμη θα την στρώσουν απλα στην τελευταία το παράκανε η στην τελική να μασ δώσει ρυθμιση για saturation σε εμας για να τις κανουμε ποιο φυσικες η οπως τις θελουμμε” θα το διορθώσει έγραψα κ εγώ.... ειναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί πάντως και με υποστήριξη φουλ

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από papaflessas: “Παράθεση από scorpio3: “Παπαφλέσσα πολύ καλύτερη η san1ty..... δεν ξέρω τι config εχεις βάλει στην xtreme αλλα ειναι σαν να έχεις μόνιμα ενεργό κανένα AI η να βγάζεις φώτο με κανα S7, S8.......υπερκορεσμενα χρώματα στο φουλ edit:λάθος μου τώρα ειδα ειναι το αντίθετο αποτι παρατήρησα καλο είναι να σβηνεις το AWB ευθύνεται πολυ γιαυτο το εντονο χρώμα... δουλευε το βράδυ πιο πολύ.... ” το εχω κλειστό το awb απενεργοποιημενο ειτε ενεργοποιημενο ιδια βγαζει υπερτονιζει τα χ…

• Παπαφλέσσα πολύ καλύτερη η san1ty..... δεν ξέρω τι config εχεις βάλει στην xtreme αλλα ειναι σαν να έχεις μόνιμα ενεργό κανένα AI η να βγάζεις φώτο με κανα S7, S8.......υπερκορεσμενα χρώματα στο φουλ edit:λάθος μου τώρα ειδα ειναι το αντίθετο αποτι παρατήρησα καλο είναι να σβηνεις το AWB ευθύνεται πολυ γιαυτο το εντονο χρώμα... δουλευε το βράδυ πιο πολύ....

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από omek07: “Καλησπερα παιδια . Να ρωτησω σε εσας λειτουργει το Portrait mode ?” ναι σε πρόσωπα μια χαρά

• Νέα san1ty HabitTread Changelog: - Removed unused and not working settings. - Added toast with info on start up, thanks to cstark27. - Fixed model Nexus 6P on back camera (for all devices supporting GCam 6.2.030). - Added switch that makes portraits to save in the common folder (no separate folders for portraits), thanks to Arnova8G2.

• RE:

scorpio3 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Ανοίγεις την εφαρμογή Notify and Fitness και πας στα settings->Device Info :)” ευχαριστώ πολύ!

• Νέα san1ty: PixelDreaming_6.2.030_FINAL Changelog: - Added Super Res toggle. - Added DCI-P3 color space toggle. - Added Portrait zoom selection. - Revert stock icon.

• Νεα san1ty SulphurPillow 6.2.030 φοβερά πράγματα για όσους μείναν στην κινηταρα.... Changelog: Video improvement, fixed FC on startup for some users (thanks to BSG). Added 120fps slow mo but currently it isn't working, 240 works fine (slow mo crashes if you have selected 4k in settings). Added Lens Blur (most req. feature by users). Added Bitrate options for video mode (And yes EIS works on 1080p30 and 4K30). Added 4k time lapse mode switch (Thanks to Arnova8G2 and cstark27). Clear data of the a…

• ποια libs είναι του Zoran ρε παιδιά

• Καλησπέρα στην παρέα!!! εχουμε κανένα νεο για το ποτε θα βγει ελληνική εφαρμογή κ ελληνικά γενικά για το mi band 4??Μ'ενδιαφερει να παραγγείλω ένα