Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 331.

• Παράθεση από papaflessas: “Κοιτά τα frames είναι κατά κάποιο τρόπο πόσες εικόνες θα τραβήξει για να συγχωνεψει στην τελική φωτογραφία όσο περισσότερα τόσο ποιο ποιοτική εικόνα βέβαια αυτό έχει το ανάλογο κόστος καθυστέρηση στην λήψη θα μπορούσα να το χαμηλώσω τουλάχιστον 15 frames αλλά δεν ήθελα η να ορίσω διαφορετική τιμή min με max Foxy έχεις δίκιο η αλήθεια να λέγεται επίσης το συγκεκριμένο apk δεν είναι πλήρως παραμετροποιησιμο όπως του san1ty ή του xtrme είναι ένα που θα κάνεις κάποιες βασι…

• RE:

scorpio3 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από kmayas: “Παράθεση από scorpio3: “Παράθεση από kmayas: “Παράθεση από Selemeles: “Καλημερα μου έφεραν να διορθώσω ένα band 3. Ολα δουλεύουν οκ εκτός απο το ποσοστό μπαταρίας όταν το βγάλω στην αρχική οθόνη. Καμία ιδέα; ” Βάλε τα fonts και θα φτιαξει. ” πως μπαίνουν τα fonts?? ” Με τον ιδιο τρόπο που βάζουμε μόνοι μας firmware και resourses αν χρειαστεί αλλά για τα fonts εχει και ένα κολπάκι να τα περάσουμε με το μιφιτ αλλάζωντας την γλώσα σε κορεάτικα και μετά κινέζικα διάβασε εδώ και…

• RE:

scorpio3 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από kmayas: “Παράθεση από Selemeles: “Καλημερα μου έφεραν να διορθώσω ένα band 3. Ολα δουλεύουν οκ εκτός απο το ποσοστό μπαταρίας όταν το βγάλω στην αρχική οθόνη. Καμία ιδέα; ” Βάλε τα fonts και θα φτιαξει.” πως μπαίνουν τα fonts??

• RE:

scorpio3 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από papaflessas: “καλησπερα και απο εμενα νεα καμερα και απο BSG MGC_6.1.021_MI8_V2e.apk ρυθμισεις για οποιον θελει να τις δοκιμασει με την εν λόγο κάμερα Input Model >Interface style - Pixel 2 >Back Camera - Pixel XL >Front Camera - Pixel III XL >Config - Αuto HDR+ Parameters >Min. ISO limited by exposure - Off >Minimum frames - 24 >Maximum frames - 24 Night Sight parameters min iso limited by exposure - off Final jpg quality HDR+ - 100 Disable zoom in portrait mode - On Enhanced HDR+ …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sakis112: “Με πιάσε το τελωνείο” απευθύνεσαι σε λάθος νήμα

• Παράθεση από Kikonec: “Άντε με το καλό να δώσει και τίποτα γιατί λίγο παραπεταμένο το έχουν αφήσει. Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” θα δωσει φίλε μου εχει να δωσει πραμα ακόμη το κινητό είναι σεβασμός

• Xiaomi Mi 8 Lite: σύντομα με super χαρακτηριστικό! - GizChina Greece

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από scorpio3: “προστατευτικο κάμερας ταιριάζει απόλυτα ” Πολύ ωραίο μπράβο μια χαρά. Μας λες κιόλας από που το πήρες ένα λινκ?? ;)” Xiaomi Mi 8 SE Metal Rear Camera Lens Case Full Cover Protector Ring Accessories | eBay

• RE:

scorpio3 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

τρομερές Γιάννη!! Υπέροχες λήψεις

• MI 8 Προστατευτικα

Μήνυμα

προστατευτικο κάμερας ταιριάζει απόλυτα ebf9f0dd96862312a39ba4ee3e44a6ca.jpg9ef0780d6b33c992d5a593cb877b4378.jpgb962745fd1147e93610556c80edd1334.jpgefbd9406400dce805fcf0a7d5296191b.jpgb2263e0ad7640e9aa774f1b3040d7bb4.jpg4f68e627aad4b263cd5be3c647eab38b.jpg

• παρακαλώ τους mod να κρατήσουν το νημα αυτο καθαρό τι φωτο είναι αυτή λες κ είμαστε παιδική χαρά

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από alvin1983: “Ο Αποστόλης θέλει την άλλη φωτο με το χρόνο που δείχνει Τη καμπύλη απο τη τελευταία φόρτιση. Εγώ θα σού πω να το αποκλείσεις απο το να τρέχει στο παρασκήνιο. Περιόρισέ το αφού σου τρώει μπαταρία αποδεδειγμένα.” ειμαι με stable κ δεν μπορώ να την απενεργοποιησω για να εχω μόνο την vanced... θα κανω ενα clear cache κ βλέπουμε eb3dee49cfe3a8ce3420d6009f73c186.jpg

• αν εννοείς χρόνο οθόνης e7dd26b26052075bb08548c584cd5ecd.jpg

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από alvin1983: “Ε βρε ούτε καν 2 λεπτά δε χρησιμοποιείται. Απλά στο δείχνει πανω πανω Γιατί δεν έχεις χρησιμοποιήσει κάτι άλλο που να καταναλώνει παραπάνω μπαταρία γι'αυτό.” κ στο τελος της μπαταρίας αν εχω χρησιμοποιήσει αλλη εφαρμογή πιο πολύ μου το δείχνει πρώτο....

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Για να εξηγήσω: αν δεν το χρησιμοποιείς το τηλέφωνο θα έχεις αδράνεια >50%. Αυτό δεν σημαίνει drain. Απλά α Το ποσοστό κατανάλωσης της μπαταρίας που αναλογεί στην αδράνεια είναι >50%. Κάτι τέτοιο παίζει και με εσένα. Δείξε χρόνους χρήσης YouTube και χρόνο από τελευταία φόρτιση.” για την αδράνεια το ξέρω οτι ειναι λογικό να δειχνει στα ύψη οταν δεν χρησιμοποιείται αλλα αυτο με το youtube χωρις να χρησιμοποιείται πολύ να δείχνει πρωτο στην κατανάλωση περίεργο... 5f71faef4…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Δεν φαίνεται κάποιο drain από τη φωτό που έβαλες. Πόση ώρα είναι σε χρήση το τηλέφωνο και πόση ώρα χρησιμοποιείς το YouTube;” κ πριν την ιδια χρήση έκανα αλλα δεν ειχα αυτο το drain του youtube πρώτο.. στο 20% καθε φορα που φτανω σε μπαταρια ειμαι 1ωρα μείον λογο αυτου του drain κ δεν μπορω να καταλαβω γιατί....

• έχει κανείς τρελό battery drain στο youtube λίγες μέρες τώρα?? εχω ελέγξει τα παντα δεν μπορώ να δώσω εξήγηση.. είμαι με global stable 10.2.2 3e6f5b9c3e432e2db8c1268010e7385b.jpg

• papaflessa οι παραπάνω ρυθμίσεις ειναι για mi5s μην τις βάλεις.... επίσης κάπου ειχα διαβάσει κ για τα frames να μην είναι πολυ ψηλά αν δεν υπάρχει σταθερό χέρι

• Παράθεση από spideman3: “Σε global beta δεν δουλεύει @foxy4270 την έχω δοκιμάσει αρκετές φορές. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” έτσι και εγώ με global stable

• Παράθεση από spideman3: “Σε εμένα πάντως η συγκεκριμένη οπότε την έκανα εγκατάσταση δεν ανοίγει. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” έτσι και σε μένα...bsg και όλα καλά