Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.
-
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Δεν καταλαβαίνω τίποτα όμως από αυτά που μου λέτε.. γίνεται να μου το εξηγήσετε λίγο παραπάνω;να σημειώσω ότι έχω αλλάξει οθόνη 2 φορές και μου είπαν ότι ο αισθητήρας μάλλον έχει χαλάσει.. δούλευε βέβαια πριν βάλω την 2η οθόνη,πριν λίγο καιρό δηλαδή.το λέω αυτό για να μου πείτε αν γίνεται να κάνω αυτή την διαδικασία..
-
Καλημέρα σας.χρειαζομαι βοήθεια με την εγκατάσταση ραδιοφώνου.καταλαθος το απεγκατεστησα..από εδώ μπορώ να το κατεβάσω;γιατί δεν βρίσκω άλλο τρόπο.https://www.apkmirror.com/uploads/?appcategory=miui-fm-radio.Επισης προσπάθησα να το κατεβάσω από δω αλλά μου το βγάζει μόνο σε κινέζικα ακαταλαβιστικα..έχω το Xiaomi redmi note 9s..
-
Καλησπέρα παιδιά. Πριν κάνω αυτή τη δημοσίευση έχω ψάξει αρκετά για αυτό το θέμα. Αλλά είμαι αρχάριος γενικά με τις περίεργες περιγραφές κτλ. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω το xiaomi redmi note 9s. Είναι η δεύτερη φορά που αλλάζω οθόνη. Εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα και είναι πολύ ενοχλητικό. Ο μόνος τρόπος που έχω δοκιμάσει είναι το proximity sensor και αυτό δεν δουλεύει. Μπορείτε να μου πείτε κάποιον άλλο εύκολο τρόπο ή θα πρέπει να καταφύγω σε κάποιους τρόπους μέσω υπολογιστή που έχω δει;