Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 217.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Λογικό αυτό που σου είπε η Infoquest, δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση... λογικό επίσης να μη συμφέρει να τα πάρεις σε τιμές "επίσημες λιανικής" εξ όσων γνωρίζω, όλα τα ελληνικά eshops/σκρουτζομάγαζα αγοράζουν (εισάγουν) χοντρική από κίνα... δηλαδή και συ θα δουλέψεις όπως (και θα ανταγωνιστείς) τα λοιπά σκρουτζομάγαζα. Γνώμη μου είναι να πάρεις σβάρνα τα κινεζομάγαζα και να ζητήσεις χονδρική... ορισμένα προϊόντα έχουν αυτήν την επιλογή εμφανή (βλ. φωτό παρακάτω - δεν είναι από το προϊόν που θες, για…
-
Το από που να ψωνίσεις είναι υποκειμενικό και εξαρτάται πρώτα από την τσέπη του καθενός και έπειτα από το πόσο το θεωρεί "ρίσκο" να το πάρει εκτός "επίσημου" δικτύου, οπότε μόνο προσωπικές απόψεις θα ακούσεις εδώ, δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Προσωπικά λοιπόν και δεδομένου ότι πχ για το συγκεκριμένο Mi A1 με μια απλή σύγκριση κινεζομάγαζων, σκρουτζομάγαζων και "επίσημων" μαγαζιών θα δεις ότι η τιμή φτάνει μέχρι και 30% φθηνότερη, προσωπικά ξαναλέω, θα αγόραζα το φθηνότερο. Oποιοδήποτε πρόβλημα sof…
-
Εμένα στη Χαλκίδα με παίρνει στο κινητό ο ταχυδρόμος, από κινητό παρακαλώ (λογικά δεν έχει τέτοια υποχρέωση και μπράβο του) και με ρωτάει τι να κάνει το δέμα... εφόσον πρόκειται για χαμηλής αξίας προιόντα του λέω να το αφήσει στην είσοδο (μέσα) και το παίρνω μόλις επιστρέφω το απόγευμα χωρίς να ταλαιπωρούμαι να πάω ΕΛΤΑ να παραλάβω... έχει γίνει 5-6 φορές... υπάρχουν και φιλότιμοι υπάλληλοι τελικά Πάντως είναι γεγονός ότι τελευταία τα τελωνεία/ΕΛΤΑ κινούνται ανέλπιστα γρήγορα... μάλλον γίνεται έ…
-
@NasDriver Μόλις τώρα είδα στην αρχή του νήματος ότι το είχες βάλει και συγκινήθηκα διπλά ... όχι όμως Yamato... ξενέρα ό original τίτλος... δε το μάθαμε έτσι εμείς biggrin.png ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΑΡΓΩ
-
1981... όταν οι περισσότεροι δεν είχατε καν γεννηθεί, εμείς πιτσιρικάκια του δημοτικού τότε, βλέπαμε (στο ένα από τα δύο κανάλια της TV) αυτό το αριστούργημα... έλα, για ξεκινήστε να καρφώνεστε οι "σιτεμένοι" απαντώντας για ποιο μιλάω... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50217/ EDIT: @NasDriver Μόλις τώρα είδα στην αρχή του νήματος ότι το είχες βάλει και συγκινήθηκα διπλά ... όχι όμως Yamato... ξενέρα ό original τίτλος... δε το μάθαμε έτσι εμείς
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
και γω μετα από κάμποσες dev πήγα stable και επέστρεψα σε dev διότι μου την έσπαγε να συζητάνε εδώ τα νέα features και εγώ να τα περιμένω... εκτός αυτού, σε καμία dev δεν είχα προβλήματα λειτουργικότητας (κάτι σποραδικά κρασαρίσματα εφαρμογών δε με απασχολούν) κι αυτο εν πολλοίς οφείλεται στη καλή δουλειά που γίνεται εδώ από τα παιδιά... οι dev είναι stable τελικά
-
@tsine με εκπλήσσει αυτό που λες, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής... αν και οι μόνες δοκιμές που έκανα ήταν οι κλασικές χαζές: με γυαλιά, με κλειστά μάτια, με άλλο πρόσωπο... δε ξεγελάστηκε... θέλω να δοκιμάσω και με φωτογραφία μου, αλλά χρειάζομαι Α3 για να χωρέσει η κεφάλα μου σε φυσικό μέγεθος