Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 217.
-
Σε μένα πάντως (Mi5s) ή αριθμομηχανή φαίνεται "MiCalculator" αλλά δε κρασάρει, δουλεύει κανονικά και τα μενού μέσα είναι στα ελληνικά... εφόσον δουλεύει, ποσώς μ' ενδιαφέρει αν λέγεται καλκιουλέιτορ, άβακας, αριθμητήριο ή ότι άλλο... Όσο για τα sms φαίνεται να έχω 160 χαρακτήρες με μικρά ελληνικά και το νούμερο των υπολειπόμενων χαρακτήρων εμφανίζεται μετά τους ~100 εναπομείναντες. Δε νομίζω να το στέλνει σε 2 sms αν και δε το έχω επιβεβαιώσει... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44552/
-
Το νήμα αυτό είναι για το MiFit (το software του MiBand) κανονικά θα πρεπε να ποστάρεις εδώ αλλα νταξ, δε θα σου πάρουμε και το κεφάλι... Δε μπορείς να τ' αποφύγεις αυτό, όλα αυτά τα μαραφέτια που δεν έχουν GPS βασίζονται στη κίνηση του χεριού για να καταγράψουν βήματα... το παθαίνω και γω με το καρότσι με το (πολύ ακριβότερο) garmin μου... προσπαθώ να το σπρώχνω με το ένα χέρι ώστε να χω ελεύθερο αυτό στο οποίο το φοράω - εκτός κι αν κρατάω και σουβλάκι στο πόδι θα δουλέψει, ωστόσο καλό είναι ν…
-
Παρουσίαση του Mi Band 2
Μήνυμαναι ετσι δουλευει
-
Mi Scale 2
johnny_red - - Mi Scale
ΜήνυμαΕγώ στην αξιολόγησή μου δήλωσα ότι δουλεύει μόνο με το BT χωρίς να χρειάζεται ν ανοίξεις το MiFit και το χα δοκιμάσει έτσι... ωστόσο μπορεί να ξεγελάστηκα διότι έχω δώσει άδεια στο Mifit να εκκινεί στο παρασκήνιο και όταν το δοκίμασα να έτρεχε και να μη το κατάλαβα. Αν και δεν έχει και τόσο πολύ σημασία (δε θα σε αποτρέψει ούτε θα ωθήσει στην αγορά η συγκεκριμένη λεπτομέρεια) για να είμαστε ακριβείς, θα κάνω καλύτερη δοκιμή το βράδυ που θα μαι σπίτι και θα ενημερώσω.
-
@geozn8 @linuxilakis θα τη δοκιμασω κι αυτή... έχω δώσει (=πετάξει) σε θήκες/τζάμια κανα 25αρι, στα 3€ θα κολλήσουμε... και δε κλαίω τόσο τα φράγκα, όσο το ότι ακόμα δουλειά δεν κάνω... μου φαίνεται τα προβλήματα στην εφαρμογή θηκών/τζαμιών που δημιουργεί το 2.5D είναι σημαντικότερα του αισθητικού του αποτελέσματος... δε θα με χάλαγαν οι παλιές καλές γωνίες, έτσι κι αλλιώς πάντα θήκη έβαζα.
-
@Geo Z μη πάρεις brotect, επιβεβαιώνω ότι έγραψαν και τα παιδιά, είναι χάλια. Εγω τη χρησιμοποιώ από ανάγκη, μέχρι να έρθει αυτή απ το ali (κανά δίμηνο). Είναι πολύ μικρότερη. Δες το χάλι: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44251/ όσον αφορά τη θήκη IPAKY που έλεγα παραπάνω ότι ήμουν ικανοποιημένος, ε τελικά δεν είμαι... έσπασε, δε ξέρω πως, το κινητο ΔΕ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ... το πλαστικό περίβλημα (μπλε) που αγκαλιάζει περιμετρικά τη λαστιχένια θήκη (μαύρη) είναι πολύ σκληρό και μάλλον δε προστατ…
-
τρέχω στο λεξικό αλλά δε βρίσκω αναφορές σε "σκουληκομάχους" και "πίγκου"... να προστεθούν ή να γίνει ένας οδηγός εδώ παρακαλώ να ξεστραβωθούμε οι νέοι... διότι αν περιμένετε να διαβάσω 27000 ποστ της τρύπας είστε τρελοί α, επίσης μια ενημέρωση για την ιεραρχία της τρύπας παρακαλώ... ποιος πχ είναι ο "αρχισκούληκας" που αναφέρθηκε παραπάνω ώστε να του απευθύνω τον κατάλληλο χαιρετισμό προσοχές κλπ.
-
γκουγλάρουμε πριν ποστάρουμε About 154,000,000 results (0.47 seconds) ε, κάποιο θα σου κάνει... δες το πρώτο: youtube.com/watch?v=T2arCS2fB4I