Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-17 από 17.

• Mi8 Dipper Miui11 Bluetooth δεν ανοίγει

ef9fpe - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

δυστηχως ειχε ολες τις αδιες κ συνεχιζει το ιδιο προβλημα

ef9fpe - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

ευχαρηστω πολυ προκαταβολικα Στάλθηκε από το MI 8 UD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ef9fpe - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

σου ειναι ευκολο να μου δωσεις μερικες οδιγιες που να το ψαξω; Στάλθηκε από το MI 8 UD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ef9fpe - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

κ το θεμα ειναι οτι κλεινει χωρις να το.καταλαβω κ χανει προφανως κ την συνδεση με το amazfit bip κ χανω ολες τις ειδοποιησεις Στάλθηκε από το MI 8 UD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ef9fpe - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

να κανω μια ερωτηση ακομα , κλεινει μονο του το bluetooth κ σε αλους; Στάλθηκε από το MI 8 UD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• mi8 pro global δεν bootαρει

ef9fpe - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

οκ θα το δοκιμασω το απογευμα σπιτι ευχαρηστω πολυ Στάλθηκε από το MI 8 UD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ef9fpe - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

οχι οτι κ να πατησω οτι κ να κανω μπενει η fastboot η bootαρη κανονικα στην ρομ Στάλθηκε από το MI 8 UD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ef9fpe - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

υπαρχει τροπος να περασω τωρα εγω καπως recovwery για να μπορεσω να περασω κ τα update; κ να παω κ σε developer rom για να εχω κ το root; Στάλθηκε από το MI 8 UD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ef9fpe - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

ναι Στάλθηκε από το MI 8 UD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ef9fpe - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

επαναψερω λιγακι το θεμα γιατι ξανα εχω προβλημα ,δεν μπορω να μπω στο recovery ενω μπουταρει το κιν κανονικα, εχω miui 11 με 9.10.17 stable, δοκιμασα να ξαναπερασω πολα recovery αλλα κανενα αποτελεσμα Στάλθηκε από το MI 8 UD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ef9fpe - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

κ εγω το ιδιο προβλημα

ef9fpe - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

το εκανα αρκετες φορες κ μετα απο δοκιμη με διαφορες ρομ τα καταφερα ,αν κ παλι εβγαλε σφαλμα 7 αλλα καταφερα κ μπουταρε,ευχαρηστω

ef9fpe - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

το εκανα αρκετες φορες αλλα το ιδιο σφαλμα

ef9fpe - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

καταφερα το εκανα αυτο,ξαναπερασα recovery κ τωρα προσπαθοντας να περασω την τελευταια ρομ χτρν μεσα απο το recovery μου βγαζει σφαλμα 7

ef9fpe - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

fastboot format userdata από adb πως το κανουμε αυτο? να μπω fastboot ξερω αλλα το φορματ ποια εντολη ειναι?

ef9fpe - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

οχι δυστηχως δεν εχω καταφερει κατι αν το αφησω να ανοιξει κανονικα κολαει στο logo xtrv αν προσπαθησω να μπω σε recovery κολαει στο logo toy recovery

ef9fpe - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

καλημερα παιδια ,σημερα ξεκλειδωσα την σησκευη μου κ στην προσπαθεια να βαλω twrp κ την ελληνικη rom κατι πηγε στραβα κ το κολαει στο logo απο το twrp η στο logo του xtrv εχω παλεψει ωρες αλλα δεν καταφερα να κανω κατι εντελη,υπαρχει καποιος να με βοηθησει?