Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.
-
ενδειξη ακουστικων με μικροφωνο ενω δεν υπαρχουν ακουστικα συνδεδεμενα
CptMike - - Ο καφενές μας
Μήνυμακαλησπερα, επιχειρησα να δω στο xiaomi redmi note 3 pro αν εχω leggit rom και τι camera εχω απο εκει που κανεις 3 touch στην εκδοση κερνελ (ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο) ωραια μεχρι εδω, εκεινη την ωρα φορουσα ακουστικα δν ξερω αν καθως εκανα 3 touch στην εκδοση κερνελ καταλαθος πατησα κατι μεσα απο εκεινο το μενου αλλα απο τοτε μου εχει μια ενδειξη διπλα στο wifi οτι εχω ακουστικα κ με ενα μικροφωνο(ενω δεν εχω συνδεδεμενα τα ακουστικα μου) και πλεον δεν μπορω να ακουσω απο ηχειο παρα μονο …
-
ρυθμισεις...
ΜήνυμαΑς πουμε μια ρυθμιση που κανω στο messanger για τις εικονες συνομιλητων καθε φορα που κανω επανεκκινηση το κινητο μετα πρεπει να την ξαναρυθμιζω, το ιδιο και με καποιες ρυθμισεις για τα δεδομενα κινητης τηλεφωνιας. Εκτος κ αν δεν ειναι απαραιτητο να απενεργοποιω το κινητο μια φορα την μερα και δεν υπαρχει προβλημα να ειναι παντα ενεργοποιημενο
-
ρυθμισεις...
ΜήνυμαΚαλησπερα κ καλη χρονια, εχω το xiaomi redmi note 3 pro(32) κ εχω παρατηρησει οτι οταν κανω καποιες ρυθμισεις και απενεργοποιησω το κινητο οι ρυθμισεις δεν αποθηκευονται κ πρεπει να τις ξανακανω, υπαρχει καποια γενικη ρυθμιση που πρεπει να κανω? Να πω πως το πηρα απο Κινα κ οχι απο καποιο ελληνικο καταστημα οποτε ενδεχομενως να μην ειναι σωστες καποιες ρυθμισεις, πχ για τα δεδομενα πηρα τηλ στην cosmote και το φτιαξαμε (γτ ενω ειχε μπει κανονικα η σιμ δεν ειχα προσβαση σε internet). Ελπιζω να κα…