Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.

• Μολις βρηκα την λυση παρακάτω! Παρακαλω διαγραψτε το. Σορυ

• --- ---Καλησπερα. Μετα απο ενημερωση σταματησαν να λειτουργουν τα δεδομενα. Δειχνουν να λειτουργουν αλλα τπτ... καμια ιδέα? Συσκευη: REDMI 4 PRO 3G RAM 32G ROM Εκδοση android: 6.0.1 MMB29M Εκδοση MIUI (φανταζομαι αυτη μετα την ενημερωση): MIUI GLOBAL 8.2 I STABLE 8.2.1.0 (MBE-MIDL)

• Αγορά Xaiomi redmi 4

lefterizzz - - RedMi 4 (Prada)

Μήνυμα

Nas Driver ευχαριστώ για την απάντηση σου. Εν τέλει το πήρα από VickMall λόγω επιλογής rom και με κάποια έξτρα εγγυάται καθόλου φόρους και γρήγορη αποστολλή. Περιμένω να το πάρω στα χέρια μου να αρχίσω το "πείραγμα"!!!

• Αγορά Xaiomi redmi 4

lefterizzz - - RedMi 4 (Prada)

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα αν κάποιος έχει λίγο χρόνο να με λύσει κάποιες απορίες σχετικά με την αγορά (από κίνα) του xaiomi redmi 4 3gb/32gb. Οι απορίες μου είναι: Σχετικά με την rom που το προμηθεύουν, αφού το gear best το στέλνει με custom rom και όχι με την Global stable, και δεν υποστηρίζει OTA update. Σκέφτηκα να την περάσω εγώ αλλά μετά από κάτι κλειδωμένα Bootloader (???) που διάβασα εδώ, κατάλαβα ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο νόμιζα και φοβάμαι να μπω στην διαδικασία. Υπάρχει περίπτ…